HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Zamčeno
Mike_1986
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: ned led 27, 2008 10:33

Příspěvek od Mike_1986 » ned led 27, 2008 16:58

T9 psát česky neumí, ale možná se tam dá donahrát český slovník.
Já mám takovou zkušenost s videem, že když bylo ve vysokém rozlišení (žádný extrém - xvid 640x480), tak se trhalo, ale když jsem ho zkomprimoval na 320x240, tak šlo v pohodě. Použil jsem přehrávač SmartMovie.

FOXXX
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: úte kvě 23, 2006 10:22
Zařízení: HTC HD2

Příspěvek od FOXXX » ned led 27, 2008 19:08

Strunečka píše:Muzu se jen zeptat, kdo ma zkusenosti s obchodem www.expansys.cz?
Co je to zac a je tam bezpecne nakupovat? Co je za kvalitu jejich vyrobky a jak tady funguji? Dekuji
obchod neznám, výrobku budou určitě fungovat jako kterékoliv jiné, ale ceny jsou poněkud nevýhodné :-)

Uživatelský avatar
Golf
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv pro 13, 2007 15:38
Zařízení: iPhone 4
Bydliště: Praha

Příspěvek od Golf » ned led 27, 2008 23:19

....U toho Touch HTC FotoAlba jsou už nějaké předinstalované fotky, ale pouze v určitém adresáři. A zrovna do toho foťák fotky neukládá. Nevíte někdo jak změnit, kam se budou fotky ukládat nebo jaký adresář v prohlížeči prohlížet?....

Protoze je na tohle tema dost dotazu a neco jsem nasel... Co se tyce prohlizece fotek z "kostky",tak jsem na http://forum.xda-developers.com (je nutna registrace) nasel cabik na to, odkud se maji fotky prohlizet, ale je to asi pro jinou jazykovou mutaci, protoze se v navigaci misto textu objevuji pouze ctverecky... Jinak se jedna o HTC_AlbumFolder_DirectoryOption a nabidne to pri otevirani vlastne volbu, odkud se maji obrazky do prohlizece nahrat. Pripada mi to dost krkolomne... Dal jsem to nezkoumal, neni to pro me priorita..

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

ALBUM

Příspěvek od PULPAN » pon led 28, 2008 10:59

ahoj, album folder, kde bych změnil zdroj, se mi nedaří najít.Je to ale fakt nepochopitelný, že se fotky ukládají jinam, než do alba.

Uživatelský avatar
Golf
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv pro 13, 2007 15:38
Zařízení: iPhone 4
Bydliště: Praha

Příspěvek od Golf » pon led 28, 2008 11:14

Tady je...
Přílohy
HTC_AlbumFolder_DirectoryOption.cab
(2.35 MiB) Staženo 448 x

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

album

Příspěvek od PULPAN » pon led 28, 2008 11:33

díky, kamaráde, na oplátku

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » pon led 28, 2008 12:51

To Golf: ten cab je pro českou jazykovou mutaci?

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » pon led 28, 2008 12:52

Právě doma rozbaluji krabici s Cruisem, je to fakt fešák, těším se až bude nabytá baterka abych ho mohl poprvé zapnout. Chci se zepta, ta folie co dodává HTC na dosplay, je kvalitní, nebo mám jit rovnou do folie brando?

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » pon led 28, 2008 12:56

Pratele, prosim, jake mate zkusenosti s psanim textu PRSTEM na Cruiseru ? Napr. SMS a pod. A jak se resi ono "...pro volbu tu a tu stisknete jednicku..." kdyz se vola nekam, kde maji robota ? Dekuji.

Uživatelský avatar
Golf
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: čtv pro 13, 2007 15:38
Zařízení: iPhone 4
Bydliště: Praha

Příspěvek od Golf » pon led 28, 2008 12:59

rimesev píše:To Golf: ten cab je pro českou jazykovou mutaci?
Nechci zbytecne rejpat, ale jasne pisu ze asi ne, protoze se v dolni navigaci zobrazuji ctverecky. Ale da se to pouzit, sice trochu krkolome, protoze puvodni jednoduche ovladani se tim zkomplikuje...

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » pon led 28, 2008 13:00

Prosim, onen clanek "Nova HTC a mizerny graficky vykon", ktery je dnes na MOBIL.CZ se tyka zde mnohokrate zminovaneho problemu s kvalitou videa (prehravani a pod.) ? Dik.

pdatomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon led 28, 2008 13:28
Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Bydliště: Cheb

HTC Touch Cruise

Příspěvek od pdatomas » pon led 28, 2008 13:31

Ahoj panove, co uz mate Cruise.
Jsem majitelem cca. 14 dnu a porad si s nim hraju. Prisel jsem na to jak ulozit fotky hned po vyfoceni do alba kostky. Po vyfoceni snimku okamzite zmacknete ikonu lupy a fotka se vam sice hned ukaze v albu ale pak tam take zustane. Mozna by to chtelo nejakou upravu.

Mam spis problem, ze se mi v kontaktech ztraci lista po strane s abecedou pro vyhledani a nevim kde to mam vzdy znovu nastavit.
Piste piste,

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pon led 28, 2008 13:31

lol ta petice mne ale nejak zarazi...taky jsem majitelem ale urco bych si nestezoval...ale nakonci slibuji patch jeste dnes sem zvedaf :-)

igicom
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pát led 25, 2008 10:18
Zařízení: HTC Sensation XE

Re: HTC Touch Cruise

Příspěvek od igicom » pon led 28, 2008 13:42

pdatomas píše:Ahoj panove, co uz mate Cruise.
Jsem majitelem cca. 14 dnu a porad si s nim hraju. Prisel jsem na to jak ulozit fotky hned po vyfoceni do alba kostky. Po vyfoceni snimku okamzite zmacknete ikonu lupy a fotka se vam sice hned ukaze v albu ale pak tam take zustane. Mozna by to chtelo nejakou upravu.

Mam spis problem, ze se mi v kontaktech ztraci lista po strane s abecedou pro vyhledani a nevim kde to mam vzdy znovu nastavit.
Piste piste,

Mam s tou listou ten isty problem. Musim vsak poklepat na drevo, lebo za poslednych par dni to ide v pohode. Skor ma stve ten slaby/pomaly fotak.

landov
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 141
Registrován: pát pro 07, 2007 10:25
Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvek od landov » pon led 28, 2008 14:00

Zdravim, da sa nejako na CRUISEovi upravit cez registre,aby po kontrole posty, stahovani pocasia sa automaticky odpojilo GPRS/EDGE? Zatial to musim robit rucne a v menu som takuto moznost nenasiel...

pdatomas
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 78
Registrován: pon led 28, 2008 13:28
Zařízení: Blackberry Passport,SPro 3 -i5 128 Gb, SPro4 i5,
Bydliště: Cheb

Příspěvek od pdatomas » pon led 28, 2008 14:42

Ja myslim ze fotak je super, kdyz fotis venku za dobrych svetelnych podminek, tak funguje absolutne skvele a uvnitr mi nekdo radil at zapnu casovy spoustec na 2 s a pak je ta fotka lepsi

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Vsichni spokojeni?

Příspěvek od Erkil1452 » pon led 28, 2008 18:35

Ja chapu, ze kdyz za neco dam hodne penez, snadno pak radeji prehlizim nektere chybky. Prakticky vsechny prispevky majitelu TC vyznivaji vesmes velmi pozitivne. Presto se ptam - najde se nekdo kdo TC skutecne vlastni a je s nim nespokojen?

vtesar
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 01, 2008 17:52
Zařízení: LG E900, Samsung Omnia 7, iPad 1
Bydliště: Praha

Příspěvek od vtesar » pon led 28, 2008 20:24

Ja jsem jednou objednaval nahradni stylusy pro Athenu a dorazily treti den. Ale zkuste se domluvit se Sunnysoftem, meli by umet dodat vetsinu i kdyzto nemaji v nabidce.

truddy
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: sob led 26, 2008 11:27

Re: Vsichni spokojeni?

Příspěvek od truddy » pon led 28, 2008 20:25

Erkil1452 píše:Ja chapu, ze kdyz za neco dam hodne penez, snadno pak radeji prehlizim nektere chybky. Prakticky vsechny prispevky majitelu TC vyznivaji vesmes velmi pozitivne. Presto se ptam - najde se nekdo kdo TC skutecne vlastni a je s nim nespokojen?
věř že manželka mi stála mnohem víc peněz než Cruise a nadávám na ní pořád :lol: :lol: :lol: :-D :-D :-D :-D :-D

vtesar
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: úte led 01, 2008 17:52
Zařízení: LG E900, Samsung Omnia 7, iPad 1
Bydliště: Praha

Příspěvek od vtesar » pon led 28, 2008 20:35

Aplikace telefon se pri hovoru minimalizuje, pokud chces navigivat v prubehu hovoru, tak leve soft tlacitko je Keypad a klepnutim na nej vyvolas zpet vytaceci klavesnici.

Pro psani doporucuji PCM Keyboard s Gray iPhone skinem. Az se k tomu dostanu tak upravim i cesky leyout, ten co je v zakladu PCM je pro mne nepouzitelny. Ale chce to trohu cviku.

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti