Problém s "Omlouváme se..."
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Že se občas něco zblbne a vyskočí hláška "Omlouváme se...", to beru jako OK, to se stane. Ale teď se mi dvakrát stalo, že se mi sekla jednou RescoKeyboard a jednou RescoExplorer, vyskočila hláška, já dal neodesílat...a ona vyskočila znovu...a zas. Prostě až do SoftResetu. Je to normální nebo mám zas pomýšlet na HR...ale nějak mě nenapadá proč bych měl, po posledním HR jsem žádné divočiny neprováděl.
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Selský rozum napovídá že pokud se ti dvakrát zblbnul soft od Resco tak to asi bude ním
. Doporučuju přeinstalovat
- YAMATO
- smartmaniak

Po čtvrt roce najednou začnou takovým způsobem blbnout hned dvě aplikace. Přinejmenším divné, ne?
-
pankrejro
- častý přispěvatel

Nejde o počet. Divné by bylo kdyby začali blbnout dve jiné aplikace. Takhle opravdu doporučuji zkontrolovat aktualizace a popřípadě celý software přeinstalovat. Debatováním nic nevyřešíme 
- YAMATO
- smartmaniak

Však to přeci jsou dvě jiné aplikace! Že náhodou používat dvě věci od Resca na tom nic nemění. Samozřejmě že je přeinstaluju (aktualizace nejsou) atd., ale z principu je nepravděpodobné, že by se najednou dvě aplikace měsíce běžící bez problémů v ten samý den takto zbláznily. Čili jestli není chyba v něčem jiném...
-
pankrejro
- častý přispěvatel

Ano může být chyba v něčem jiném. Většinou je tou chybou sám systém. A něco jiného ti tam zlobí nebo jen tohle? Respektivě všimnul sis ještě něčeho divného co se změnilo??
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
HR, WM jsou nevyzpytatelný
- YAMATO
- smartmaniak

HR jsem dělal minulý týden a tentokrát byl na věšák, protože SpbBackup zklamal a vše jsem dělal znova. Kruci, vždy, když si myslím, že už je to OK, tak se zas něco vys...
-
tslany
- smartmaniak

jj, mě se to taky několikrát stalo, dělal sem HR, do 10 minut vše obnoveno (přez zálohu sem dělal akorát PIM, appz nainstaluju new a filez mám na SD) a několik hodin/dni potom se tam objevily chyby a přitom sem neobnovoval nic neobvyklího, další HR to vyřešil
- YAMATO
- smartmaniak

No jo, ještě že mám dovolenou, tak ještě jak vysvětlit přítelkyni, ať na mě několik hodin nemluví 
rad by som vedel ako ta sklamal SpB Backup...ja pouzivam len tento soft, HR som s nim absolvoval cca 15x a nikdy ma este nesklamal.
- YAMATO
- smartmaniak

Jo, mě to taky překvapilo, protože do tohodle incidentu byl HR brnkačka. Co se stalo: udělal jsem HR, nahodil SpbBackup, našel zálohu, pustil ji, jela...a najednou hláška o nedostatku paměti. Přitom ta záloha byla při stejném postupu použita už asi dvakrát a naprosto bez problémů. Zkusil jsem to znovu a to samé. Naštěstí jsem měl ještě starší zálohu se základním minimem a zálohu z PIMBackup na aktuální věci, takže jsem to dal do kupy, ale už to byl opruz, všelijaké nastavování, doinstalovávání...
-
tslany
- smartmaniak

když sem s WM začínál, tak obnova po HR mi trvala do hodiny.. teď bych to zvládnul klidně i do 10 minut 
- YAMATO
- smartmaniak

No jo, jenže ty předchozí byly opravdu cca 30 min včetně obnovy atd. Nevím co se pokazilo. Rozhodně se na další HR tak moc těšit nebudu... 
- YAMATO
- smartmaniak

Hm, tak to je záhada. Po HR jsem místo RescoKeyboard začal zkoušet ZoomBoard. A udělala mi to samé! Z čehož vyvozuji, že problém primárně není v klávesnici, ale že se to bije s něčím jiným. Jenže s čím, pokaždé to bylo s něčím jiným...jednou např. IM+, jindy RecsoExporer, jindy zas něco jiného. Něco co běží na pozadí? Ale jak zjistit co je ta problematická věc?
Jo ještě něco, co jsem asi měl napsat už na začátku: ten problém se vždy objevil při změně klávesnice z jiné (nejčastěji QWERTY Sunnysoft) na Resco nebo nyní ZoomBoard. Ale Sunnysoft samotný s tím nebude mít nejspíše nic společného, neb ho mám od začátku a tyto problémy se vyskytly až po cca 2 měsících.
Jo ještě něco, co jsem asi měl napsat už na začátku: ten problém se vždy objevil při změně klávesnice z jiné (nejčastěji QWERTY Sunnysoft) na Resco nebo nyní ZoomBoard. Ale Sunnysoft samotný s tím nebude mít nejspíše nic společného, neb ho mám od začátku a tyto problémy se vyskytly až po cca 2 měsících.
-
MINICOOPER
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6+
No já jsem mluvil se servisním technikempřímo z VSP data a dle jeho informace neví čím to je ale po cca mesící až dvou tak začnou telefonu s CZ IW "blbnout". Proto doporučují nechávat Aj.