HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od Jiří Hrma » pát led 16, 2009 21:39

Společnost HTC dnes po dlouhém očekávání vydala novou WWE ROM (v angličtině) pro komunikátor HTC Touch Diamond, nicméně seznam změn není příliš dlouhý, změny jsou spíše kosmetického rázu:
1. oprava černé obrazovky, která se mohla objevovat při spuštění fotoaparátu (pokud jste měli otevřenou ještě jinou aplikaci)
2. opraveno zasekávání a občasné trhání při přehrávání videa
3. oprava při přehrávání hudby přes reproduktor (někdy se hudba sama přestala po cca 10 minutách přehrávat)
4. opravena chyba, která se objevovala při příjmu MMS zprávy v pohotovostním režimu
5. při spuštění hudby přes záložku v TouchFLO 3D pluginu občas docházelo k zhruba vteřinovému zaseknutí - opraveno


Obrázek

Případní zájemci si novou ROM mohou stáhnout přímo ze stránek HTC.com, na české verzi webu (HTC.cz) bychom aktualizaci hledali marně, zdá se, že česká pobočka HTC v tomto ohledu trochu usnula na vavřínech.

Zdroj: WMPowerUser.com

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od YAMATO » pát led 16, 2009 22:05

Hm, to asi ani nemá cenu aktualisovat. Novější verze Opery tam není?

Uživatelský avatar
chroust
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: stř zář 03, 2008 16:03
Zařízení: HTC Touch Diamond
Bydliště: Liberec

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od chroust » pát led 16, 2009 22:29

a ja se docela tesil, ze se tam objevi neco noveho, nejaka vylepseni TF3D a tak. no pekne jsem se nechal nachytat ...
fakt asi ani nema cenu flashovat :-(

Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od Wolfenzi » pát led 16, 2009 22:36

Ten 5. bod mě zajímá... o HDčka je známé posekávání hudby naopak úplně ve všem kromě TF3D, akorát že tak na 0,3sec... jestli ot opravuje tohle tak by to mohli dát i na HD...

Uživatelský avatar
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 333
Registrován: pon čer 09, 2008 14:03
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S
Bydliště: Praha

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od carnero » pát led 16, 2009 22:53

Někdo by to měl flashnout a říct, co v tom vlastně je. Těch pět bodů bude asi to nejzajímavější, čekal bych toho trochu víc.

btw: Nová Opera se dá stáhnout na netu a nainstalovat.

kultus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob čer 25, 2005 11:12
Kontaktovat uživatele:

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od kultus » pát led 16, 2009 23:00

ROMka je jiz 10krat prevarena na XDA je rychla ale taky hodne hladova na RAM...

Uživatelský avatar
alternativ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 226
Registrován: úte zář 26, 2006 11:21
Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
Bydliště: Kopřivnice/Francova Lhota
Kontaktovat uživatele:

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od alternativ » pát led 16, 2009 23:27

Tak to pochybuju, ze se uz objevila na XDA-DEVu jeste pred jejim vydanim :lol: Spise tam nejaci "testeri" hodili betu.

kultus
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: sob čer 25, 2005 11:12
Kontaktovat uživatele:

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od kultus » sob led 17, 2009 12:26

staci se podivat...a neni to prvni pripad kdy byla ROM driv na XDA nez oficialne vydana...takze priste se poradne rozkoukej nez zacnes neco placat a zpochybnovat ostatni... :lol:

Uživatelský avatar
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Příspěvky: 616
Registrován: ned srp 10, 2008 9:51
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Bydliště: Košice

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od matelkoxxl » sob led 17, 2009 13:37

uz skor som vytvoril topic ohladom toho kto pouziva aku romku v diamonde a skusenosti s nimi,ale nejako sa to neuchytilo...takze teraz by som bol zvedavy na reakcie,lebo tiez som cakal na tuto novu rom a myslel som si,ze tam bude ovela viac vylepseni atd...takze nakoniec fakt pojdem do nejakej ukuchtenej z xda-cka...

jirka 3
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: úte lis 20, 2007 20:55

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od jirka 3 » sob led 17, 2009 19:44

Sorry, this software download is not suitable for your device. bez šance.stejně to nahlásí error po flash.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od htcjirka » ned led 18, 2009 12:53

Tak to pochybuju, ze se uz objevila na XDA-DEVu jeste pred jejim vydanim Spise tam nejaci "testeri" hodili betu.
Tak to pochybujes spatne,na xda jsou u nekterych pda oficialni rom o nekolik dni drive nez pak oficialne na HTC strankach,uz od dob HTC Advantage,ta toho byla zdarne nekolikrat prikladem,kdy dane rom byly k dispozici drive na xda nez oficialne na htc.com.Na Touch HD jsem mel k dipozici HongKong rom take drive nez HTC.com

čiko
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: pon pro 25, 2006 23:34
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Bašť
Kontaktovat uživatele:

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od čiko » ned led 18, 2009 15:51

Pamatuju jak Tupisdin naházel na XDA WM 6.1 romky pro Kaisera 14 dní předem než se oficiálně objevili na stránkách HTC :tlem: Asi tak...

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od wizaard » ned led 18, 2009 16:44

Další info - nová ROM má už přímo integrované "Slide to Answer/Ignore" z Touch HD.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12220
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od htcjirka » ned led 18, 2009 16:50

Jj Tupisdin ma velice dobre zdroje :-)

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od Kulík » pon led 19, 2009 12:05

jirka 3 píše:Sorry, this software download is not suitable for your device. bez šance.stejně to nahlásí error po flash.
Hm, tak buď jsi koupil Diamonda určeného pro jiný region (stane se lehce např. u šedých dovozců, kteří lákají na nízké ceny, nebo při nákupu v zahraničí), nebo si se uklepl při zadávání sériového čísla, download pro "oficiální evropské" Diamondy funguje bez problémů, stejně jako flash.

Osobně by mě zajímalo, jak se na novou ROM bude tvářit SS čeština, která třeba dvojkové ROMky na TPro nebere za "domovské" a instaluje se pouze jako trial.

Marty22
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: úte srp 14, 2007 10:15

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od Marty22 » pon led 19, 2009 14:41

tak me to pise to stejny a diamonda mam od Vodafone pritom starsi romka jde stahnout v pohode takze sedivkou to urcite nebude.Podarilo se vubec nekomu ji stahnout?

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od Petr_K » pon led 19, 2009 15:24

Mě to také píše to samé, koupeno v Elektrowordu. Asi musíme ještě vyčkat. Zatím to vypadá, že ROMka je už pro všechny možné regiony, ale východní Evropa zatím nic.

Uživatelský avatar
Kulík
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 262
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:40
Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Bydliště: Highlands

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od Kulík » pon led 19, 2009 16:14

Nj, já jsem ji stáhl bez problémů, máte verzi WWE region 401?

Uživatelský avatar
Petr_K
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: ned zář 21, 2008 22:31
Zařízení: HTC Diamond 2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od Petr_K » pon led 19, 2009 16:26

Já má podle všeho českou distribuci - region 479, proto to nejde dokud to neudělají i pro EastEurope.

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

HTC vydalo novou ROM pro Touch Diamond

Příspěvek od wizaard » úte led 20, 2009 12:23

Ano, samozřejmě. VŽDY se musíte, pokud nemáte HardSPL, řídit číslem regionu (CZ má, jak tu padlo, 479). Pokud to někomu flashovat šlo, má anglickou verzi - obvykle 401 (třebaže přetaženou češtinou).

Já osobně si myslím, že naše verze chvilku ještě potrvá a potrvá o to déle, pokud se bude jednat o CEE (českou) ROM.

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů