HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte úno 05, 2008 9:27

A nevypnul ti spíš jen plugin?

SMRT
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: sob úno 02, 2008 8:45

SMRT

Příspěvek od SMRT » úte úno 05, 2008 20:09

To Lightning:
Asi uprostred by mel byt seznam vsech programu pak staci kliknout na ten modry odkaz s napisem: All htc softwares in one folder download here

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=355277

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » úte úno 05, 2008 22:04

Omlouvám se za dotaz, vím že to tu někde bylo, ale hledám to už hodinu a za živého boha to nemůžu najít. Jedná se o odkaz na internetový obchod kde prodávají HTC pouzdro na Cruise. Ten pytlík ve kterým je, mi příjde že ho neochrání. Prosím poraďte kde to pouzdro seženu?

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » úte úno 05, 2008 22:15

Podívej se do sunnysoftu: http://sunnysoft.cz/

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » úte úno 05, 2008 22:19

U sunnysoftu ke Cruisovy doporučují univerzální pouzdra Krusell, ale já jim moc nedůvěřuji, líbí se mi pouzdro co má TYTN II které je zevnitř polstrované, a vím že Tytn v něm skvěle drží. Někde jsem tu viděl odkaz právě na originál pouzdro od HTC přimo na Cruise... ale nemůžu ho bnikde najít. Byly to zahraniční stránky. To od Krusellu má zevnitř kůži tak mám strach aby netrpěl displej a čočka foťáku, a také ze zapínání na magnet... aby se samovolně neotvíralo.

Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1013
Registrován: úte bře 20, 2007 9:14
Zařízení: Lumia
Bydliště: Brno

Příspěvek od Kamil Pulicar » úte úno 05, 2008 22:39

Krusell je ověřený výrobce pouzder, vůbec bych se nebál ho koupit. Ta kůže uvnitř ti nemůže odřít displej ani čočku kamerky. :wink:

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » stř úno 06, 2008 8:15

Mam zcela zasadni problem. Nedari se mi v tech vsech nastaveni nijak zablokovat GPRS. Nakonec jsem to zablokoval na operatorovi. Pokazdy kdyz se odpojim od wifi a nejaka aplikace si zazada o net, tak ho proste dostane. V tech nastavenich ani nejdou editovat vsechny profily, ktere v tom telefonu podle jinych nabidek jsou. Dostali se tam automatickou konfiguraci. Vubec tomu nerozumim. V SE T610 (ja vim, to se neda srovnat), byly ty profily uplne jasne a prehledne, nastavil jsem potvrzovani hesla a bylo.

A druha vec - nevite proc mi na siti vidi PC s WXP, ale nevidi mi AP na kterem bezi Linux a ktery mi sdili soubory pro pocitac alespon zcela stejnym zpusobem?

A abych take pridal nejaky vlastni postreh: Videa mi jedou dostatecne, celkovy vykon zarizeni je prijatelny, nemohu srovnavat, ale proste da se to brat, jako ze to tak ma byt. Fotak za svetla dost dobrej, za sera nepouzitelnej. Co bych vytknul je to kolecko - kdyby melo krok jako scroll. kolecko na mysich, bylo by to lepsi, protoze kdyz ho chci pouzit jako joystick, tak se mi obcas stane, ze s nim potocim a u videa mi to treba skoci o minutu. Ale jinak je to mooooc pekna hracka :P A Wormsy na tom beham skvele :wink:

igicom
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pát led 25, 2008 10:18
Zařízení: HTC Sensation XE

Příspěvek od igicom » stř úno 06, 2008 8:26

kapu píše:Krusell je ověřený výrobce pouzder, vůbec bych se nebál ho koupit. Ta kůže uvnitř ti nemůže odřít displej ani čočku kamerky. :wink:
No ja som si kupil puzdro od Krusell - horizontalne univerzalne. Vyzera kvalitne aj pekne, ale... musim davat velky pozor, aby som si Cruisa neposkrabal o okruhly magneticky uzaver na klope, ktory nie je nicim prekryty...

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » stř úno 06, 2008 8:32

Ja cekam na pouzdro Orbit presne pro TC:
Thank you for contacting us.

Kindly refer to your e-mail, we have planed to produce an Orbit case for HTC Touch Cruise already.

We will let you know soon about the released date.

Best Regards,
Krusell customer support

prague77
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: stř úno 06, 2008 8:43

dotaz (predtim spatne umisteny vytvorenim zbytecneho threadu

Příspěvek od prague77 » stř úno 06, 2008 9:04

Ahoj,

HTC TC je muj prvni komunikator.
A tak mam par dotazu, budu rad, muzete-li odpovedet
- nejde wifi. hlasi se to pripojeno, ale nejede net, nestahuje to maily. zkousel jsem rady zmenit lokalizaci, restartovat telefon. Nic nepomohlo.
(a nejsem lama v nastaveni, doma mi na te wifi bezi jinak cokoliv)
- pripojuje se to na GPRS atd, aniz bych chtel, daji se tato pripojeni nejak trvale zakazat, proste aby se to ptalo pri pokusu o spojeni?
- porad tam blikaji ta zelena a modra svetylka (i kdyz prejde do usporneho rezimu). To je ale dost hrozny, kdyz vam lezi tel vedle postele, rusi to i v noci pri rizeni. Co s tim? Da se to vypnout?

Dekuji predem za rady

Mike_1986
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned led 27, 2008 10:33

Příspěvek od Mike_1986 » stř úno 06, 2008 17:48

Na to, jak si tady furt stěžujete, že se připojuje GPRS, existuje jednoduchej program MoDaCo NoData. Staší tam zadat u připojení zakázat a je to. ;)

Měl jsem stejný problém a už je vyřešený. Když se budu chtít připojit na GPRS, tak to zas povolim.

Drummer
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát úno 01, 2008 9:46
Zařízení: iPhone 3GS 32GB 3.1.2 CZ nonJB

Chybová hláška při odesílání SMS

Příspěvek od Drummer » stř úno 06, 2008 23:23

Ahoj přátelé. Setkávám se na mém HTC Cruise s následující věcičkou. Jakmile chci odeslat SMSku, vyberu kontakt, napisu text, dam odeslat a dostanu hlasku " Jednoho nebo vice prijemcu nelze rozpoznat nebo je adresa neplatná. Chcete zprávu přesto odeslat ? ANO / NE ". Zvolim ano a zprava normalne dojde prijemci. Pokud posilam zpravu tak, ze napisi rovnou telefonni cislo ( tzn. nevyberu z ulozenych kontaktu ), tak je hlaska a vysledek stejny. Napada nekoho z Vas, kde je zakopany pes ??

davs
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv úno 07, 2008 9:29

Příspěvek od davs » čtv úno 07, 2008 9:36

Zdravim vsechny,

diky za vase forum o Cruise, stal jsem se cerstvym a zatim spokojenym majitelem, informace z fora jsem jiz vyuzil ke svemu prospechu :)

Jelikoz jsem ale novym uzivatelem Win. Mobile, mel bych prosbu o nasledujici rady:
(1) Prenos kontaktu z Nokia 6230 - mate tip, jak nejlepe na to? Zkusil jsem to pres Outlook, ale cast kontaktu bohuzel zmizela, nechapu proc. Mam ale dojem, ze kontakty zmizely uz pri prenosu Nokia - Outlook :(
(2) Synchronizace s PC - pouzivate ten standardni Microsoft SW? Uz mi 2x zcela zahltil pamet PC ze jsem musel restartovat :(
(3) Co pouzivate na posilani a spravu SMS? Chtel bych mit moznost napsat sms jednou rukou jako na obycejnem mobilu - jake pouzivate aplikace?
(4) Sprava kontaktu, profilu vyzvaneni - opet jaky SW? Chci opet vyhledavat kontakty jednou rukou bez vytazeni pera, ve standardnim systemu mi prijde sprava kontaktu a profilu zoufala. Chci vytvorit skupiny vyzvaneni atd. Co doporucite?
(5) SW pro GPS - pouzivate nejaky turisticky software? (turisticke mapy, mereni rychlosti pohybu atp.)

Diky za tipy, myslim, ze jsem Vas zahltil jiz az moc otazkami...

David

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » čtv úno 07, 2008 10:37

1. Zkus to přes BT, jak se spolu poperou... před rokem jsem to tak udělal se siemensem a artemisem bez problémů
2. Alternativu k AS neznám, bez něho nejede nic. problém jsem nikdy neměl. K samotné správě souborů se dá dobře použít plugin do totalcommanderu
3. používám bud Phonepad, nebo nejlepší podle mně Resco keyboard pro a skin iskin
4. pro ideální ovládání je podle mně nejleoší vypnout celý HTC Home, nainstalovat SPB Mobile Shell a SPB phone suite + pocket CM na kontakty. V téhle kombinaci a správném nastavení je ovládání ještě o velký skok dál. Na HTC home jsem si už 2x pokoušel zvyknout, ale SPB je pro mně prostě lepší
5. OZI explorer, GPS Dash, a mnoho a mnoho dalších

prague77
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: stř úno 06, 2008 8:43

Příspěvek od prague77 » čtv úno 07, 2008 11:15

k psani sms pouzivam "touch keypad", kterej tam rovnou je...jsou to velka tlacitka, se systemem jak na mobilu, tedy jedna ruka zadny problem.

spis me reknete, jestli nekdo zante utilitku na to vypnuti tech blikajicich diod

Kapu: Necituj přízpěvek který je nad tvým.

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » čtv úno 07, 2008 11:21

Neznám. modrou vypneš tak, že vypneš BT a zelenou, že vypneš telefonní část :twisted: např to SPB phone suite to má na today. zmáčkneš ikonu, vybereš mod letadlo a je to. Máš na noc pokoj od blikání i telefonů a budík stále funguje

davs
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv úno 07, 2008 9:29

Příspěvek od davs » čtv úno 07, 2008 11:27

prague: jak se k tomu "touch keypadu" nejrychleji dostanu? jsem bohuzel ouplna lama :(
kdyby byl nekdo ochoten mi dat na ftp zakladni aplikace ktere pouziva, moc by mi to pomohlo, diky vsem, pripadne pres soukr. zpravu nebo mail dav et centrum.cz

prague77
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: stř úno 06, 2008 8:43

Příspěvek od prague77 » čtv úno 07, 2008 11:45

FOXXX píše:Neznám. modrou vypneš tak, že vypneš BT a zelenou, že vypneš telefonní část :twisted: např to SPB phone suite to má na today. zmáčkneš ikonu, vybereš mod letadlo a je to. Máš na noc pokoj od blikání i telefonů a budík stále funguje
Diky!

prague77
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: stř úno 06, 2008 8:43

Příspěvek od prague77 » čtv úno 07, 2008 11:49

davs píše:prague: jak se k tomu "touch keypadu" nejrychleji dostanu? jsem bohuzel ouplna lama :(
kdyby byl nekdo ochoten mi dat na ftp zakladni aplikace ktere pouziva, moc by mi to pomohlo, diky vsem, pripadne pres soukr. zpravu nebo mail dav et centrum.cz
no kdyz pri psani kliknes dole uprostred displeje na tu ikonku klavesnice/pismenek - respektive na tu sipecku, rozjede se ti nabidka asi 8mi typu klavesnic - alespon me, ma klasika HTC s lokalizaci od Sunnysoft

prague77
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: stř úno 06, 2008 8:43

Příspěvek od prague77 » čtv úno 07, 2008 11:51

prague77 píše:
FOXXX píše:Neznám. modrou vypneš tak, že vypneš BT a zelenou, že vypneš telefonní část :twisted: např to SPB phone suite to má na today. zmáčkneš ikonu, vybereš mod letadlo a je to. Máš na noc pokoj od blikání i telefonů a budík stále funguje
Diky!
I kdyz, neresi to moment kdy je pulnoc, ridis a chces mit navigaci. Tam bych si nerad vypinal telefon...

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů