NetFront 3.5 vs. Diamond

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od YAMATO » pát lis 14, 2008 7:06

Chtěl jsem si vyzkoušet tento podle mnoha ohlasů možná vůbec nejlepší Browser, ale se zlou jsem se potázal, Diamond mi třikrát komplet zamrzl. Nějaké divočiny v nastavení jsem nedělal, respektive první zásek přišel dřív, než jsem vůbec měl šanci něco víc zkusit. Chodí vám někomu na Diamondu bez problémů? Případně jsou potřeba nějaká speciální nastavení?

Nolf
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 277
Registrován: stř čer 25, 2008 21:24
Zařízení: iP7
Bydliště: Domažlicko

Příspěvek od Nolf » pát lis 14, 2008 7:25

Me funguje naprosto bez problemu. Nic jsem nenastavoval.

Uživatelský avatar
TheMelin
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pon kvě 28, 2007 9:54
Zařízení: htc

Příspěvek od TheMelin » pát lis 14, 2008 9:20

Mám Touch Pro a také občas zničeho nic zamrzne. Bohužel si asi nerozumí s nějakým nastavení v těchto nových mašinách a zatím sem nepřišel čím to může být.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

Příspěvek od YAMATO » pát lis 14, 2008 11:57

Ano, je to zničeho nic, není v tom žádná pravidelnost. Jednou mi zamrzl prakticky hned, jednou při prvním zkoušení a jednou jsem ho cca 20 minut používal, už to vypadalo že OK a najednou se sekl...přičemž do té chvíle vše šlo perfektně.

EDIT 1:
Hm, tak jsem to po nedávném HR ještě jednou zkusil a seklo se to hned při zapnutí NF. Takže šel hned pryč. Škoda.

EDIT 2:
Jeden dotaz pro zkušenější uživatele: musí být NF instalován v zařízení?



\\pozor na triple-příspěvky :wink:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od IkE Blaster » pon pro 08, 2008 20:40

Ne, mě funguje z karty (G900). I cache nastavena na kartu

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon pro 08, 2008 20:53

Taky si myslím, že je to nejaka averze NF k touch-serii :)
Ja používám NetFront pořád a zatím žádný problém, mám ho nainstalovaný na kartě a funguje i bez zápisu v registrech (po HR jsem spouštěl z \program files a už nepřeinstalovával)
Zkus jestli ti bude fungovat starší verze.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od YAMATO » pon pro 08, 2008 21:55

No mě právě jedna verze konečně docela šlape, ale dal jsem ji do vnitřní paměti...nedalo mi to totiž a zkoušel jsem a zkoušel, protože NF za to zjevně stojí. Tak já to zkusím do Storage a budu si držet palce.

Ježiš, co zas blbnu, že komentuju sám sebe...fakt se moc omlouvám.

zeus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 11, 2008 19:15

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od zeus » ned pro 28, 2008 17:53

Mam taky Diamanta a taky mi to zamrzava...Jestli to nejak rozchodis aby to jelo vpoho tak pak nahod navod :) :smile: :wink:

Btw: isntalacku sem hodil na kartu...Tys psal ze jsi to instaloval do zarizeni, tak jestli to slape dej vedet :)

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od YAMATO » ned pro 28, 2008 18:51

Poslední verse mi už asi 14 dnů bez problémů jede ze Storage :smt023

zeus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 11, 2008 19:15

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od zeus » ned pro 28, 2008 20:32

A ktera je posledni? Ja mam stejny jak nazev tohoto topicu, NetFront 3.5 ENG, novejsi sem neasel...jen nejakou zminku o 3,6 verzi, nemuzem se nejak domluvit ze bys mi ji poslal emailem? :oops: :wink:

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od IkE Blaster » ned pro 28, 2008 22:19

Posledni by mel byt build, ktery ma v nazvu 009...

Btw jsem jediny, komu tento posledni build obcas zamrzne na par vterin (ale obcas i na pul minuty) a pak se opet vzpmatuje? Kvuli tomu jsem opet presedlal na Operu Mini, skoda, ze neexistuje idealni emulator dle mych predstav.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od YAMATO » ned pro 28, 2008 23:14

Hm, tak to mi nedělá, jsem konečně spokojen, žádná nestabilita, zamrzání, vše OK.

Ovšem Opera mini je u mě v pernamentním nasazení, přeci jen jet jen přes EDGE :-(

zeus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 11, 2008 19:15

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od zeus » pon pro 29, 2008 12:27

Ten NetFront 009 co jsem zjistil tak je beta, nebo uz to mate full? Ale uz vim proc se kouse 3,5 na Diamantu...Je to tim ze strasne zatezuje pamet a kdyz to stoupne na 90% zateze tak se kousne ;) takze staci neotvirat vice jak 4 zalozky a nezamrza...U HTC PRO a HD tento problem neni jelikoz ma skoro o 100MB ROM pameti vice..

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od IkE Blaster » pon pro 29, 2008 13:15

Jakou pamet? Cache nebo RAM? Cache se da nastavit jinam snadno a sprava pameti tam jde taky poupravit.

Jinak je to full beta :lol: Porad to je beta, tusim, ze do konce unora.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2515
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon pro 29, 2008 13:53

zeus píše:...jelikoz ma skoro o 100MB ROM pameti vice.
Asi máš na mysli RAM - RandomAccessMemory :tlem:

zeus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 11, 2008 19:15

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od zeus » pon pro 29, 2008 16:11

njn RAM .) a nejedna se o cache, tu mam taky na karte, proste o volnou RAM, kdz mam ppc-cko vklidu tak mam tak ze 60% vytizenou RAM a kdyz pustim NetFront tak mi to roste az na 90%, zalezi kolik pustim zalozek apod...a az to vytizi z 95% tak se to sekne..se ani nedivim ;) A u HTC PRO to nedela, jelikoz ten ma 288 RAMky, takze ma rezervu fest...

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od IkE Blaster » pon pro 29, 2008 17:30

Teda fakt nevim, co s PDA delas, ale ja mam v klidovym stavu 47MB RAM volne a kdyz spustim NF a treba 4 zalozky, tak po 30MB proste nejdu :) (asi i vic, ale vim, ze pod 30MB jsem byl jen jednou a to jsem mel spustene 2 emulatory javy, hudbu a NF)

zeus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 11, 2008 19:15

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od zeus » pon pro 29, 2008 23:06

Bez Touch FLO mam volneho 65MB porad, tzn ze pod 45% zateze RAM nejdu a NetFront jede klidne vpoho az dva dny, ale jelikoz jsem si na Touch Flo zvykl a ten zere k*rva moc, tak NetFront muzu pouzivat max do 85% zateze, pak vypnu a pustim znova a opet tu pul hodky mi jede vklidu :) Jinak s coreplayer 1.3 a qipem + Opera + nejaka blbost na pozadi mam bezne volneho 8 MB RAM a jede to..jen uz to jde citelne poznat...Hold asi sem se unahlil, mel jsem spis pockat na HTC HD

Btw, proc myslis ze Opera umoznuje pustit max 3 zalozky? :) ze by to bylo tim ze programatori nemeli cas nebo chut? :) Je to kvuli vytizenosti...NetFront toho umi moc a na HTC PRO nebo HD to jde vpoho jelikoz maj vic pameti volneho...

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2089
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od YAMATO » pon pro 29, 2008 23:32

Moment, jaké jen tři záložky v Opeře? Občas ji taky používám, asi pro pestrost :lol: , a mám tam nastaveno a běžně také používám 6 a jede to OK.

zeus
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: úte lis 11, 2008 19:15

NetFront 3.5 vs. Diamond

Příspěvek od zeus » pon pro 29, 2008 23:55

Tak to je divne :) me nejdou otevrit vic jak 3 :) proste me to nepusti, pise to ze 3 jsou max...no uz radsi nerikam nic, zustanu u Explorera, sice je uplne na h*vno, ale funguje nejlepe...

Odpovědět

Zpět na „Aplikace“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti