HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Zamčeno
belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Příspěvek od belzeba » stř led 16, 2008 19:48

Prosim, piste sem vase poznatky s HTC Cruise. Nejen ja si chceme tento pristroj poridit a kazda informace o praci s nim je dulezita.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát led 18, 2008 8:17

Dnes k veceru budu mit Cruise konecne k dispozici. Pres vikend budu sice vetsinou mimo internet, ale na pripadne otazky se pokusim odpovedet :-)

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » pát led 18, 2008 11:31

Pane Hrmo, jeste bych se rad zeptal na vas priblizny odhad uvedeni ETenu V900 na trh. Jde mi o nasledujici: jako sve prvni PDA jsem si chtel poridit ETen X800, ale kdyz jsem cetl deni klem a trable s malou RAM, rikal jsem si, ze HTC Cruise by byla lepsi volba. Proto me zajimaji veskere info o HTC Cruise.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát led 18, 2008 13:16

bohuzel, tyto informace nemam k dispozici, zatim se nevi ani datum uvedeni na trh, ani cena (V900). Muj tip je, ze se objevi nekdy v prubehu leta (cerven, cervenec), ale je to opravdu jen strelba od oka. Pokusim se vsak zjistit vice.

edit: tak prave mi bylo potvrzeno, ze V900 prijde na trh az v Q3 2008 :-(

belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 55
Registrován: pon říj 08, 2007 17:59
Zařízení: Nexus S

Příspěvek od belzeba » pát led 18, 2008 13:43

Rikal jsem si, jestli treba nepockat na tento ETen, ale vetsinou se vse jeste posune, tak ze kdo vi, jestli je realny konec roku. Ted budu cekat na Vasi recenzi na HTC Cruiser. Mimo jine by me zajimalo, jak dalece se jeho TouchFlo priblizuje iPhone. Pred par dny jsem ho mel v ruce a musim rict, ze treba psani SMS prstem slo vyborne. Nasledne otaceni obrazu v zavislosti na otaceni pristroje, grupovani SMS dle odesilatele (ne jako v mob. telefenu), "roztahovani" obrazu prsty a pod.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » sob led 19, 2008 12:14

tak bohuzel, vcera kuryr s balickem (Touch Cruise) nedorazil, pristroj tedy jeste nemam k dispozici :-(

Optik
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned led 13, 2008 3:34
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Optik » sob led 19, 2008 17:27

Tedka v tydnu co bude si pujdu koupit tez Cruisera. Driv jsem zadnou takovou masinku nevlastnil.. Kamarad co ma podobnou me stim docela dobre navnadil...

Jedine co jsem tam nevidel je jak funguje a zda vubec funguje bankovnictvi.. Mam eBankua pres telefon tam delam pomerne hodne operaci. na PDA je to mozne take? je na to nejaky SW nebo postaci zajit do banky a tam se ome postaraji? diky

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Video, hry, scrollovani v Opere...proste grafika

Příspěvek od Erkil1452 » sob led 19, 2008 19:34

Zajimalo by me, co je pravdy na povestech co se siri na netu, ze jsou problemy s grafickym ovladacem pro chip ATi v Tytn II, ktery je i v Touch Cruise, coz se ma projevovat znacnym zpomalenim ve hrach pri pouziti dotyku obrazovky, trhanem videu, trhanem nahledu na kamere a trhanem posouvani se po www strance. Rad bych vedel, zda necim takovym netrpi i soucasny Touch Cruise. Dekuji.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » sob led 19, 2008 20:32

Ano, Touch tím také trpí.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob led 19, 2008 21:47

O tomhle HTC Cruise take premyslim, ale tohle je docela znepokojujici zprava :-( Je to vyrazne, nebo prezitelne?

jeste jeden dotaz, lze otocit display na sirku pri pouziti opery mobile? jinak jak se meni ta start lista? nikde jsem na to nenasel zadny upravy, jenom na tema jako celek, lista byla stejna.

nechci zakladat novy topic, doporucili byste mi spise premyslet nad timto HTC, nebo vzit spise neco od E-Tenu (cena do cca 14k, ale jsem mozna schopny jit az do 18k - ale tady mi prijde blbost kupovat Kaisera, to mi Cruise staci)

diky

//bude to me prvni pda, tak vybiram radeji peclive; budu kupovat az za dlouho, 3-4 mesice


Ted jsem se docetl, ze u TyTN (I) se sekalo video i hry a po prehrati ROM bylo vse ok, tak nevim

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » sob led 19, 2008 23:05

No na youtube jsou nazorna videa s kaiserem, staci hledat a pokud jsou realna, tak to muze byt znacne otravne (v te opere treba) a u toho videa to bylo skutecne nepouzitelne (2 snimky za sekundu). Ale zase jsem videl i video z O2 verze Touche Cr. a tam bezelo plynule VGA MPEG4 video, takze nevim, cemu verit. Jinak nevim, jaky byl problem s Tytn I, ale tohle bude jine, protoze chyba neni v nejakem bugu, ale ovladac pro graficky chip pry proste neni a pouziva se SW renderovani a HTC na to uz tak pul roku celkem dlabe. Take by me zajimalo jak to vypada v praxi doopravdy. Na druhou stranu mi totiz neco rika, ze kdyby to bylo tak strasne jak jsem se docetl, tak by se to uz u Kaisera rozkriklo podstatne vic.

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » sob led 19, 2008 23:51

nerikejte ze tu nikdo nema kaisera :lol: seka se, nebo ne? konzultoval jsem s dost lidmi co znam, kteri maji kaisera, a nikomu se neseka nic. imho divny, mozna stary FW (bo jak swe to tady menuje, ta ROM). nejak se mi to nezda, asi bych se toho nebal


muze mi nekdo z touche nebo i kaisera rict, jak se daji hrat nektere hry jen se stylusem, bez klavesnice? a zajimame me hlavne ta rotace obrazovky, je mozna? softwarove?

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » ned led 20, 2008 8:46

Odkazy na videa vpravo dole http://htcclassaction.org/

Jinak posledni update rika, ze z interni komunikace v HTC vyplyva, ze se oprava chysta velmi brzo a ze prinese i update na WM6.1. Ovsem z odpovedi technicke podpory je slyset jen "nic nebude".

btw to vypada presne jako kdyz si date do PC novou grafiku a nenainstalujete ovladace.

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

GPS

Příspěvek od PULPAN » ned led 20, 2008 17:46

Zdravím, jde vám propojit TOMTOM s vestavěnou GPS? Mně to pořád hlásí chybu GPS, že to tomtom nemůže najít.A taky mi nejde spustit přes klávesu GPS ( vlevo dole), spustí se zprávy, ale nastavit tm GPS prohlížeč nejde, jen jiné aplikace.Tušíte někdo, jak to nastavit?

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

GPS

Příspěvek od PULPAN » ned led 20, 2008 20:01

tak tomtom už gps našel (jiná emea,57600,port4), problém byl v tom, že GPS neviděla satelity, když jsem tel položil na parapet na balkoně, jakmile jsem ho zvednul k nebi, tak to naskočilo.Akorát jsem nikde nenašel aplikaci GPS ( na etenu jsem zmáčknul jedno tlačítko), neboť tlačítko vlevo dole je nastavené na zprávy, což by nevadilo, to se dá předělat,ale prostě jsem nenašel jinou aplikaci GPS než jen aktualizaci dat...to je mi docela divný.Jinak problémy s rychlostí nemám, je to celkem svižný, zatím se prohrabávám, ale musím říct, že je to solidní přístroj.Doufám, že pro letošek jsem skončil s nákupama ( vloni jsem koupil N6110navigátor, v prosinci eten X500+ a teď cruise).Zatím jsem nejspokojenější, cruis je podle mne dost dobrý stroj

Kapu: Používej tlačítko upravit. A nechapu proč každý přízpěvek posíláš 2x?

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

přechod

Příspěvek od rimesev » pon led 21, 2008 0:08

Zdravím
velice vážně uvažuji že prodám, svůj Kaiser od vodafonu, a koupím si Cruise z volného prodeje. Ale když pominu rozdíl v hardwerové klavesnici, jsou tu i nějaké další?

PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 73
Registrován: pát bře 16, 2007 10:03
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)
Bydliště: PRAHA
Kontaktovat uživatele:

CRUISE

Příspěvek od PULPAN » pon led 21, 2008 6:58

Nevím, proč se mi zprávy odesílají 2x, zkusím na to přijít.Upravit používám k úprávám:))
Já jsem s Cruisem nadmíru spokojený, HW kláv.jsem u etena X500+ také neměla a nijak mi to nevadilo,záleží, k čemu to používáš.Jediné, na cozatím nemohu přijít, je-li v cruisovi nebo nikoliv GPS aplikace, jako je v etenu, takže spuštěná GPS ukáže polohou,výšku atp.To jsem zatím nenašel, ani na CD, takže na GPS se dá dostat jedině přes spuštěného TOMTOMA, což je mi trochu divný, ale třeba na to dnes přijdu.Jinak prozatím spokojenost. :lol:

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob led 19, 2008 19:28

Příspěvek od Erkil1452 » pon led 21, 2008 12:02

Mohu se zeptat zda jiz do redakce dorazil pristroj ke zrecenzovani a kdy by mohl byt nejaky clanek? Nevim zda totiz vydrzim vyckavat s obejdnavkou:-)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon led 21, 2008 14:40

ne, pristroj zatim nemam k dispozici. Jak jsem psal, mel byt v patek ale zatim nedorazil, a ja jsem ted na par dni mimo sve bydliste (na ktere byla dobirka adresovana), takze nejdrive ve stredu :-( Bohuzel s tim nic nenadelam.

rimesev
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: pát lis 02, 2007 20:03
Bydliště: Všude zdejší
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimesev » stř led 23, 2008 14:55

Chci se zeptat, jaké jsou rozdíly mezi Touch Cruiosem a Kaisrem (když nepočítám u Cruise absenci hardwerové klávensice, a navíc rádio) Nevíte má cruis už vychytané bugy co má Kaiser ?


Velice vážně o Cruisovy

Zamčeno

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti