HTC Touch2 - zkusenosti

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Uživatelský avatar
kubisz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte pro 12, 2006 13:10
Bydliště: brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od kubisz » pon lis 30, 2009 10:39

MAC je v napsana v posledni zalozce ovladace wifi, nebo bude viditelna napriklad po prihlaseni v routeru...

fatman
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 26, 2009 19:38
Zařízení: HTC Touch 2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od fatman » sob pro 05, 2009 10:17

Floop píše:pokud vim tak lokaci si urcujes sam... telefon ji automaticky nemeni... a asi je teplota tam u vas porad stejna :tlem:
Lokaci určuje telefon sám (asi podle BTS, protože na okraji města už mi ukazuje sousední městečko).

Uživatelský avatar
Floop
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte črc 21, 2009 17:14
Zařízení: TD2... WM 6.1

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Floop » sob pro 05, 2009 10:32

hmm. a ja si myslel ze se to dela manualne... t2 je celkem dobre ale o kousek vetsi dipslej a jeho rozliseni + pohybovy senzor by neuskodilo :grin:

fatman
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 26, 2009 19:38
Zařízení: HTC Touch 2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od fatman » sob pro 05, 2009 14:01

To souhlasím, taky by to chtělo lepší foťák. S tím senzorem - kdoví jestli tam někde nebude, jen vypnutý. Poté, co jsem ukládání GPS do EXIFu hledal po netu a nakonec musel použít stylem pokus-omyl návod pro starší model, už nevěřím ničemu.

Uživatelský avatar
Floop
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte črc 21, 2009 17:14
Zařízení: TD2... WM 6.1

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Floop » ned pro 06, 2009 17:06

... s tím G-sensorem to je jasne potrvzuje to i HTC :-(

kubaherget
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: úte pro 08, 2009 13:26
Zařízení: MDA Compact II, HTC Touch 2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od kubaherget » stř pro 09, 2009 10:51

HTC Touch2 mám měsíc a v celku dobré ale ted mě přestalo reagovat tlačíko se zeleným sluchátkem. že bych něco nějak blbě nastavil. Používám tam SPB Mobile Shell 3.5.1..
Trošku jsem nepochopil nastavení tlačítek u mého předchozího MDA Compact II to bylo jednoduší.
Co dělám blbě? Děkuji.

Tak už zas jde. ale občas nejde zoomovací lišta u foto. restart a jde.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Jiří Hrma » stř pro 09, 2009 10:53

HTC Touch2 pohybový senzor opravdu nemá, není součástí chipsetu.

Crozz
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 67
Registrován: pát úno 23, 2007 18:54
Zařízení: Sony Xperia S a Samsung Galaxy Tab 2 7.0 3G
Bydliště: Praha

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Crozz » pát led 08, 2010 13:08

chtěl sem se zeptat, na Touch2 asi dálkový ovladač HTC RC-E100 fungovat nebude že? je na něj tedy kompatibilní dálkový ovladač?

MMMMM
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 28, 2010 13:58
Zařízení: HTC

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od MMMMM » čtv led 28, 2010 14:00

Nokia 5800 versus HTC Touch2
Poraďte mi jaký telefon z těchto dvou. Potřebuji wifi a GPS, to mají oba dva. Výhoda nokie je že má zdarma navigační soft. Ale to není rozhodující si na HTC dát nějaký navigační softík. Jde mi spíše o to jak dobrý je soft v Nokii s porovnáním s jiným který mohu dát do HTC, a samozřejmě technické porovnání těchto telefonů, poraďte pro jaký se mám rozhodnout?

Slyšel jsem že to HTC je pomalé, když mám spuštěné aplikace, můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit?

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od jlp » čtv led 28, 2010 17:08

naopak..ked som mal HTC Touch2, bol som prijemne prekvapeny jeho rychlostou...

nooBody
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: pon lis 16, 2009 23:58
Zařízení: HTC Touch2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od nooBody » čtv led 28, 2010 20:08

jelikož mám mírnou averzi k Nokiím (zbytečně připlácení za značku), tak jsem si pořídil HTC. Hlavně bych se zaměřil na rozlišení (360x640 pixelů Nokia X 240x320 pixelů u HTC) a na operační systém WM6.5 X Symbian

MMMMM
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 28, 2010 13:58
Zařízení: HTC

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od MMMMM » čtv led 28, 2010 20:56

A jak je to s češtinou? Musí se nějak dokupovat nebo je součástí přístroje?

nooBody
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: pon lis 16, 2009 23:58
Zařízení: HTC Touch2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od nooBody » čtv led 28, 2010 22:05

co se týká češtiny, tak lze koupit buď s českou nebo s anglickou lokalizací. Takže u české lokalizace čeština je.
Jen u té české jsem jsem si musel nainstalovat aplikaci pro českou T9... Jinak není s češtinou problém.

MMMMM
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: čtv led 28, 2010 13:58
Zařízení: HTC

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od MMMMM » pát led 29, 2010 5:52

Já bych to měl od o2, takže nevím jestli je tam CZ nainstalovaná.

-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 29, 2010 9:00) --

Ještě se zeptám, kdo tento mobil má HTC touch 2 jaká barva je tak nejlepší?

nooBody
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: pon lis 16, 2009 23:58
Zařízení: HTC Touch2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od nooBody » pát led 29, 2010 9:36

tak když se v O2 zeptáš, tak by ti to měli říct, jestli tam je čj nebo aj. Myslím, že když koupíš mobil u českého operátora, že ta čeština tam bude určitě.

Barva? mám stříbrnou, původně jsem chtěl černý, ale na stříbrnou jsem si zvykl. Alespoň změna, když všechny předchozí mobily, co jsem měl, byly černé. Pokud nemáš mobil jako módní doplněk (což si myslím, že HTC jsou krabičky na funkčnost ne na trendy styl :) ), tak je barva vcelku irelevantní.

steve007
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte led 26, 2010 15:48
Zařízení: Nokia

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od steve007 » pon úno 01, 2010 14:52

Zdravim,nevite nekdo jak se da zmenit u (Megy) zvuk pricozi SMS,chtel bych si tam dat neco sveho,diky.Hledal jsem ale marne :???:

Uživatelský avatar
omebe
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pon dub 27, 2009 20:55
Zařízení: HTC Touch 2, WM 6.5
Bydliště: Brno

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od omebe » stř bře 10, 2010 9:05

steve007: jasně, Start - nastavení - zvuky a upozornění...a tam si to nastavíš. Jen ten vlastní zvuk musíš mít uložen ve složce My Documents - My Ringtones...nebo ve Windows, teď přesně nevím. :roll:

nooBody
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: pon lis 16, 2009 23:58
Zařízení: HTC Touch2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od nooBody » čtv bře 11, 2010 10:04

já používám na změny vyzvánění aplikaci Ringo for windows mobile. Umí nastavit vyzvánění pro hovory i pro sms i podle skupin a myslím, že i pro jednotlivé kontakty a nemusím nějak přesouvat MP3jku do nějaké speciální složky

Uživatelský avatar
barberry.pha
smartstar
smartstar
Příspěvky: 977
Registrován: ned kvě 31, 2009 13:08
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Bydliště: Praque

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od barberry.pha » čtv bře 11, 2010 10:28

pokud chces zmenit zvuk u sms .. tak ten zvuk nesmis mit nahrany v zadny slozce .. bud primo v zarizeni nebo myslim i na karte ale nesmi to byt v zadny slozce :wink:

fordicek69
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte bře 16, 2010 8:51
Zařízení: HTC Touch

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od fordicek69 » stř bře 17, 2010 19:05

Zdravím všechny majitele HTC.
Potřeboval bych poradit. Po předchozím užívání S 710 Vox jsem byl s HTC velmi spokojený a tak když jsem se rozhodoval při koupi nového mezi Samsungem a HTC, zvítězil HTC Touch 2. Oproti S 710 Vox velmi slušná rychlost i výdrž baterie. Po dvou dnech užívání nemám zařízení co vytknout, jen jsem zjistil jednu chybu a to docela podstatnou. Oproti předchozímu Voxu nejde přepínat adresář kontaktů na kontakty pouze v telefonu, respektive jde, ale po opuštění kontaktů a následnému otevření adresáře zobrazuje opět kontakty na Sim i v zařízení. V nastavení sice je ale po opětovném spuštění kontaktů se zobrací opět celý adresář.
Nevíte někdo jestli existuje nějaká utilitka se kterou by se to dalo opravit. Děkuji moc. Honza.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů