PŘÍSLUŠENSTÍ K HTC TOUCH CRUISE

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte kvě 06, 2008 16:29

povolovat určitě ne, sám se nepovolí, jen nevím, jestli by tam telefon po průjezdu nějakou dírou udržel.

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » stř kvě 07, 2008 13:00

caute, sice zatim nemam prakticke zkusenosti ale chci taky pouzivat cruise na kole a nechci o nej prijit ... a asi jako nej reseni mi prijde toto:

chci pouzit tohle pouzdro

http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/172SMT ... ibrna.html

ktere je celohlinikove a i pri pripadnem padu by melo telefon z vetsi casti ochranit a bud vykucham nejakou starou svitilnu nebo se zeptam v sunnysoftu a vezmu si i nejakou objimku na riditka kterou bud upravim nebo bude sedet z vyroby ... kazdopadne podle me asi nejbezpecnejsi varianta

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » stř kvě 07, 2008 19:15

Czech daver: nevypdá to jako špatný nápad, ale jde o to, jak to přidělat na ty řidítka..:/

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » stř kvě 07, 2008 20:13

no jak sem psal ... bud jestli budou met nejaky drzacek u sunnysoftu nebo domaci vyroba ze stareho svetla na kolo

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » úte kvě 13, 2008 19:03

FOXXX: tak už más cruise doma, prosím tě, chtěl jse se tě zeptat, nejde nějak dohrát česká T9? Mmá to tam AJ, NJ, FR, IT ale CZ nee.. díky za info

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte kvě 13, 2008 19:11

Samozřejmě jde, ale s tím ti neporadím, hledej na webech, viděl jsem to párkrát řešit. Osobně používám jeden soubor s velmi výmluvným názvem disable_xt9.cab :tlem: zruší to t9 a zůstane jen klasické doplňování jednou napsaných slov - ideální

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » úte kvě 13, 2008 21:16

FOXXX:Tak už jsem na to přišel a mám to tam.. jde na HTC nainstalovat něco jako totalcommandera, abych nemusel pouzivat pruzkumnika? nebo nic takoveho neni? a jde klasickeho totalcommandera nastavit v PC, abych videl HTC jako disk? Díky moc za info. PS. Jaké by jsi mi doporučil jiné programy, které jsou dobré? zajímá mě hlavně kalendář, existuje nějaký dobrý soft? díky

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » úte kvě 13, 2008 21:47

Totalcommander pro PPC existuje a v PC existuje plugin do TotalCommandera taky, takze pak vidis pripojeny PPC jako dalsi disk :wink:

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » stř kvě 14, 2008 5:32

Ano, jak píše Mihals... Po zkouškách různých kalendářů jsem zůstal u základního, jen s tím, že jsem si nastavil, aby se spouštěl na obrazovce "měsíc". Je to takhle mnohem přehlednější a jen si rozklikneš potřebný den.

a kdyby se ti náhodou nelíbil free totalcommander pro ppc, tak je dobrá placená alternativa Resco Explorer. Každý má jiné výhody.

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

TomTom

Příspěvek od dvsole » ned kvě 18, 2008 7:36

FOXXX: tak už mám totacommandera nainstalovaného, jen jsem se tě ještě chtěl zeptat, jde u tomtoma nastavit navidovat na adresu adresu, kdyz je ta adresa zaroven i mestem? Myslim tim konkretne treba vesnici Karanice 19, kdyz dostanes na vyber Karanice jako mesto a pak jako ulici, ale uz tam nejde pak zadat cislo popisne.. diky za info, tohle me docela stve

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » ned kvě 18, 2008 10:17

Bohužel neexistují mapy ČR s tak podrobným pokrytím čísel popisných a to v žádné navigaci, čísla jsou až u větších měst. Ale většinou ti bohatě stačí najít ulici a pak poslouží oči..

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » ned kvě 18, 2008 11:19

Aha, tak to je docela blbe :) jsem myslel, kdyz to umi seznam-mapy.cz, ze by to mohla zvladnout i GPS :)

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » ned kvě 18, 2008 21:49

FOXXX: ještě jsem se prosím tě chtěl zeptat, když synchronizuji kontakty s outlookem, tak nejde nikde nastavit tak jako jsem to měl klasicky u Nokie, co se má čím přepsat, jestli mají větší prioritu nové kontakty v tel nebo pc, protože když jsem měl v HTCčku dané nové kontaky ještě něž jsem to zesynchronizoval s outlookem, tak mi to ty v tel. přemazalo a nahrálo ty z outlooku.. myslím, že by to nastavit jít mělo, ale nevím kde.. také se mi moc nelíbí, že když telefon připojím přes kabel, tak se hned sám začne synchronizovat.. díky moc za pomoc :wink:

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » pon kvě 19, 2008 5:32

V nastavení AS se dá vybrat, co chceš po připojení automaticky aktualizovat - tak si to můžeš vypnout a zapnout jen když to budeš opravdu chtít. Co se týče kontaktů, tak jakmile si je jednou synchronizací sjednotíš, měly by se vždy úpravy v jednom zařízení po synchronizaci zapsat do druhého. Pokud jsi už ovšem v nastavení nic neměnil :)


ale v tomto vlákně už řešíme offtopic, tohle do příslušenství už nepatří :wink:

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » pon kvě 19, 2008 13:26

Jo jasně, chápu, jen mi prosím řěkni ještě poslední věc a to kde se nastavuje na synchronizace, protože jsem asi totální magor, ale nemůžu to nikde najít..:/ díky moc

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte kvě 20, 2008 5:32

v PC otevřeš active sync a dáš nástroje, možnosti...
asi musíš mít připojený telefon, aby byly některé volby aktivní. Do jiného nastavení (převody souborů....) radši nezashauj, dá se tím udělat víc škody, než užitku, pokud člověk neví, co přesně dělá :-)

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » úte kvě 20, 2008 7:57

Aha to bude asi tím, nevím jestli mám stejný program, ale nainstaloval jsem si Centrum zařízení Windows mobile a tam právě tahle možnost není.. je tam jenom záložka "nastavení mobilního zařízení", ale tam se tohle nedefinuje..

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte kvě 20, 2008 8:13

aha, ty máš visty, tam to neznám...

dvsole
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 56
Registrován: pon kvě 05, 2008 7:55
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dvsole » úte kvě 20, 2008 8:23

aha :/

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » úte kvě 20, 2008 8:37

2dvsole: kdyžtak poď na icq a pokecáme o problému :-D

EDIT: tak je to v - Centrum zařízení Windows mobile / nastavení mobilního zařízení / změnit nastavení synchronizace obsahu
... tam si nastav, co se bude synchronizovat ;-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti