HTC Cruise a synchronizace.

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
vicovm
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 12, 2008 14:47

HTC Cruise a synchronizace.

Příspěvek od vicovm » úte úno 12, 2008 14:56

HTC mám v rukách cca 2hodiny, ale nepodařilo se mi rozchodit synchronizaci přes Activesync a dodávaný kabel k HTC Cruise, přičemž Activesync 4,5 je nainstalován pod WinXP. HP4700 synchronizuje spolehlivě.

Po připojení se Activesync rozeběhne, ale neustále hledá zařízení bez konce.
V systému WinXP je HTC rozpoznán.
V HTC je Activesync spuštěn také, ale po připojení mi HTC vynadá, že je nutné nainstalovat do PC Activesync. Ten tam JE!
Stejná reakce u Activesync 4,0, 4,2 i 4,5.

Můžete poradit co s tím? Díky!

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvek od landov » úte úno 12, 2008 16:45

preinstalovat AS a spustit. Nie je dovod preco by to nemalo ist...

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » úte úno 12, 2008 16:46

zkontroluj, případně vypni firewall, ten dělává problémy.... speciálně Kerio

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » úte úno 12, 2008 18:26

Pokud to zkousis na notebooku, tak zkus zabit Norton Internet Security, ktery tam vyrobci radi bundluji. Dneska jsem s tim stravil pul dopoledne ve skole, ale nezlobim se, nic lepsiho jsem stejne na praci nemel :)

vicovm
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte úno 12, 2008 14:47

Vyřešení.

Příspěvek od vicovm » čtv úno 14, 2008 12:34

Díky za názory a odpovědi, ale problém je někde jinde.
K rozeběhnutí AS je nutné přes PC prohnat systémové CD s Windows Mobile Resources i když je AS nainstalován. Tím je vyřešena synchronizace, ale....

NEJSOU dokonale vyřešeny ovladače pro USB od HTC, takže když se odpojí HTC od PC, běží na pozadí v PC ovladače. Na název podprogramu jsem zatím nepřišel. Dále je nutné restartovat PC a při odpojeném kabelu pro sysnchronizaci provést SW reset HTC a dále připojováním a odpojováním kabelu nahodit AS. A odpojit firewall. I KPV, který tomu pro HP4700 nebrání.

Zatím vše a budu bádat dál.
vicovm

mancusco
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte úno 26, 2008 17:50

Nastavení usb

Příspěvek od mancusco » úte úno 26, 2008 17:53

jdi do nastavení usb na pokročilé nastavení sítě, nebo tak něco. Vypni to, pak to pojede na generic serial ne na RNDIS, mě to dělalo taky

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů