HTC Touch Cruise - pokračování diskuze

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od strojvudce » úte dub 15, 2008 9:44

Pokud si chceš koupit telefon, který zapneš a bude ti to tak stačit, tak si raději kup klasický mobil. Tohle je kapesní počítač a jeho kouzlo tkví v tom, že si ho každý přizpůsobí k obrazu svému. Ale to nejsou žádné jak píšeš opravy. Jinak po zapnutí samo funguje hned také. Ale asi neznám nikoho, kdo by u toho pouhého zapnutí zůstal.
Jinak jsem s ním bez problémů spokojen a od zapnutí už cca 2,5 měsíců funguje.

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » úte dub 15, 2008 12:01

strojvudce: +1, podepisuji se pod to.
opravdu takoveto zarizeni zapnes a pouzivas, ale 99,9% si ho uzpusobi k obrazu svemu, protoze zakladni nastaveni proste nestaci :wink:

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte dub 15, 2008 12:14

no ono by možná i stačilo, ale nevrtej se v tom, když je tolik různých možností :wink: 8-)

CATerPILAR
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 15, 2008 12:45

Příspěvek od CATerPILAR » úte dub 15, 2008 12:53

Ahoj, sleduji tuhle diskuzi a dozvěděl jsem se hodně věcí. Cruise mám taky a jsem spokojen. All in one:))

Pro převod videa používám acala3gpmovies a když potřebuju zakomponovat i titulky tak používám PocketDivXEncoder. Ten ukládá v avi a proto ještě mám nainstalovaný přehrávač The Core Pocket Media Player (TCPMP).

Stává se mi, že při restartu se automaticky spouští TomTom. Má to nějaké "po spuštění" jako PC?
Další věc na kterou jsem ještě nepřišel, jak vypnout uplně ikonu počasí.

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte dub 15, 2008 13:02

mrkni do windows/startup a tam smaž zástupce tomtomu, pokud tam je (ale je divné, že se nespouští vždy po restartu)

no masters
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 15, 2008 14:34

Příspěvek od no masters » úte dub 15, 2008 14:43

Ahoj lidi - mám QTEK 8310 - podle me super phone i když se občas neco pokaká ale chci zmenu a tahle vec me dost zaujala - nejdříve jsem přemýšlel nad Artemisem pak nad E-ten jenže tohle má procesor ok dostatek pameti, GPS (nevím jak dobrou protože jsem GPSku nikdy nemel) no a tak bych koupil ale když zase čtu ty problémy tak fakt nevím ...já myslel že se tady budou řešit jen dolaďovačky ale toto.... :roll:

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » úte dub 15, 2008 16:37

Ja mam tuto hracku uz od velkonocneho pondelka :)
Som s nou velmi spokojny. Trochu mi vadila stabilita obrazu pri foteni ale to sa opravilo po stiahnuti patche na strankach htc.
Pouzivam ho hlavne na internet. Par krat sa mi stalo ze sa sam od seba restartoval. Proste z nicoho nic, mal som pustenu operu, pocket player a bum. No ale uz sa to dlhsie nestalo tak je to ok. Mam za sebou aj par hard resetov, lebo som sa snazil vymlatit na tom vyssie rozlisenie pomocou roznych programov.
Telefonuje sa s nim dobre aj na priamo k uchu, cez hlasny odposluch aj cez handsfree. Sms sa na nom pise velmi dobre, celkovo spravca sms je fajn.

Ked mam pravdu povedat, som velmi spokojny.
Vadia mi akurat klasicke drobnosti, ako poriadne nastavenie zvukov, nastavenie zvuku pri budiku a podobne halusky co su lepsie nastavovatelne na klasickych mobiloch ale toto je predsa ppc a z toho hladiska som spokojny a nemam ziadne vyhrady :)

piet46
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte dub 15, 2008 21:23

Budoucí koupě HTC

Příspěvek od piet46 » úte dub 15, 2008 21:37

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti s HTC Touch Cruise. Vážně zvažuji tento komunikátor, ovšem příliš se v této oblasti neorientuji.
1) Chtěl bych se nejprve zeptat, jak často HTC nabíjíte pokud dvakrát za den voláte a občas použijete Outlook či jiné aplikace.
2) Dále bych se chtěl zeptat, jak dobře funguje navigace, chtěl bych HTC používat při zahraničních cestách po Evropě k navigaci po městech, atd.
3) Jaký doporučujete/používate GPS software a zda má někdo zkušenost s nelegálními mapami.
4) Dají se do HTC normálně instalovat free / cracklý software? Případně zda máte zkušenosti.
5) Doporučili byste mi jiný komunikátor než HTC? Můj strop je okolo 12.
000 Kč.
6) Jaký je HTC jako MP3 přehrávač? Vyplatí se mi prodat svůj stávající Creative ZEN 8GB nebo HTC nepřehrává příliš kvalitně?
Jinak prý foťák je velice kvalitní.

Pokud by některá otázka byla hloupá, tak se předem omlouvám, ale opravdu jsem v této oblasti začátečník. Ještě jednou Vám děkuji za odpovědi!!!

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř dub 16, 2008 6:00

:grin:
1.) tak jednou za dva dny... ale u mne je vytizen mnohem vic takze dobijim kdykoliv jsem u PC :wink:
2.) pokud jako navigace do auta tak napsoto uspokoji... ja pouzivam jak tomtoma tak ji MIackyho IGA :wink:
3.) co se tyka nelegalnich veci v telefonu mlcim jako hrob... :twisted:
4.) no jasne proc by nesli? :smile:
5.) jen kup cruise :wink: myslim ze soatne neudelas :wink:
6.) no pokud ti nebude pri poslechu vydit velikost pristroje (uz vidim jak beham a v kapse se mne mela takovahle "cihla") tak ho naprosto s prehledem nahradi... kvalita je vice nez dobra ale musi se pouzit kvalitni prechodka :wink: (Mini USB->3,5mm jack) no a k fotaku uz tu bylo receno hodne a tak jen ve zkratce... pokud budes mit dost cvetla fotka je vice nez pekna... jakmile mas sero tak ho ani radci nezapinej :wink:

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » stř dub 16, 2008 6:22

K Cruisovy jako mp3 prehrávač bych ještě dodal, že má velice sympatické ovládání... to kolečko pro zesilování a zeslabování je k nezaplacení...
Někomu jen může vadit že se do něj hudba dostava pomoci synchronizaces WMP... ale co se mě týče naprostá spokojenost.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » stř dub 16, 2008 10:55

Hudbu tam můžeš nahrát i normálně. Stačí mít v Cruise nainstalovaný soft, který ho zpřístupní jako mass storage.

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

hudba v cruisovy

Příspěvek od rimesev » stř dub 16, 2008 14:06

Já vím, ale nepodařilo se mi zjistit jak bych pak vytvořil palylist... když nahraju hudbu obyčejným skopírováním do adresáře...

dada
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř dub 09, 2008 11:54

Příspěvek od dada » stř dub 16, 2008 17:13

Tak jsem asi týden šťastným uživatelem TC. Je to moje první WM, tak se pořád učím a ještě určitě dlouho budu. :grin:
Vše funguje naprosto perfktně. Jen mi chvíli trvalo než se mi podařilo spojit s Outlookem v PC a sesinchronizovat.

Jinak na 13. stránce předchozí diskuse se řešilo jestli prográmek Softick Card Export funguje a připojí telefon jako Mass Storage. Někdo psal, že u Kaisra od v. 3.05 výše ano. Mám 3.08 a šlape jak hodinky. Když Chci zkopírovat větší soubor tak to ale stejně řeším přes čtečku která kopíruje rychleji.

piet46
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte dub 15, 2008 21:23

Mobil

Příspěvek od piet46 » stř dub 16, 2008 18:26

Ještě 3 otázky. :-)
1) Jak funguje HTC Touch Cruise jako mobilní telefon? Chytá signál normálně, jsem dobře slyšet na druhé straně? Díky za odpovědi!!!
2) Bude fungovat HTC s SDHC paměť. kartou např. 16 GB PATRIOT? http://www.hshop.cz/16gb-patriot-secure ... lass-6.htm.
3) Lze mít mapy, data a nainstalované programy na microSD? Zda není problém, kdybych používal navigaci, aby mapy byli na samostatné microSD kartě a nic ostatního by na ní nebylo.

Mnohokráte Vám díky a smartmanii budu všude doporučovat (ale je to tady dobrý právě díky Vám)!!!!!!!

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » stř dub 16, 2008 19:21

1. bez problémů :)
2. bez problémů :)
3. bez problémů :)

Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » stř dub 16, 2008 20:02

2FOXXX: podle mně ta katra z bodu 2 nebude fungovat korektně, pač to není MICRO SDHC ... nemýlim-li se :wink:

Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od strojvudce » stř dub 16, 2008 21:15

Ona tam hlavně nepůjde vůbec zasunout. Je to SDHC, ne microSDHC.

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » čtv dub 17, 2008 8:03

nj furt :) "mea culpa" - jsem se na tu karu ani nedíval, když cruice bere bez problémů všechny microSD, předpokládal jsem, že tam chce nacpat jen to, co tam patří... :roll:

takže samosřejmě SD kartu tam nenacpeš, ale microSD bere jakékoliv dostupné

no masters
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte dub 15, 2008 14:34

Statická navigace

Příspěvek od no masters » čtv dub 17, 2008 10:29

Podařilo se už nekomu vypnout statickou navigaci?! :roll:

piet46
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte dub 15, 2008 21:23

MicroSD (SDHC)

Příspěvek od piet46 » čtv dub 17, 2008 12:08

Ahoj můžete mi poradit, která karta by byla pro HTC TC lepší? Případně, zda by se dala někde sehnat znatelně levněji? Díky moc

A-Data Micro Secure Digital SDHC 4GB (Class 6) 440,- vč. DPH
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50561

Patriot Micro Secure Digital (SDHC) (Class 6) 4GB 476,- vč. DPH http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52348

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů