HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Zamčeno
Uživatelský avatar
hatori
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pát bře 07, 2008 8:29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hatori » čtv bře 13, 2008 11:54

a jeste mam jeden dotaz. Tentokrat na nastaveni pripojeni pres bluetooth.
Nevite, proc mi zarizani nabizi pouze porty COM0 az COM9? Pritom na pocitaci mam moznost pouze COM10 a v ActiveSync taky...???

EDIT: natvrdo jsem zadal ve spravci pocitace COM9 port, dale pres ikonku bluetooth taky prichozi port COM9 a v ActiveSync taky COM9. Na zarizeni jakbysmet COM9 pro komunikace s ActiveSync (mam zatrhle fajfku)
I pres to, kdyz dam connect v ActiveSync, tak to projede COM porty a nic se nepropoji...Widcomm ani Bluesoleil nepouzivam....je to kvuli toho?

Rakis
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: ned bře 02, 2008 11:19
Zařízení: HTC Cruise
Bydliště: Brno

Příspěvek od Rakis » ned bře 16, 2008 9:49

Měl bych dotaz - ve verzi WM6.0 (ROM od HTC) je v mailovém klientovi možnost zatrhnout, aby klient pop3 stahoval pouze kopie ze serveru.
Ale ve verzi WM6.1 (ROM od xda) jsem tuto možnost nenašel. Opravdu tam chybí?

Uživatelský avatar
Ondrej
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pát srp 31, 2007 14:26

Příspěvek od Ondrej » stř bře 19, 2008 9:40

koukám že to tu utichlo asi jsou všichni spokojení.

Prosím o info jestli už někdo má bezdrátová sluchátka s Touch Cruisem?

Mám Anycom BSH-100 a nepodařilo se mě je provozuschopně rozjet.

Dík za tip na jiná sluchátka.

Ondřej

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » stř bře 19, 2008 11:04

dneska mi prisel Cruise, vymenil sem ho za Kaisera :tlem:

ale jedna takova stupidni otazka - jak poradnezaklapnout kryku pametove karty? porad vycniva a nejde zacvaknout :-(

diky za radu! :wink:

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » stř bře 19, 2008 15:44

co na tom chceš radit? :-D zasaď nejdřív horní stranu se zobáčkem a potom dotlač spodní...

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » stř bře 19, 2008 16:42

ono kdyby to slo tak jednoduse, tak se neptam :-D
ta horni strana proste nechce docvaknout :-(

Uživatelský avatar
Saimon
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř úno 20, 2008 8:11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saimon » stř bře 19, 2008 20:28

Prohni ji a půjde to, já poprvé taky laboroval ale jde to jednoduše.

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Re: hide sim contacts

Příspěvek od mihals » čtv bře 20, 2008 14:17

jesi píše:zatial som neprisiel ako skryt kontakty na sim po restarte...ale aby ste to nemuseli robit zakazdym cez registre tak mam pre vas cab file.
diky za ten cabik, ale jeste by me zajimalo, jestli se ty kontakty na SIM skryji automaticky? porad je mam v seznamu i po SR a nastaveni sem nikde nenasel :-(

banan16
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pát lis 16, 2007 14:39
Zařízení: BB 8520 Curve

Příspěvek od banan16 » čtv bře 20, 2008 14:36

chystam se koupit TC a chtel bych vedet kdyz udelam SR nebo HR zustane tam cestina???

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » čtv bře 20, 2008 14:54

ano, zustane

jesi
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: úte led 29, 2008 16:49

Re: hide sim contacts

Příspěvek od jesi » čtv bře 20, 2008 16:00

diky za ten cabik, ale jeste by me zajimalo, jestli se ty kontakty na SIM skryji automaticky? porad je mam v seznamu i po SR a nastaveni sem nikde nenasel :-(
po kazdom SR musis spustit cab...momentalne som busy...ale ked bude cas tak to prerobim na automaticky rezim[/quote]

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » čtv bře 20, 2008 17:49

Kontakty na SIM doporucuji proste smazat a je po starostech. Nakopirovat se tam zpet daji vzdycky. Nepredpokladam, ze nekdo, kdo ma telefon za 12 tisic by mel potrebu sdilet SIMku s telefonem, ktery nema interni pamet na telefonni cisla.

x.pierre
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv bře 20, 2008 19:11

Nefunkční tomtom:-(

Příspěvek od x.pierre » čtv bře 20, 2008 19:15

Ahoj lidi, už tři týdny jsem štastný majitel cruise. Před dvěma dny jsem provedl HR... Od té doby nemůžu rozjet tomtoma :???: Nainstaloval jsem ho jako předtím(z orig. cd které bylo v balení telefonu od O2).... Ted jsem provedl to samé...Sice ho normálně spustím akorát když vyberu nejakou adresu kam chci jet...tak mi to hodí an exception occurred: memory access violation !!! :cry: a tomtom spadne....Neřešil jste nekdo podobný problém??

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » čtv bře 20, 2008 22:58

dalsi vec, kterou jsem zpozoroval:
kdyz si prohlizim fotky v Resco Photo Viewer, tak pri zvoleni polozky "Send To > MMS" se mi fotka neotevre k odeslani jako MMS, ale pouze jako SMS :-(
v puvodnim original prohlizeci je u kazde fotky soft tlacitko odeslat, ktere take vede jen na psani sms, ovsem pod tlacitkem "Nabidka > Odeslat pres MMS" uz je to v poradku. to sem z toho danek :-(
u Kaisera toto bylo v poradku, kdyz jsem tapnul na odeslat, otevrel se editor MMS.

a dalsi (sakrys, sem posledni dobou nejaky moc zvedavy :-D )
da se nastavit nejaka casova prodleva pri synchronizaci s AS? synchronizuje se to kazdou chvili, kdyz mam Cruise na USB a nabijim a dost to zpomaluje praci na Cruisovi, ikdyz neni nic noveho k synchronizaci... nebo aspon manualni volba synchronizace. nenasel sem to ani v Cruisovi, ani v AS :-(

patax
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: pát bře 21, 2008 17:40

Příspěvek od patax » pát bře 21, 2008 17:44

rimesev píše:Erkil: no záleží od koho toho Cruise budeš mít, sunnysoft k přístroji s češtinou dodá i seriove číslo, takžes novou romkou nainstaluješ jen počeštění a máš ji tam. Pokud bys měl Crusie od Vodafonu, tak o češtinu příjdeš protože vodafon ti to číslo neposkytne...
A není žádná možnost tu čečtinu dohrát když jsem o ni přišel u Cruise od Vodafonu?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » sob bře 22, 2008 7:48

Saimon píše:Prohni ji a půjde to, já poprvé taky laboroval ale jde to jednoduše.
přesně tak tady platí to že když nepomůže síla pomůže ještě větší síla... :wink:

Uživatelský avatar
Saimon
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: stř úno 20, 2008 8:11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saimon » sob bře 22, 2008 8:08

Tak :lol: :roll:

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » sob bře 22, 2008 11:41

tak sem asi pouzil presprilis hrubou silu a citil sem v prstech, jak material te krytky povoluje, tak sem to nechal a slo to. :lol: nastesti nepraskla uplne...

banan16
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: pát lis 16, 2007 14:39
Zařízení: BB 8520 Curve

Příspěvek od banan16 » sob bře 22, 2008 12:29

jak se daji dat do touch cruise programy .exe?

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » sob bře 22, 2008 12:30

exe jsou spustitelny pres PC a instaluji se pres ActiveSync

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů