HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Zamčeno
Uživatelský avatar
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 175
Registrován: stř led 30, 2008 0:56
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od strojvudce » sob bře 29, 2008 6:48

Ten PimBackup je nopak super, zálohuje skutečně jen PIM (kontakty, kalendář, SMS, hovory,..), ale i to se mi už hodilo po synchronizaci, kdy se mi zduplikovaly všechny události i kontakty. Používám pravidelně každou noc, ale i se SpriteBackup. :grin:

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » ned bře 30, 2008 11:43

pratele, v jake kvalite vam nahrava Cruise videa? v recenzi se pise, ze prekvapila slusna kvalita nahravani, ale ja z toho dostal jen ubohych 10fps. to je horsi, nez muj staricky ALC756 :lol:
a jakou polozku mate pro nahravani videa zvolenou? CIF?
jinak se jeste vratim k te krytce pametovych karet - na 3 Cruisech sem videl, jak tam krasne zaklapne, ale na tom mym proste pod vetsim nasilim nechtela, pomohla az brutalni sila, kdy sem citil, ze material povoluje :-(

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » ned bře 30, 2008 16:18

mihals: S tou krytkou to musis spravne natocit, aby tam sla. Ja se nedavno tady podivoval, ze nekomu nesla nasadit, pritom ja jsme s tim za dva mesice nemel zadny problem a hned druhy den jsme s tim stravil dve minut:-)

Video je skutecne celkem solidni (na WM telefon), ale celkove potrebuje kamera TC hodne svetla tzn. prakticky zasadne venku.

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » ned bře 30, 2008 18:05

hmm, pokud nekdo muzete, dejte sem kratke video (klidne i minutove), at vidim, jak vam to nahrava. ja byl vcera v klubu (asi po dvou letech - kamarad je DJ) a jen tak sem to zkusil na laserove show. vysledek: 3fps :???:
no a dneska sem zkousel doma jen natocit film na notasu a dostal sem se na max.10fps. takze asi opravdu zalezi na svetelnych podminkach a podle toho urcuje fps ci co... ale porad se mi to zda docela slabe :-(

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » ned bře 30, 2008 18:52

Pratele, moooc prosim o radu. Ja nastavit, abych mel VE CSECH APLIKACICH jednu klavesnici (PCMKeyboard) ??? Nastavim ji v SETTINGS / PERSONAL / INPUT a dam OK, ale kdyz jdu do nejake aplikace, skoci tam jina... Dekuju.

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » ned bře 30, 2008 19:12

v tom okne input musis dat este tlacitko "moznosti" pod vyberom tej klavesnice a tam je polozka hned na prvej zalozke - Vychozi klavesnice. Tam si vyber, daj ok a uz by to malo ist.

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » ned bře 30, 2008 19:35

Hm prisiel som na jeden taky vacsi nedostatok ktory sa asi tyka tych ovladacov grafiky, na ktory tu vela ludi apeluje. Ked clovek hra hru, a ma tlacitka na obrazovke a nie len klikne ale aj drzi tlacitko na displeji tak hra ide pomalsie ba az potrhava. Mate podobny problem?

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » ned bře 30, 2008 19:39

Prosim, naistaloval jsem iGO, ale kdykoli dam soft reset, spusti se iGO. je to normalni ???

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » ned bře 30, 2008 19:42

neni. myslim, ze se to v iGo da nastavit :wink:

Nastaveni > Vice > Spustit & Minimalizovat > Automaticke spusteni povoleno. tam to deaktivuj, melo by to byt ono

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » ned bře 30, 2008 19:45

PCMKeyboard: do imput method zadam (vyberu) PCMKeyboard, tuknu na OPTIONS... a ono se ukaze hlaska: "PocketCM keyboard has to be current SIP in order to configure it." A jsem out...

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » ned bře 30, 2008 20:06

Chvilu som sa s tym hral. Mas nainstalovany Sunnysoft Interwrite? bol v zakladnej konfiguracii.
ak ho mas tak tam na tej obrazovke vyber klasicku klavesnicu US United States a potom daj Moznosti. Tie moznosti su nadviazane na to aku klavesnicu zvolis. Nasledne sa ti objavi ten screen ktory som spominal. tam mozes zvolit predvolenu klavesnicu.
Popripade chod cez control panel rovno do SunnySoft InterWrite nastaveni v druhej zalozke.

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » ned bře 30, 2008 20:24

PCMKeyboard: ac mam Cruise od SunnyS, instalaci mam anglickou a tu co pises tam nemam.

EDIT: 4oLDO: udelal jsem, co jsi rikal. STALE tam mam klavesnici od SunnyS

Používej tlačítko EDIT!! lukasm

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » pon bře 31, 2008 21:27

belzeba: tak potom ti neviem poradit. vzhladom na to ze nemas ten soft.


Mam taky dotaz ohladne fotoaparatu na tomto zariadeni. Da sa nejak doinstalovat nejaky lepsi stabilizator obrazu pri foteni? ..viem ze to byva software zalezitost tak sa pytam.

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » pon bře 31, 2008 22:06

jj, pokud jsi registrovany na HTC.cz, tak si muzes stahnout CAB upravu fotoaparatu :wink:

Uživatelský avatar
h4wk3y
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon úno 11, 2008 10:44
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od h4wk3y » úte dub 01, 2008 5:25

tak mame tu duben a porad zadny fix, HTC se opravdu vytahlo...

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » úte dub 01, 2008 16:42

Ja bych to neresil. Stejne bych rekl, ze to uz dnes vadi malokomu. Ja uz bych docela i zapomnel, ze tam nejakej grafickej bug je. Ostatne vykon v Opere se dost zlepsil, fotak stejne moc nepouzivam, hry nehraju a filmy jdou vetsinou v pohode. Takze neni duvod to hrotit.

LcMc439
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 24, 2008 0:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LcMc439 » úte dub 01, 2008 22:58

oLDo píše:belzeba: tak potom ti neviem poradit. vzhladom na to ze nemas ten soft.


Mam taky dotaz ohladne fotoaparatu na tomto zariadeni. Da sa nejak doinstalovat nejaky lepsi stabilizator obrazu pri foteni? ..viem ze to byva software zalezitost tak sa pytam.
Zkus CE Cam 3.04 v časopisu Chip ho chválili a pokud se osvědčí dej vědět. Já ho nezkoušel. Nejsem takový foto znalec a zatím mi stačí původní software. Najdeš ho na http://www.wincesoft.de/html/cecam.html

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » úte dub 01, 2008 23:20

^^^
pokud vidim dobre, tak je to pouze pro zarizeni s rozlisenim max do 1,3Mpix, coz Cruise neni :wink:

LcMc439
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon bře 24, 2008 0:01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LcMc439 » úte dub 01, 2008 23:25

mihals píše:^^^
pokud vidim dobre, tak je to pouze pro zarizeni s rozlisenim max do 1,3Mpix, coz Cruise neni :wink:
Sorry to jsem přehlíd. L.

Uživatelský avatar
oLDo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř čer 27, 2007 0:29
Bydliště: Prievidza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oLDo » stř dub 02, 2008 3:42

Stiahol som ten original soft zo stranky HTC. Je to o nieco lepsie, nie su tie foto az take rozmazane. Zatial mi to tak staci :)
Keby mal niekto zaujem tak prikladam aj ten subor.
Přílohy
Cruise_Photo Quality.CAB
(1.27 MiB) Staženo 212 x

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti