PŘÍSLUŠENSTÍ K HTC TOUCH CRUISE

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » úte kvě 20, 2008 16:07

Ještě se vás zeptám, jaká používáte pouzdra na Touch Cruise? Já uvažuji o tomhle http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/090753 ... ruise.html, jenže to mi připadá až moc veliké. Tak jsem si myslel tohle http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/091951 ... x22mm.html, ale to je rozměrově zase menší, než má Cruse, ten má 57mm a tohle má 46mm i když je doporučováno ke Cruisovi, tak nevím.. :roll: [/url]

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte kvě 20, 2008 16:21

já si koupil na ebay a z Honkongu mi přišlo až domů za 213Kč :)

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » úte kvě 20, 2008 18:22

FOXXX: Koho, nebo které pouzdro? :)

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte kvě 20, 2008 19:12


dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » stř kvě 21, 2008 6:49

FOXXX: tam si asi vyberu, díky moc za link :) Ještě jeden technický dotaz... jde u T9 vypnout diakritika, nebo to píše pouze v háčkama a pak má sms 70 znaků? Snažil jsem se nsatvit všemožné, ale pořád to stejně dělá háčky a SMS je zkácená na 70 znaků.. :???:

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » stř kvě 21, 2008 9:24

už podruhé doporučuju stáhnout cab disable_xt9. I potom se telefon bude sám učit slova a nabízet je, ale mnohem inteligentnějším způsobem...

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » stř kvě 21, 2008 12:29

FOXXX: nemohl bys mi prosim poslat na tebne ICQ nebo si me pridat do kontaktu, diky moc. Prijde mi nektere veci lepsi a rychlejis resit pres icq nez pres forum :wink:

plus
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv úno 14, 2008 13:23

Příspěvek od plus » čtv kvě 22, 2008 13:47

dvsole píše:Ještě se vás zeptám, jaká používáte pouzdra na Touch Cruise? Já uvažuji o tomhle http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/090753 ... ruise.html, jenže to mi připadá až moc veliké. Tak jsem si myslel tohle http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/091951 ... x22mm.html, ale to je rozměrově zase menší, než má Cruse, ten má 57mm a tohle má 46mm i když je doporučováno ke Cruisovi, tak nevím.. :roll: [/url]
Měl jsem to první citované. Pro mě HRŮZA :) . Příliš mohutné a princip uchycení mi nevyhovoval. Je dodávaný klip, nebo si můžeš pořídit spec. klip na opasek a do obou variant se pouzdro "zacvakne" čepem, který musíš nasadit na zadní stranu pouzdra. Celým tím spojením dostáváš pouzdro tak 1cm od těla. Navíc drží jen vertikálně !

Vzal jsem nakonec to druhé pouzdro. Cruise tam vejde. Zapíná se ztuha (fakt těsné), ale je to kůže a do 14 dní to určitě "rozchodíš".

Uživatelský avatar
VictorC
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon čer 02, 2008 13:17

Příspěvek od VictorC » pon čer 02, 2008 13:43

FOXXX píše:už podruhé doporučuju stáhnout cab disable_xt9. I potom se telefon bude sám učit slova a nabízet je, ale mnohem inteligentnějším způsobem...
xt9 disable cab jsem pouzil, zel mi diky tomu zmizela i Touch Keypad ;/ zrejme je v te .dll... ;[

Uživatelský avatar
marek_2080
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: ned dub 27, 2008 16:05
Bydliště: Sev. čechy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marek_2080 » pon čer 02, 2008 13:53

dneska se mi povedlo ztratit pouzdro co bylo puvodne ke cruisu dodavano... Nemate nekdo na prodej?

wolwerin
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv čer 12, 2008 15:47
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolwerin » úte čer 17, 2008 8:07

Ahoj lidi, chci se zeptat. Jestli je někde k mání ta 16gb micro SDHC karta. Chtěl bych si ji koupit do cruise,ale nikde na netu jsem ji nenašel. Asi jsem špatně hledal. Mohl by jste mi někdo poslat odkaz na nějaký e-shop kde je mají za rozumnou cenu. Předem fakt moc díky.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti