HTC Touch Cruise - pokračování diskuze

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

HTC Touch Cruise - pokračování diskuze

Příspěvek od tslany » čtv dub 03, 2008 13:29

Jelikož předchozí téma bylo vzhledem k počtu stánek nepřehledné, tak zde zakládám pokračování a přikládám link na předchozí témata
HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » čtv dub 03, 2008 17:26

pokud ma jeste nekdo problem s odesilanim MMS primo z prohlizece obrazku, z pruzkumnika, nebo z "Cube", nebo zkratka odevsad, kde je moznost Send To > MMS a presto se otevre editor SMS a ne MMS, tak je to pouze v tom, ze nemate nastaveny Email... vcera sem si nastavil email na seznam a hle, najednou mi to nabizi odeslani fotky formou MMS :tlem: :wink:

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

Příspěvek od pavel.hurta » pon dub 07, 2008 15:07

Může někdo poradit jestli je možno a pokud ano, jak odstranit ikonu sunnysoftu interwrite z pravého dolního rohu displeje? Dík.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pon dub 07, 2008 15:18

4pavel.hurta: Už se to tu někde řešilo, ale myslím že to nejde :wink:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12218
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pon dub 07, 2008 19:03

Zde http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... &dd=0&fi=0 se docela ostře řeší ikona interwrite a většina uživatelů tvrdí,že ikonu lze odstranit vymazáním zástupce internat ve windows-startup a že vymazáním tohoto zástupce se nijak nenaruší naběhnutí češtiny.Pravdou je, že u starších čestin od sunnysoftu,vymazáním zástupce internat čeština jiz po SR nenaběhla,ale co se týče Cruise i Kaisera čestina zůstává...

deff
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 07, 2008 22:10

HTC Touch Cruise - vodafone??

Příspěvek od deff » pon dub 07, 2008 22:20

Zdravím všechny zúčastněné,
chtěl bych si v brzké době pořídit HTC Touch Cruise (rozhodoval jsem se mezi X500+ vs HTC TC) a teď už ho jenom někde koupit.

Dotaz zní, zda-li je nějaký rozdíl mezi vodafone verzí a "standardní" verzí, koupenou kdekoliv jinde. Vyplatí se koupit TC u vodafonu (pokud používám vodafone i pro komunikaci s banou - konkrétně eBankou) nebo je to úplně jedno = soft je stejný jako u std verze?

Předem děkuj za info... :)

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » pon dub 07, 2008 23:54

mam HTC od VF a je to stejne jako u ostatnich HTC ;-)
asi je to prilis slozite zarizeni na to, aby ho VF brandoval :lol:

jblin
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte dub 08, 2008 1:26

Příspěvek od jblin » úte dub 08, 2008 1:33

Dobrý den, moc prosím o radu chtel bych si to Cruise koupit kartu na internetu jsem našel laciou 8GB Patriot micro Secure Digital SDHC class 6, http://kpm.ekatalog.biz/zbozi_detail.aspx?kod=205515807 bude mi v Cruisovi fungovat? děkuji

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » úte dub 08, 2008 6:37

nevidim duvod, proc by nemela. Cruise zvladne i vetsi kapacitu :wink:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte dub 08, 2008 8:54

kdyz budes mit stesti a neporoucha se ti tak bude... Cruise bere karty do 32 GB zatim nejvice odzkouseno 12 GB vetsi MicroSDHC zatim neni k mani...

pablosko
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon bře 03, 2008 8:04

problem z konverzi videa

Příspěvek od pablosko » stř dub 09, 2008 14:33

Mam problem z konverzi videa, použivám:AIGO VIDEO CONVERT a VIDEO CONVERT PREMIER, ze začatku to šlo, ale po dvou dnech to vubec nejde, nevim co stím ? pablosko

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » stř dub 09, 2008 14:48

^^^
"zezacatku to slo, ted to nejde" => velice hrube popsani problemu... co se podivat na nastaveni programu, do jakeho formatu videa prevadis, jake parametry jsou nastaveny (bitrate videa a zvuku), pomer stran vysledneho videa...
aspektu je mnoho, na tvou otazku neni jasna odpoved :wink:

BTW: PROČ pises jeden dotaz do dvou prispevku? :roll:

jirisvec
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned led 27, 2008 11:10

Příspěvek od jirisvec » sob dub 12, 2008 20:55

Je něco nového s vydáním ovladačů grafického chipu?

Oops!
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 13, 2008 8:08

Příspěvek od Oops! » ned dub 13, 2008 8:14

Dneska jsem kliknul na kontakty a totálně vymeteno, všechny kontakty fuč. Měl jsem je uloženy jen v telefonu (asi interní paměť). Dá se to něják zachránit ? Kam se ukládají ?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1027
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned dub 13, 2008 12:33

zachránit? pokud máš zálohu nebo synchronizované kontakty v outlooku, tak ano, jinak bohužel. ne nadarmo se říká: "zálohuj, zálohuj, zálohuj" ;)

Teck
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned dub 13, 2008 22:14

Příspěvek od Teck » ned dub 13, 2008 22:48

Ahoj všichni.Nejde mi volání z touch cube-oblíbení, ani pomocí tlačítek telefonu, ani z paměti posledních hovorů, jen z kontaktů se dovolám.Nevíte někdo, jaká je možnost to rozchodit?

tomasr
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 14, 2008 10:50

Příspěvek od tomasr » pon dub 14, 2008 10:55

Ahoj, Cruise mám asi 2 měsíce od sunnysoftu a dvakrát se mi stalo, že se mi přehodil do angličtiny. Nevíte čim to může být? Díky

mara333
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř dub 02, 2008 19:43

Příspěvek od mara333 » pon dub 14, 2008 11:18

Zdar poradí někdo ? překopíroval jsem si čísla z ze sim do telefonu na sim smazal, ale za boha teď nemůžu přijít jak je zas dostat zpět.Vždy se mi tam zkopíruje jen 6 položek a pak prý špatný formát.Jdou nějak vytisknout čísla kontaktů? A druhý dotaz nemohu propojit cruise s outlokem vypisuje to špatný profil v outloku.Je to outlok 2007.Díky moc za radu.
Přílohy
obr11.jpg
obr11.jpg (72.53 KiB) Zobrazeno 6020 x

pablosko
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon bře 03, 2008 8:04

Sehnal jsem program???

Příspěvek od pablosko » pon dub 14, 2008 17:26

"""""zezacatku to slo, ted to nejde" => velice hrube popsani problemu... co se podivat na nastaveni programu, do jakeho formatu videa prevadis, jake parametry jsou nastaveny (bitrate videa a zvuku), pomer stran vysledneho videa...
aspektu je mnoho, na tvou otazku neni jasna odpoved""""

Sehnal jsem program??? Na slunečnici.cz jsem našel program "Any Video Converter" a ten pracuje v pohodě! Bez nastavovaní, jednoduché nastavení, a ovladání, jeto zdarma:

tdr
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv dub 10, 2008 12:28

Příspěvek od tdr » úte dub 15, 2008 8:40

Ahoj lidi, je tady někdo kdo má HTC TC a je s ním bez problému spokojen, který ještě nemusel s títmo telefon nic řešit, nic opravovat. Prostě ho zapnul a od té doby fungoval?

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů