jak udelat poradek v menu?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Odpovědět
Bobosik

jak udelat poradek v menu?

Příspěvek od Bobosik » úte črc 12, 2005 14:15

zdravim, chtel jsem poprosit o radu, poridil jsem si MPx220 a nedockave jsem si tam nahazel spoustu programu a her, ted mam ale v menu obrovskej gulas, protoze vse se instalovalo jak chtelo, chtel bych si to urovnat ( pro hry slozku hry atd...) ale nevim jak, tusim ze to pujde pres nejaky registr ale nevim jak na to, diky moc za pomoc, btw. jde si i usporadat menu podle sebe? internet explorer a fotak moc nepouzivam a zbytecne mi zabyraji 4. a 5. polozku v menu start, ... dekuju

Jerzabek
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv čer 30, 2005 17:37
Bydliště: Plzeň

Re: jak udelat poradek v menu?

Příspěvek od Jerzabek » úte črc 12, 2005 16:02

Bobosik píše:zdravim, chtel jsem poprosit o radu, poridil jsem si MPx220 a nedockave jsem si tam nahazel spoustu programu a her, ted mam ale v menu obrovskej gulas, protoze vse se instalovalo jak chtelo, chtel bych si to urovnat ( pro hry slozku hry atd...) ale nevim jak, tusim ze to pujde pres nejaky registr ale nevim jak na to, diky moc za pomoc, btw. jde si i usporadat menu podle sebe? internet explorer a fotak moc nepouzivam a zbytecne mi zabyraji 4. a 5. polozku v menu start, ... dekuju
Určitě to tady na stránkách je někde popsaný, pokud bys to nenašel, napiš mi na mail a napíšu ti postup.. :-D

Bobosik

jak udelat poradek v menu?

Příspěvek od Bobosik » úte črc 12, 2005 18:23

Mas pravdu :-) nasel jsem to v návodech, akorát když jsem chtel srovnat poradi polozek podle sebe a ne podle abecedi jak je to prednastaveny, tak mi to podle toho postupu neslo, v uprave registru mi to neslo... :-(

Uživatelský avatar
sugi
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: čtv čer 16, 2005 17:45
Bydliště: ostrava

Příspěvek od sugi » pát črc 15, 2005 13:56

Proc to delat tak slozite??!Stahnete si jeyo personalizer a muzete to jednoduse udelat pres nej

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát črc 15, 2005 14:37

sugi píše:Proc to delat tak slozite??!Stahnete si jeyo personalizer a muzete to jednoduse udelat pres nej
Funguje jen pro prvních 7 (nebo 8) položek.

Uživatelský avatar
13th.
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: čtv čer 23, 2005 18:12
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Re: jak udelat poradek v menu?

Příspěvek od 13th. » sob črc 16, 2005 9:05

Bobosik píše:zdravim, chtel jsem poprosit o radu, poridil jsem si MPx220 a nedockave jsem si tam nahazel spoustu programu a her, ted mam ale v menu obrovskej gulas, protoze vse se instalovalo jak chtelo, chtel bych si to urovnat ( pro hry slozku hry atd...) ale nevim jak, tusim ze to pujde pres nejaky registr ale nevim jak na to, diky moc za pomoc, btw. jde si i usporadat menu podle sebe? internet explorer a fotak moc nepouzivam a zbytecne mi zabyraji 4. a 5. polozku v menu start, ... dekuju
Prvých 6 najpoužívanejších položiek máš predsa hore na HS a cez registre si tam môžeš nadefinovať ktoré len chceš :)

Uživatelský avatar
Patrik
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte čer 21, 2005 10:50
Bydliště: Lány
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrik » sob črc 16, 2005 9:09

Na HS si môžeš nadefinovať ikoniek koľko sa Ti ráči. Ja osobne ich tam mám 12. Je to možné v obidvoch motorkách.

Uživatelský avatar
TomsonTom
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: čtv srp 18, 2005 9:13
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomsonTom » čtv srp 18, 2005 10:02

Co to zase vymyslite!?!! Pokud mas PC, tak si pripoj USB kabel do PC a ve slozce StartMenu ve Windows si muzes jednoduse upravit nabidku Start. A urcite tam jde upravit spousta jinych veci. Treba smazat Windows :tlem: !!!

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů