touch cruise official WM6.1 ROM

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
apaopic
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: úte úno 26, 2008 15:08

touch cruise official WM6.1 ROM

Příspěvek od apaopic » čtv říj 02, 2008 5:33


Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » čtv říj 02, 2008 8:25

LOL ! Máte už někdo nějaké zkušenosti s touto ROM ? ;)

MarekTT
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:55

Příspěvek od MarekTT » čtv říj 02, 2008 16:28

Ja som naistaloval oficialnu 6.1 a bez problemov... ale prestali mi hrat sluchatka. Neviem ci to moze byt tym upgradeom alebo sa nejak poskodil konektor, lebo uz pred tym nez som tam daval 6.1 mi sem tam chraptilo v jednom sluchatku. Btw viem ze sa to tu niekde rozoberalo uz, ale neviete ci stratim zaruku ked tam hodim novu rom ? Keby som to chcel ist dat reklamovat...

Dunan
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte dub 01, 2008 18:15

Příspěvek od Dunan » čtv říj 02, 2008 17:51

po dlouhem cekani se HTC predvedlo. uz pri prvnich spousteni se mi zdalo, ze se grafika a vseobecne posouvani v nabidkach zasekava a nyni, kdyz po nastaveni zacinam pracovat, se rozpada vsechna grafika a konci to zatuhnutim... Cruise je mrtve zarizeni a HTC jej pohrbilo hned na zacatku. ted muzu otevrit okno a poslat ho do sveta. :evil:

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

čeština do nové rom

Příspěvek od pavel.hurta » čtv říj 02, 2008 19:53

Nainstaloval jsem to, ale celkem mi vadí, že teď nemám češtinu. Můžete někdo poradit, kde ji sehnat a jak to dohrát? Děkuji

Wallot
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: úte úno 12, 2008 17:51

Příspěvek od Wallot » čtv říj 02, 2008 20:53

s oficialni 6.1 ROM mi nejde spustit TCPMP. stejny problem mam i s novymi ROM kde je Manila. ofiko 6.1 nic zajimaveho neprinasi a nevidim duvod ji pouzivat. k dispozici je tuna lepsich 6.1.

jelikoz je to oficialni upgrade od HTC o zaruku neprijdes. kdykoliv jsem reklamoval cruise (nekolikrat necetl SIM karty uz mam 3 zakladni desku) tak jsem ho vracel pouze s origo HTC anglickou ROM a nikdy zadny problem.

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

Příspěvek od pavel.hurta » čtv říj 02, 2008 20:57

Díky, jenže teď se to posralo ještě více - chtěl jsem nahrát do telefonu zálohu dat ze sprite backup a telefon úplně kleknul, pořád svítí jen HTC a dál nic. Dá se s tím ještě něco dělat než jít do servisu?

Chris.Dale
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: úte pro 04, 2007 1:09
Zařízení: iPhone 4 32 GB

Příspěvek od Chris.Dale » čtv říj 02, 2008 21:29

To Pavel.Hurta: Pokud ta záloha pocházela z jiné ROM, tak ji na tuhle použít nemůžeš. Doporučuju Hard Reset (obě dolní tlačítka + soft reset).

Upřímně co jste od té ROMky čekali? HTC prostě narychlo splácalo ROM a uveřejnilo ho s pocitem, že pro své zákazníky zas něco udělali (a pěkně odflákli). První věc, co jsem s Cruisem udělal když jsem ho dostal bylo, že jsem naflashoval ROM z xda-developers. Oficiální ROM jsou prostě nepoužitelné. Nebo alespoň zdaleka nedosahují takové kvality a rychlosti jako ty neoficiální z XDA.

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

Příspěvek od pavel.hurta » čtv říj 02, 2008 21:32

Udělal jsem HR a na displeji se pro změnu rozsvítily bíločerné pruhy. No nic, zítra asi pojedu do servisu :O(

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » pát říj 03, 2008 8:14

Ahoj, prosim o radu. Mluvi se tu o zaloze dat pred pouzitim nove ROM. Jak vlastne zalohovat data a o co vsechno prijdu ? I o nainstalovane aplikace ? Co mi prosim muzete doporucit, jak postupovat ? Diky.

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od strojvudce » pát říj 03, 2008 8:59

Zkusil někdo tuto ROM počeštit původními 5ti soubory z origo ROMky?

mumur
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned říj 26, 2008 20:38

Příspěvek od mumur » ned říj 26, 2008 20:49

Cau, tak jsem tu novou ROM po delsim vahani taky nainstaloval, vše probehlo perfektne, prisel jsem o cestinu ale beha rychleji a zatim vsechno vpohode.Bohuzel jsem si nezalohoval tech 5 souboru na pocesteni, ale po delsim hledani na netu je mam, sou k nicemu.pokud je tam nainstaluji tak se cruise kousne hned pri prvnim dotyku obrazovky,takze hardreset a vse znova.Nevite nekdo v jakem poradi je instalovat,jestli to teda muze mit nejaky vliv?

Uživatelský avatar
wizaard
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 404
Registrován: sob čer 28, 2008 20:25
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od wizaard » ned říj 26, 2008 22:08

Pokud byla vydaná nová verze ROM a jedná se o češtinu od Sunnysoftu, nedá se použít ta původní - buď sehnat novou CZ pro aktuální ROM, nebo se spokojit s EN. Navíc, pokud vím, původní ROM byla WM6, tohle je WM6.1, což je ve svém důsledku úplně bez šance.

(Neberte vážně, pokud melu kraviny - píšu obecně.)

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » úte říj 28, 2008 13:51

ja som sa pri cakani na oficial rom vykaslal na nu. neoficialne je mnohonasobne lepsie a funguje super. vsetko ide jak ma. pouzivam rom od udK nazvanu Syrius R1 stiahnutu na xda developers.

Uživatelský avatar
Kozlik86
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned zář 16, 2007 12:16

touch cruise official WM6.1 ROM

Příspěvek od Kozlik86 » pon pro 01, 2008 17:30

Ahoj tak jak to tady ctu tak oficilani 6.1 ROM je naprd co??CHtěl jsem se zeptat jestli někdo neví kde by byla ke stazeni oficialní 6.0 ROM diky za info

tajn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 19, 2008 19:23

touch cruise official WM6.1 ROM

Příspěvek od tajn » pát pro 12, 2008 16:23

v servisu už je čeština k dispozici na wm 6.1 - za 250 K

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

touch cruise official WM6.1 ROM

Příspěvek od strojvudce » úte pro 16, 2008 13:12

Už ji někdo máte? Jsem jim psal a je nutný tam Cruise poslat. To je docela ujetý, být minimálně týden bez mobilu, navíc riskovat poškození na poště jen kvůli instalaci lokalizace. Tak než to případně podstoupím, rád bych věděl, jestli je vůbec použitelná, jestli je kompletní nebo půlka chybí, případně jiné chyby. Dík za info.

tajn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 19, 2008 19:23

touch cruise official WM6.1 ROM

Příspěvek od tajn » sob pro 20, 2008 19:11

v po jsem jim to poslal a v pá byl zpět, komplet přeloženo, zatím jsem si žádné chyby nevšiml.

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

touch cruise official WM6.1 ROM

Příspěvek od strojvudce » ned pro 21, 2008 11:18

Fajn. :) A posilal jsi ho tam s puvodni WM6 s tím že chceš upgrade na WM 6.1 CZ nebo s WM 6.1 ENG s tím že chceš lokalizaci?

tajn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 19, 2008 19:23

touch cruise official WM6.1 ROM

Příspěvek od tajn » ned pro 21, 2008 18:59

měl jsem tam verzi 6.1 nahranou ze stránek HTC, takže anglickou. Velice ochotně vše v servisu sdělili, vyřízení zakázky ví podle IMEI, ne podle jména a adresy.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti