nejde mi nainstalovat do HTC Cruise navigace

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

nejde mi nainstalovat do HTC Cruise navigace

Příspěvek od truddy » sob led 26, 2008 11:33

mám prosbu,nejde mi nainstalovat tomtom do HTC Cruise.Asi dělám něco špatně.Mám na pc Vistu.Mohu poprosit o přesný postup?Díky moc za odpovědi

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob led 26, 2008 11:50

Kde máš konkretně problém co ti to píše? Podařilo se ti PDA spárovat s PC?

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » sob led 26, 2008 11:56

myslím,že mám právě ten problém s tím spárováním,nevím jak na to,četl jsem návod,ale :roll: když spustím instalaci tam se mi to instaluje do PC a ne do HTC

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob led 26, 2008 11:59

Stahni si Windows Mobile Device Center pro Vistu a nainstaluj. Pak ti pujde Cruise synchronizovat a budes moct instalovat aplikace z PC.

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » sob led 26, 2008 13:09

hotovo,no a teď jsem nainstaloval v pohodě sprite backu...a když chci instalovat to další tak mi to nahlásí "in order to complete the modification please perform a soft reset of your pocket PC" tak co nyní??

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » sob led 26, 2008 13:36

Odpoj PDA udělej SW reset. A hotovo. :-) SW reset se dělá tím způsobem že ze spodu je dírka do které píchneš stylus.

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » sob led 26, 2008 14:19

díky moc hotovo,díky :lol: :lol: :lol: :lol:
mám ještě jednu prosbu,lze se připojit kvůli stažení mapy přes PC a stáhnout to z internetu z PC??

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » sob led 26, 2008 17:49

tak jsem tady zpátky.Je to nainstalované ale ale hlásí mi"čekám na platný signál" a nic.V čem je problém?Konfiguroval jsem to a taky nic

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » sob led 26, 2008 17:51

ještě to hlásí "chybí zařízení gps"

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » sob led 26, 2008 18:03

Nejdřív zahlásí chybí zařízení a až najde modul tak hlásí čekání na platný signál... Musíš jít pokudmožno ven na otevřené prostranství a nechat ho hledat. poprvé to může trvat dlouho. Taky je dobré aktualizovat qickGPS v programech, pak vyhledává rychleji, zvláště poprvé.

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » sob led 26, 2008 18:14

aktualizované to mám,a mám to nastavit na ten vestavěný přijímač?

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

Nejde rozběhnout TomTom

Příspěvek od pavel.hurta » sob led 26, 2008 18:55

V Cruisu mám nainstalovanou navigaci iGO, která je komplet umístěná na paměťové kartě a funguje bez problémů. Avšak po nainstalování Navigatoru 6 od TomTomu se program sice spustí, ale hlásí, že nenalezl žádné mapy. Kam mapy nainstalovat? A může být Tomtom komplet i s mapama na kartě nebo musí být něco v paměti PDA? Děkuji.

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » ned led 27, 2008 10:06

truddy píše:aktualizované to mám,a mám to nastavit na ten vestavěný přijímač?
podle verze TomTomu... starší se nastavují na jiná NMEA zařízení, ale jakmile zmizí hláška chybí zařízení GPS a naskočí, že čeká na platný signál, znamená to, že je nastaven správné a modul "vidí". Che to opravdu jen kus volného nebe nad hlavou a trpělivost. Poprvé to může trvat.
pavel.hurta píše:V Cruisu mám nainstalovanou navigaci iGO, která je komplet umístěná na paměťové kartě a funguje bez problémů. Avšak po nainstalování Navigatoru 6 od TomTomu se program sice spustí, ale hlásí, že nenalezl žádné mapy. Kam mapy nainstalovat? A může být Tomtom komplet i s mapama na kartě nebo musí být něco v paměti PDA? Děkuji.
pokud je to legální SW a legální zaplacené mapy, není důvod proč by to nejelo. Mapy příjdou rozbalené přímo do kořenového adresáře karty např: karta/eastern europe/.... pokud je legální (necracklý) TT a mapy stáhnuté zdarma z netu, tak to bez zadání kódů stejně nepůjde. Neříkám, že neexistuje několik řešení, o těch se ale na "slušných webech" nepíše :wink:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » ned led 27, 2008 11:15

Nastav si v TomTomu u konfigurace GPSky tohle:
- jiná NMEA GSM
- COM 4
- rychlost 57600

Jinak se nauc pouzivat tlacitko Upravit! Je zbytecne psat dva prispevky hned pod sebe.

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » ned led 27, 2008 11:58

tak díky všem za rady.Navigace funguje pěkně.Nastavil jsem to na vestavěný přijímač a po pěti minutách se to "nastartovalo".Díky ještě jednou

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » ned led 27, 2008 13:08

Jiří Hrma píše:Nastav si v TomTomu u konfigurace GPSky tohle:
- jiná NMEA GSM
- COM 4
- rychlost 57600

Jinak se nauc pouzivat tlacitko Upravit! Je zbytecne psat dva prispevky hned pod sebe.
promiň nechápu jak to myslíš,jinak samozřejmě pokud jsem něco udělal špatně tak mi to vysvětli.Dík

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » ned led 27, 2008 13:26

máš si upravovat poslední přízpěvek, a ne psát třeba 3 zbytečně pod sebe...

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Příspěvek od truddy » ned led 27, 2008 13:38

FOXXX píše:máš si upravovat poslední přízpěvek, a ne psát třeba 3 zbytečně pod sebe...
takže se vložit do té předchozí odpovědi,nebo otázky co jsem psal?

jaja01
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon led 28, 2008 14:18
Zařízení: Galaxy Note

Příspěvek od jaja01 » pon led 28, 2008 14:22

Jiří Hrma píše:Nastav si v TomTomu u konfigurace GPSky tohle:
- jiná NMEA GSM
- COM 4
- rychlost 57600
jak jste prisel na ten baud ? hledal jsem v navodu cruise (marne) a co jsem tak vygooglil, tak ostatni pisou 4800 (9600) ... nebo je ta rychlost celkem jedno ? funguje cokoliv ... diky

Uživatelský avatar
Golf
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv pro 13, 2007 15:38
Zařízení: iPhone 4
Bydliště: Praha

Příspěvek od Golf » pon led 28, 2008 23:31

Ja mam nastaveny pouze "Vestaveny prijimac GPS" a funguje to jako z praku. Na poprve to chvili trva, pak dam stahnout "GPS data" a nemam dal co resit, zapnu navigaci a behem chvilky mam signal a funguju. Chce to poprve asi trochu trpelivosti, vsechny ostatni navody (alespon pro me) jsou zbytecne slozite a nelogicke.... A nepreplacat si to velkym mnozstvim bodu zajmu, vse se pak projevi na plynulosti prekreslovani.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů