SPB Mobile Shell 3.x: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od jozinzbazin » čtv čer 11, 2009 19:59

To Fugas: mohl bys mi, prosím, přeložit do češtiny tuto pasáž "vadu minuty... njtreba nekdy preinstaln" z tvého předchozího příspěvku :?: Nedělám si srandu, já to fakt nepochopil :twisted:
JZB

Fugas
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:51
Zařízení: SonyEricsson Xperia X1, X2

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Fugas » čtv čer 11, 2009 21:09

no ted na to koukam :-D ja to psal pod haldou papiru z fyziky jinak zacina to: v Radu minuty... a zbytek sem nepobral :-DDDD ,ale melo by tam bejt neco o tom ze si to po preinstalu pamatuje nastaveni (bud Del nebo Ins, ale hezka haluz)

kanak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 52
Registrován: sob bře 25, 2006 8:09
Kontaktovat uživatele:

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od kanak » sob čer 13, 2009 11:09

Jde mi o rozbalení toho souboru Background.dat. Ten asI nejde že? Chci dostat z barevného schématu to pozadí ve stejné barvě jako ostatní lišty, abych si ho mohl dát na Lifestyle obrazovku. Soubor qa_fundotela v Program files vůbec nemám..?

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od shark » úte čer 16, 2009 11:41

panove, nevite nahodou nekdo, jak udelat to, aby se mi na uvodni obrazovce objevovaly i tasky ?
nad kalendarem se zobrazuji jen udalosti, ktere zadam do kalendare. me by vyhovovalo, kdyby se podobne daly nastavit a zobrazit i tasky. treba na nasledujicich 14 dni a zobrazit treba jen 2 atd.
pouzivam lifestyle obrazovku a plugin kalendare primo v ms3. a prave v tom pluginu bych chtel ty tasky.
zkousel to nekdo ?
dik za info

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od agopom » sob čer 20, 2009 13:05

Zdravim. Viete ako docielit, aby sa v paneloch neukazovalo obycajne pocasie implementovane v MS3, ale aby sa tam ukazovalo SPB Weather? Po kliknuti na ikonku pocasia sa otvori SPB Weather, ale v paneloch mam pristup iba k obycajnemu MS Weather...

shark
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv čer 23, 2005 7:07
Zařízení: MDA Compact IV
Bydliště: praha

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od shark » úte čer 23, 2009 14:51

...a nevite nahodou nekdo, jestli je mozne , v MS3 v kontaktech, jak jsou ty tri ikony, ktere prepinaji mezi ruznymi druhy kontaktu (historie, oblibene, seznam) , tak jak docilit toho, aby treba ta posledni ikona (seznam) prepinala na jiny program nez je defaul;tni v ms3 ?
konkretne aby mi treba spustila resco contact managera ?
dik za info

pokud by nekoho zajimalo, uz je nove beta verze resco contac manageru...

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od agopom » pon čer 29, 2009 19:18

Prosim vas, v akom adresari MB 3 registruje mp3 aby ich pridalo do svojho zoznamu zvoneni? Vyskusal som uz vselico, ale v tom zozname ich nemam...Dik

EDIT:
No, pre informaciu, ak chcete nastavit svoje mp3 ako zvonenia v SPB MS3, musite ich skopirovat do hlavneho priecinka pamat. karty...u mna to funguje, aj ked to nie je nic prakticke. Asi ide o bug.

//používej tlačítko UPRAVIT. Farokh

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon čer 29, 2009 21:04

Nekoumal jsem přímo jak se to nastavuje přes Mobile Shell, ale zkoušel jsi klasická umístění vyzvánění jako '<karta>\My Documents\My Ringtones' nebo '<interni pamet>\Windows\Rings' ? To by mohlo fungovat.

agopom
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 70
Registrován: sob úno 21, 2009 18:46
Zařízení: HTC Touch Diamond 2
Bydliště: Nitra + zašvábený internát v Bratislave :)

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od agopom » stř črc 01, 2009 11:27

Skusal, mne to neslo...

miminho
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 22, 2009 17:28
Zařízení: samsung omnia i900

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od miminho » stř črc 22, 2009 17:30

hele mam samsung i900 a nevim jak dat SPB Mobile Shell 3 do mobilu

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od ziminix » stř črc 22, 2009 17:39

Pokud máš instalačku .cab, tak to jen zkopíruješ do telefonu a přes správce souborů ho spustíš a začne instalace.
Pokud máš .exe, tak je nutné připojit telefon k počítači v ActiveSync módu a potom spustit z počítače tu instalačku a postupovat podle na obrazovce uvedeného postupu.

miminho
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 22, 2009 17:28
Zařízení: samsung omnia i900

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od miminho » stř črc 22, 2009 17:52

Diky

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Radek Hübl » čtv črc 30, 2009 22:14

Jde nějak do kolonky s počasím zadat další město?

Fugas
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: čtv dub 09, 2009 12:51
Zařízení: SonyEricsson Xperia X1, X2

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Fugas » ned srp 02, 2009 8:05

no to by me take zajimalo... ale myslim ze dalsi mesto zadat nejde, prave se chystak k odjezdu do krkonos a jedine mesto co mi naslo pobliz je liberec... ale co aspon neco

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Radek Hübl » ned srp 02, 2009 18:42

přitom soubor s databází měst tam je, ten jsem nšel ale nejde mi editovat :-\

miminho
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř črc 22, 2009 17:28
Zařízení: samsung omnia i900

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od miminho » čtv srp 06, 2009 21:59

jak odinstalovat spb mobile shell

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od Radek Hübl » čtv srp 06, 2009 22:08

Co třeba klasicky přes nastavení a položku odebrat programy? funguje to jak má a v pořádku se odinstaluje, samozřejmně ho musíš mít vypnuté ;-)

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od ziminix » čtv srp 06, 2009 22:10

Nastavení -> Systém -> Odebrat programy. Příště si zkus s tím telefonem vyhrát trochu sám a proklikat si menu.

jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 294
Registrován: úte lis 18, 2008 18:32
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od jozinzbazin » úte srp 11, 2009 8:37

Ahoj vespolek. Nemá někdo radu, jak změnit pozadí v life obrazovce? Nejlépe jednobarevné. Když tam nahážu ikonky pro spouštění programů, tak mnohdy jsou špatně, na onom pozadí, vidět. Děkuji předem.
JZB

Uživatelský avatar
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: úte srp 11, 2009 9:09
Zařízení: SGS2

SPB Mobile Shell 3: Kvalitní nadstavba pro Windows Mobile

Příspěvek od jojina20 » úte srp 11, 2009 9:39

Ahoj, mám dotaz k integrování Resco SMS do SPB.

Dle postupu níže funguje. Ale když kliknu v kontaktu na ikonu poslat sms, tak se otevře jen resco SMS, neotevře se editace nové sms. Nevíte někdo jak upravit registry aby to fungovalo?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

If you want to use the Sms program from Resco Contact Manager as the default, here's the Key you need to change:
HKLM>Software>Microsoft>Shell>Rai>:MSINBOX

Change key labeled 1 to :RPhoneMan -sms

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů