SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od jonathanio » stř dub 22, 2009 12:25

Neni zaskrtnuty, ale treba dneska rano mi nabehnul tf3d a Shell naskocil asi az po 2 minutach.

EDIT: Od rana to funguje bez problemu tak to asi byla jen nejaka chybicka.

Uživatelský avatar
Error_404
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 115
Registrován: pon črc 14, 2008 9:46
Zařízení: E-Ten X500+, WM6.1

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Error_404 » stř dub 22, 2009 14:26

SPB Mobile Shell krása, rychle jsme se stali kamarády, ale můj E-Ten a TomTom jsou proti s velikostí RAM. Škoda, mohlo to být partnerství na dlouhé časy :-(

xxxcalimeroxxx
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř dub 22, 2009 20:54
Zařízení: HTC TYTN II

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od xxxcalimeroxxx » stř dub 22, 2009 21:04

Zdravím a prominte za možná laický dotaz. po instalaci SPB Mobile Shell 3.0 na htc TYTN II mi nejde kaiser vypnout. při stlačení vypínacího tlačítka mi kaiser jen bliká. Něco podobného bylo když jsem instaloval ROM s manillou 3D nejaké beta verze - takže jsem je fleshnul na PDA cornella s manillou 2D a bylo to v pohodě. Takže si myslím že je to obecně známý problém s SPB mobile shell, který prostě neznám vyřešit :-) pokud je odstranění složitější prosím na nasměřování na link nebo forum kde se to řeší. Děkuji moc a s pozdravem Calimero
PS: Ted mám SPB mobile shell nainstalovan na české ROM 6.1 od Noeho

blackman_82
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon pro 01, 2008 16:31
Zařízení: HTC Desire

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od blackman_82 » čtv dub 23, 2009 6:23

Ja kdyz dam vyradit START tak mi to pri kliknuti na start skoci do panelu "spoustec" a ne do menu woken. Jinak nevite jak SPB vypnout? Nemuzu najit v nastaveni dnes kde bych to pripadne odskrtl.

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od mike-biker » čtv dub 23, 2009 7:17

MUsíš mít Override Start na OFF! :wink: Když ho chceš používat, tak ho nesmíš vyřadit! Pak se to objeví klasická WM nabídka. Při ON musíš Start zmáčknout 2x. Poprvé se objeví Start s Launcherem a podruhé už tam skočí klasika. ;-)

ice3437
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: pon pro 15, 2008 14:53
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Liberec

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od ice3437 » čtv dub 23, 2009 8:22

Je už nějaká možnost dokrát další widgety?

řidič Lukyn
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 14, 2009 9:07
Zařízení: HTC HD2

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od řidič Lukyn » čtv dub 23, 2009 9:59

Tak je to opravdu dobrý.Jediné na co jesem narazil jsou kontakty a jejich vyhledávání.Je možné že jsem na to nepřišel ale jak se mi tam objeví klavesnice a chci tam vyhledat např Radek tak asi víte co to vše hledá že???dělám něco špatně????

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od matelkoxxl » čtv dub 23, 2009 10:10

no neviem,skusil som si vytvorit kontakt radek a naslo ho v pohode,bez akychkolvek problemov...
neviem ako to hladas ty,ale skus stlacit iba tieto klavesy - 72335 a uvidis...

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od mike-biker » čtv dub 23, 2009 11:07

Tam podle mě záleží i na nastavení řazení atd. Já mám všechno perfektně seřazené: Příjmení, Jméno..vše bez diakritiky. Chodí to též dokonale. Radka to najde v poho. 8-)

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv dub 23, 2009 12:18

Tak musim jako absolutní odpůrce TF3D a podobných touch programů s obřími tlačítky uznat, že je SPB Mobile Shell 3 opravdu povedený a praktický program. Nainstaloval jsem si trial, na unim běhá krásně svižně včetně 3D kolotoče panelů a kontaktů, slide mezi panely je svižný. Oceňuju i skvělý nápad rozdělit pracovní plochu od rekreační a tu ještě k tomu rozšířit hned na tři panely. Takhle mám na Professional today opravdu jenom to nejdůležitější a na Lifestyle zástupce programů, kontakty a míň podstatný věci, který se ale hodí mít po ruce. Další plus je možnost nastavit zvlášť rozložení widgetů v landscape i portrait modu a obecně nabízí program uživateli poměrně volnou ruku v customizaci. Taky je parádní, že můžu v případě potřeby přepnout rychle na svůj běžný windows homescreen.
Původně jsem chtěl Shell 3 jenom otestovat, ale opravdu hodně mě překvapil a chvíli u něj zůstanu, pak se uvidí.

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od jozinzbazin » čtv dub 23, 2009 13:14

Pokud jde o vyhledávání kontaktů: jestli Lukyna neplete to, že to začne, po stisknutí tlačítka, fulltextově vyhledávat více kontaktů najednou, kdy se potom, po stisknutí dalších tlačítek zužuje vyhledávání až na konečný kontakt :?: :!:
JZB

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv dub 23, 2009 13:24

Zkouším teď Mobile Shell 3 na Diamondu2 a také funguje bez komplikací :-) teď otázka, zda mám používat nové TouchFLO 3D nebo právě Shell. Od každého se mi líbí něco.

soto
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob bře 08, 2008 23:17
Zařízení: HTC Touch Cruise
Kontaktovat uživatele:

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od soto » čtv dub 23, 2009 14:56

xxxcalimeroxxx píše:Zdravím a prominte za možná laický dotaz. po instalaci SPB Mobile Shell 3.0 na htc TYTN II mi nejde kaiser vypnout. při stlačení vypínacího tlačítka mi kaiser jen bliká. Něco podobného bylo když jsem instaloval ROM s manillou 3D nejaké beta verze - takže jsem je fleshnul na PDA cornella s manillou 2D a bylo to v pohodě. Takže si myslím že je to obecně známý problém s SPB mobile shell, který prostě neznám vyřešit :-) pokud je odstranění složitější prosím na nasměřování na link nebo forum kde se to řeší. Děkuji moc a s pozdravem Calimero
PS: Ted mám SPB mobile shell nainstalovan na české ROM 6.1 od Noeho
mám stejný problém s tím vypnutím.. myslel jsem že mi to bude dělat nějaká jiná aplikace v kombinaci s SPB MS .. vypl jsem i 3d a animace chvilku to byllo v pořádku, ale pak zase... jestli by někdo přišel na to, jak se toho zbavit bylo byl to cool....

řidič Lukyn
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: stř led 14, 2009 9:07
Zařízení: HTC HD2

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od řidič Lukyn » čtv dub 23, 2009 15:09

jozinzbazin píše:Pokud jde o vyhledávání kontaktů: jestli Lukyna neplete to, že to začne, po stisknutí tlačítka, fulltextově vyhledávat více kontaktů najednou, kdy se potom, po stisknutí dalších tlačítek zužuje vyhledávání až na konečný kontakt :?: :!:
JZB
jejda díky nějak jsem to nepobral,už jsem si to zkusil a jde to.Dělal jsem to špatně.Díky je to opravdu parádní.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv dub 23, 2009 15:49

Ptal jsem se výrobce a do budoucna bude možné do Shellu přidávat další widgety. Ty prý bude možné stahovat buď samostatně, nebo budou součástí dalších verzí prostředí.

Co se týče propojení, tak výrobce napsal, že je aplikace kompatibilní s Spb Phone Suite, Spb Weather, Spb Traveler a Spb Time. V Mobile Shellu 3 je přidána i podpora pro některé aplikace jiných výrobců, nicméně z nich asi nedostanu, o které konkrétně se jedná :-(

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv dub 23, 2009 16:39

Hm, kéž by šlo třeba do hudebního pluginu dostat CorePlayer místo Media Playeru.
Jo a funguje vám někomu ten FaceBook widget? Mně se zobrazí přihlašovací obrazovka, ale když tapnu na Sign in, tak vyskočí hláška, že se nepodařilo přihlásit. Přitom jsem kontroloval GPRS a spojení funguje, počasí se taky updatuje, jenom ten FaceBook se nejak nechce lognout. Nikde jsem nenarazil ani na nastavení uctu a hesla kdyby to bylo tim.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv dub 23, 2009 16:59

Facebook mi v novinářský betě fungoval, ve final jsem nezkoušel.

Mischell
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: sob pro 27, 2008 16:14
Zařízení: xperia x1

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Mischell » čtv dub 23, 2009 17:15

Mám menší dotaz,ohledně historie hovorů v Mobile Shell 3.Neví někdo,jak ji vymazat?S historií přímo v WM to nemá nic společného.Našel jsem pouze položku Skrýt duplikáty,ale při množství různých hovorů denně,to stejně není moc platné :-(

blackman_82
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon pro 01, 2008 16:31
Zařízení: HTC Desire

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od blackman_82 » čtv dub 23, 2009 18:40

me facebook taky jede normalne, pouzim verzi primo ze stranek spb. Jinak porad jsem neprisel na to jak spb vypnout, v menu v nabidce domu neni viditelna.

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od jonathanio » čtv dub 23, 2009 18:48

V pravem dolnim rohu mam po rozkliknuti volbu Zobrazit Dnes a na HD normalne funguje.
Vlastni tapeta jde asi jen na Lifestyle, ze? Na Profesional ji asi nedostanu.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 45 hostů