HTC Touch2 - zkusenosti

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Uživatelský avatar
omebe
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pon dub 27, 2009 20:55
Zařízení: HTC Touch 2, WM 6.5
Bydliště: Brno

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od omebe » čtv bře 18, 2010 15:46

fordicek69: Já to vyřešil smazáním všech kontaktů na SIM a basta. Co mě víc štve je to, že uložit nový kontakt to dovolí pouze na SIM...a až z ní to překopnu do telefonu. Divné... :-( Jinak taky spokojenost s telefonem..za tu cenu to nemá chybu a hlavně výdrž baterky je super

vsn123
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: pon kvě 17, 2010 11:58
Zařízení: zadny

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od vsn123 » pon kvě 17, 2010 12:00

ahoj,

jak dlouho vydrzi navigovat? ... chtel bych ho pouzit jako cyklo navigaci s garminem ... - pujde tam vubec bez problemu? ...

diky

Jurajs_89
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon črc 05, 2010 12:52
Zařízení: HTC Wildfire, Sony Ericsson W910i
Bydliště: Ústí nad Labem, Pardubice

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Jurajs_89 » sob črc 10, 2010 17:02

Ahoj, koukám na HTC Touch2 v e-shopech, ale nějak se nemůžu dopátrat, jestli se u nás prodává černá verze s CZ lokalizací.
Díky za odpověď.

Salieri
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: pon srp 23, 2010 11:51
Zařízení: BlackBerry Bold 9780

HTC Touch2 CZ v černé barvě

Příspěvek od Salieri » pon srp 23, 2010 11:52

Pokud vím,tak se u nás v černé barvě v češtině neprodává.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti