SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od htcjirka » čtv čer 03, 2010 18:44

Serial ti posle vyrobce po zakoupeni,tady warez opravdu necekej,precti si pravidla.

Kasprik
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 76
Registrován: pon bře 08, 2010 10:23
Zařízení: Omnia II

SPB 3.5.5

Příspěvek od Kasprik » čtv črc 01, 2010 19:34

Dobrý večer používám SPB shell verzi 3.5.3 a koukal jsem že vyšla verze 3.5.5. Jakej je prosím rozdíl mezi těmito verzemi. Je to něco zásadního abych to musel kupovat ? Díky

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

SPB 3.5.5

Příspěvek od Radek Hübl » čtv črc 01, 2010 20:22

pokud mas koupenou verzi 3.5.3 tak mas up na 3.5.5 zdarma.

Jinak change log mas zde:
What's new in Spb Mobile Shell 3.5.5:
· 320x480 resolution supported
· Fix: sometimes filtering and sorting in the Task widget didn't work
· Fix: it wasn't possible to restore settings from a file larger than 96K
· Other miscellaneous bug fixes and optimizations
A tady mas vsechny zmeny ve verzich:

http://handheld.softpedia.com/progChang ... 31386.html

zvirek
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob črc 10, 2010 12:03
Zařízení: Samsung Omnia II

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od zvirek » sob črc 10, 2010 12:06

Ahoj, mám Omnii II a její rozhraní TouchWiz mi nevyhovuje. SPBMS je super, ale nevyhovuje, mi, že otvírá z halvní obrazovky defaultní WM 6.5 aplikace ( zprávy, kalendář, emaily, atd.) Ty od Samsungu , ke kterým se dá dostat v menu TouchWiz mi vyhovují více ( lepší ovládání prsty).
Proto se ptám, lze někde ( v registrech, v souborech SPB ) to nastavit tak, aby po kliknutí na ikonku o přijaté zprávě, to neotevřelo standardní WM 6.5 zprávy, ale ty od Samsungu ?

Nebo vůbec, jde nějak upravovat struktura SPBMS záložek ? ( např přidávat / odbírat ikonky např v launcher, v m ultimedia atd ? )

pan kapor
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon srp 23, 2010 16:58
Zařízení: MDA Compact V

zopar otazok ohladom Spb Mobile Shell v3.5.2.

Příspěvek od pan kapor » pon srp 30, 2010 21:20

vcera som vymenil moje touch flo3D za Spb Mobile Shell v3.5.2.Build.9745, a narazil som na zopar odlisnosti ..po prve, ked chcem nastavit tapetu today obrazovky, tak sice tam dam fotku, ale nie kompletne velku, t.j. len nejaky jej vyrez ktory si mozem vybrat :-( da sa to niekde nastavit bo enviem to najist...druhy problem je taky, ze aj ked nastavim vyzvananie abo aspon vibrovanie prichodzej sms, tak aj tak sa nic nestane :-( ...tretia...existuje moznost zapnut na tejto verzii Spb panely ???...aby som mal ikony zobrazene v tom poradi ako ich chcem ja, nie ako je to tu defaultne nastavene, nedavno pouzite a tak :-(


ak by mi niekto helfol, bol by som mu povdacny


dakujjeeeeeeeeeeeeeeem

// Sloučení vláken. Farokh

Uživatelský avatar
olda
VIP
VIP
Příspěvky: 417
Registrován: stř led 11, 2006 14:52
Zařízení: LENOVO A 7010
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

zopar otazok ohladom Spb Mobile Shell v3.5.2.

Příspěvek od olda » úte srp 31, 2010 9:53

Fotka musí být ve velikosti 400x 800. Pak to vyzvánění nevím mě funguje vše na 1 a mám verzi 3.5.5 a ty paneli si nastavýž sám na today obrazovce pravím softvarovým tlačitkem kde ti naběhne nabidka nastavení bud profesional nebo obyčejný vzhled plus kolik chceš obrazovek a pak si nastavíš na každé obrazovce co tam chceš mít. Když tak ještě písní a nebo koukni na http://www.spb.com atam je to také vysvětlené a je tam i návod v PDF formátu. Ahoj Olda :wink:

Soukynek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: stř led 20, 2010 17:45
Zařízení: Samsung Omnia Pro B7610

SPB Mobile Shell 3.5.x editace

Příspěvek od Soukynek » úte zář 07, 2010 10:33

Hledám to samý!!! SPB se mě líbí ,ale tohle je jedna z mála věcí který mě štvou...

VikUrbi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon říj 04, 2010 18:29
Zařízení: HD2

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od VikUrbi » pon říj 04, 2010 22:30

Zdravím, založil jsem nové téma, na které odpovědělo pár lidí, ale zeptám se i tady, zkoušeli jste někdo místo SPB Shellu používat Co0kie's Home Tab Editor a tu poslední či předposlední verzi? Mě se na Diamondu občas sekal HTC Sense, proto jsem nahradil SPB, ale teď mám HTC HD2 a Sense šlape svižně, ale chtělo by ho trochu dodělat.. Prosím zkoušeli jste někdo porovnat tyhle dva softy, ať už s vlastními úpravami Sense pomocí Co0kie's Home Tab Editor atd? Díky

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Bartyx » stř říj 27, 2010 9:04

Lidi nějaký zprávy o tom, jak to vypadá s verzí 5? Snad už by to mohlo být hotový, ne?

Uživatelský avatar
KVARK
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 424
Registrován: stř črc 01, 2009 18:44
Zařízení: LG Optimus 2X

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od KVARK » čtv říj 28, 2010 8:45

Zprávy zatím žádné, bohužel se však obávám, že nový Shell pojede jen na HD2. Jelikož to bude strašný žrout výkonu a i autoři potvrdily nutnost ovladačů OpenGL 2.0. Kterými disponuje akorát pár samsungů a HD2.

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Bartyx » čtv říj 28, 2010 10:22

Aha, tak to je škoda. Já právě doufal, že budu moct verzi 5 použít, protože 3.5.5 mi nevyhovuje některejma nedokonalostma. No po novym roce plánuju koupit něco novýho, tak snad tam, i když teď už jedině Android a tam se mi sense líbí a vyhovuje mi.

pet_206
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte pro 14, 2010 0:46
Zařízení: HTC Touch diamond

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od pet_206 » pon led 24, 2011 15:27

zdravim páni. chcel by som sa spytat ci niekto z vas rozbehol na diamonde toto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=707596" onclick="window.open(this.href);return false; dakujem za odpovede

Bartyx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 237
Registrován: čtv úno 12, 2009 16:28
Zařízení: Honor 8

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Bartyx » pon led 24, 2011 17:38

Určitě ano. Jen to je pouze Theme, takže potřebuješ i SPB Mobile Shell 3.5.5, ale to určitě víš.

pet_206
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte pro 14, 2010 0:46
Zařízení: HTC Touch diamond

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od pet_206 » pon led 24, 2011 17:57

aha ok thx. ja som sa len chcel presvedcit ci to ide i na diamonde, pretoze tym padom robim asi niekde chybu ja. mi tam nieco vypisovalo nejaky eror ale ako pozeram uz to jede takze pohoda a dik :)

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od peter63 » pon čer 20, 2011 13:32

Zdravim. Zhruba po dvoch rokoch pouzivania TF3D som presiel na SPB shell 3.5.5. Spokojnost velka az na dve malickosti, na ktore by som sa chcel spytat. Chyba mi zalozka STOCK kde som mal aktualne kurzy € a USD. Nasiel som rozne programy a kalkulatory, ale hodilo by sa mi nieco uplne jednoduche idealne aj s historiou kurzu. Druha vec je task manager. O probleme s nefunkcnym HTC managerom v spb shellu som cital a tak hladam nahradu. Myslel som, ze pouzijem tman, ale okrem bodky vpravo hore zobrazuje cely sedy roh, ktory na ciernej liste nevyzera prave idealne. Je to sice len vec estetiky, ale stejne by som to rad vyriesil alebo pouzil iny soft. Mam ROM s wm 6.1. Vdaka.

vwcobra
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv led 20, 2011 19:44
Zařízení: Gigabyte GSmart S1205

SPB Mobile Shell 3.5.x editace

Příspěvek od vwcobra » sob pro 24, 2011 0:51

karelsid píše:...Jen mě překvapuje, že by tě to házelo na mail, když chceš zprávy a zmáčkneš správnou ikonu.
Přesně s tímhle problémem se potýkám já (a to mačkám správnou ikonu), ale u mě je to dáno přímo telefonem, protože používám přístroj dual sim, ale SPB MS 3.5.5. pracuje pouze s jednou sim (Používal jsem i upravenou verzi pro dual sim, ale omezená nastavení a widgety mi moc nevyhovovaly).. U SPB MS 3.5.5. ale ikona sms není funkční, otevírá mi to e-maily. Funguje pouze 3D prohlížeč zpráv, ale to je příliš pomalé pro práci se sms. Je možné změnit třeba někde v registrech "namapování ikony" na sms místo e-mailu? Poradí někdo? Díky.

rehakk
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: úte pro 08, 2009 17:23
Zařízení: HTC Diamond 2

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od rehakk » pát bře 02, 2012 9:57

Podařilo se někomu rozchodit ten Facebook status widget??? Přístup na net v pohodě, otestováno jak prohlížečem, tak aktualizací počasí či stahováním mailů. I aplikací Facebook se normálně přihlásím. Ten widget mi hlásí "Chyba připojení".

Nějakej nápad či postup?

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od peter63 » pát bře 02, 2012 10:32

Stejny problem ma resco. Podla mna fb zmenil overenie pri prihlaseni a na wm sa touz nechce nikomu opravit.

rehakk
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: úte pro 08, 2009 17:23
Zařízení: HTC Diamond 2

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od rehakk » pát bře 02, 2012 12:06

No, a nemohlo by to být tím, že aplikace SPB Mobile Shell není teď povolená na Facebooku???

Uživatelský avatar
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 272
Registrován: čtv srp 31, 2006 14:52
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od peter63 » pát bře 02, 2012 12:54

Mozno by nebolo od veci napisat podpore fb a spytat sa priamo ich.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů