HTC Touch2 - zkusenosti

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Uživatelský avatar
pirda
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: pát čer 01, 2007 7:37
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od pirda » pon říj 05, 2009 9:33

Caute,
mate uz nekdo zkusenosti s HTC Touch2?
Dik za odpovedi.
Mirek

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od jlp » sob říj 10, 2009 17:14

onedlho budu...v utorok (13.10.2009) mi pride.. :)

Doplnění:
Takze....po dvoch hodinach...podotykam, ziadne tweaky ani nic som nepouzil.. :)

Telefon je velmi rychly, moj subjektivny nazor, ze rychlejsi ako Diamond2. Volna RAM po starte je az 94MB (asi po hodine klesla na 91MB - a to aj po zapnuti/vypnuti iGO8 a TomTom7 a po par telefonatoch) a to so zapnutym TouchFLO rozhranim. Prekreslovanie iGO8 a TomTom7 som take rychle na WM este nevidel (mam moznost porovnat s Touch HD, Diamond, Diamond2 a Kaiser). Pri zmene uhla pohladu je to v iGO uplne plynule, bez najmensieho seknutia, tak ako som na to zvyknuty pri PNA navigaciach. Zda sa teda, ze konecne zapracovali na 2D/3D ovladacoch (iGO 3D tusim nepouziva). Ovladanie prstami bezproblemove, citlivost a presnost displeja je na moj vkus perfektna (pri prvom spusteni sa nekalibruje - odporucam tak spravit cez nastavenia). Neviem, za co mozeme vdacit tej rychlosti...ci novym ovladacom, alebo za to vdacime cipu MSM7225, ale rozhodne sa mi zda tento telefon rychlejsi ako Diamond2 (MSM7200), ktory som pred par mesiacmi pouzival. Dielenske spracovanie v pohode, nic nevrzga (este aby hned po rozbaleni). Pisanie na FULL QWERTY klavesnici je prijemnejsie a lahsie ako som cakal na 2.8" QVGA displej. Nemam problem na nej pisat rychlo oboma palcami naraz. Co dodat? Vzhladom na kratkost pouzitia len tolko, ze prvych par hodin ma naplna maximalnou spokojnostou. V specifikacii sa uvadza, ze FM RADIO tento telefon nema a bohuzial nie, aj ked ikona programu tam je. Mozno sa bude dat aktivovat, ako je to na Touch Pro2. Ale to az neskor... :)

Viac uz asi pisat nebudem, kedze na 19.10.2009 chysta Jiri recenziu.

Uživatelský avatar
kubisz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte pro 12, 2006 13:10
Bydliště: brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od kubisz » pon říj 19, 2009 11:15

Dobry den,
jakou prosim sledujete vydrz baterie? Vydrzi klasicke dva dny? Ma zarizeni sensor na naklapeni displaye a jeho vypinani pri hovoru u hlovy? Diky.
Kuba

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Jiří Hrma » pon říj 19, 2009 12:01

Jen doplním, že recenze je venku, tak snad vám také pomůže s případným rozhodováním.
- Recenze HTC Touch2: Vydařený nástupce s Windows Mobile 6.5

kubisz: Výdrž baterie je celkem dobrá, při normálním používání se dostaneš na dva až tři dny s polovičním nastavením podsvícení displeje. Pohybový senzor telefon nemá, stejně tak proximity senzor pro vypnutí displeje během hovoru, a chybí mu i kamerka na videohovory. Jinak je to ale příjemně rychlý telefon za fajn cenu.

jpl: Já tam aplikaci pro FM rádio mám a normálně mi funguje, jen je nutné mít připojená sluchátka.
Obrázek

niky79
smartguru
smartguru
Příspěvky: 539
Registrován: sob zář 05, 2009 17:27
Zařízení: Diamond 2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od niky79 » pon říj 19, 2009 12:09

jlp - no rychlejsi je, samozrejme. Ono je jaksi rozdil vykreslovat 76800 pixelu (240x320) a 384 tisic (480x800), tj. 5x vice :-) A vubec to neni tim, ze nekdo "zapracoval na ovladacich" :tlem:

adebzen
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát lis 30, 2007 10:16

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od adebzen » úte říj 20, 2009 15:15

Dobrý den. WIFI mi nenajde žádný zdroj připojení. A co vy?

romanino
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob lis 03, 2007 22:10
Zařízení: iPh3Gs32GB,HTC-TyTN II, TP2, Touch2, Magic, N E52

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od romanino » čtv říj 22, 2009 20:00

Jestli ono to nebude tím, že žádná wifina není v dosahu!?!?!?

adebzen
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: pát lis 30, 2007 10:16

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od adebzen » čtv říj 22, 2009 20:09

Dobrá rada nad zlato. WiFi je v dosahu. Už se to nějak,nevím jak,chytlo.

Sonic1
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát čer 19, 2009 11:19
Zařízení: ASUS MYPAL A639

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Sonic1 » stř říj 28, 2009 14:56

Rozmyslam nad jeho kupou. Ako je to s hlasitostou pri hovore? Cital som ze niektore HTC maju problem s hovorom v hlasnejsom prostredi (napr. na krizovatke)

DirtyKing
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: čtv říj 29, 2009 10:27
Zařízení: Microsoft Lumia 640 DS Black

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od DirtyKing » čtv říj 29, 2009 10:29

Ahoj,
chci se zeptat má HTC Touch2 polohové čidlo? Díky :)

Uživatelský avatar
kubisz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte pro 12, 2006 13:10
Bydliště: brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od kubisz » čtv říj 29, 2009 11:28

Pohybový senzor telefon nemá, stejně tak proximity senzor pro vypnutí displeje během hovoru, a chybí mu i kamerka na videohovory.
hlasitost je celkem slusna, nijak extremni, ale holt tak, jako jine telefeny...

Bagi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon lis 09, 2009 9:36
Zařízení: HTC Touche2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Bagi » pon lis 09, 2009 9:59

Ahoj všichni - tak zkušenosti s Htc Touch2 už trochu mám.Ctěl jsem zkusit něco nového a tak jsem si ho pořídil ( dříve SE P1i ).Tak je fak že je neskutečně rychlý, ovládání docela v pohodě, přehraje opravdu snad vše nemám vyhrad jen: vadí mi že nemá přisvětlení pro foto ( POUŽITELNOST JEN ZA DOBRÝCH SVĚTELNÝCH PODMÍNEK), při příjmu něčeho (soubory a tak ) z jiného telefonu pře bluetooth nenabízí žadnou informaci že se něco děje a tak nevíte kolik už máte staženo a jestli vůbec tel.přijímá ( možná moje chyba - špatné nastavení ).Čtyřsměrový ovladač chybí vzláště u Java aplikací. Dále po instalaci TomToma 7 a restartu mi vyhodil hlášku že BTTrayCE.exe neni platná aplikace pro tento systém Pc.I po odinstalování TT mi to dělalo (bluetooth byl nefunkční ) a až díky foru jsem obnovil funkčnost ale stálo mě to den pátrání a přepisování a nervů .Dále jsem zvklý na klasický styl SMS zpráv a tento mi vadí ale asi je vše o zvyku- sice v recenzi je možnost stáhnout Patch na klasické sms ale má někdo a tím nějaké zkušenosti, funguje to ?Jestli ano dejte vědět prosím a jestli je to případně vratné. Díky.
Takže zatím mám trochu rozmačitý postoj ale jsem konzerva a musím si zvyknout na některé věci. Zatím Ahoj :-)

Uživatelský avatar
kubisz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte pro 12, 2006 13:10
Bydliště: brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od kubisz » pon lis 09, 2009 12:42

threaded SMS je vec, ktera nema nic spolecneho se zarizenim jako takovym...je to vlastnost systemu WM (WP) 6.x...vice napriklad tu: http://windows-phones.com/nastaveni/threaded-sms/" onclick="window.open(this.href);return false; ...

chyba s BTTrayCE.exe je zase veci "urcite" koupeneho TomToma :-)

(ne)indikace BT prenosu je (bohuzel) taktez veci OS...

ctyrsmerovy ovladac opravdu chybi (i by se vlezl), ale da se to resit delsim podrzenim virtualni klavesy vedle ENTER (sipecky do ctyr smeru)...pak je ale zobrazovana plocha opravdu velmi mala a pro bezne pouziti to moc neni

tomasbike
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte lis 10, 2009 14:31
Zařízení: N71

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od tomasbike » úte lis 10, 2009 14:34

Jak je to prosím s kopírováním kontaktů, zobrazí se všechny položky korektně? Konkrétně přenos z Nokie E50. Děkuji za odpověď.

Uživatelský avatar
kubisz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte pro 12, 2006 13:10
Bydliště: brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od kubisz » úte lis 10, 2009 15:09

kopiroval sem pres Nokia PCSuite pres Outlook a vsecko OK...spis PCS je uchyl a dava prijmeni pred jmeno...

Bagi
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon lis 09, 2009 9:36
Zařízení: HTC Touche2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Bagi » stř lis 11, 2009 11:23

Ahoj - zeptám se, nezkoušel někdo ten Patch na změnu toho zobrazování sms o kterým se píše v recenzi? Sice dostal jsem už odpověd, ale přiznám se, nejsem co se týká nastavování v registrech odborník a bojím se do toho hrabat, takže kliknout na nějaký soubor a ono se to udělá samo je pro mě jednoduší.Jde to ve Win.Mobile 6.5 ? Díky

Uživatelský avatar
kubisz
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: úte pro 12, 2006 13:10
Bydliště: brno
Kontaktovat uživatele:

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od kubisz » stř lis 11, 2009 14:54

mel by asi fungovat,udela to stejny, co ty rucne...

trebas tu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=382548" onclick="window.open(this.href);return false; je jeden...ale nezkouseno

wossik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř říj 14, 2009 9:38
Zařízení: Nokia E65 + Nokia N70 - symbian power

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od wossik » čtv lis 19, 2009 18:24

tomasbike píše:Jak je to prosím s kopírováním kontaktů, zobrazí se všechny položky korektně? Konkrétně přenos z Nokie E50. Děkuji za odpověď.
Kopíroval jsem kontaktlist z Nokie E65 a žádný problém nebyl. V Nokii jsem označil všechny kontakty, dal jsem odeslat přes BT a v HTC přijal. HTC se pouze zeptal, když už některý z kontaktů měl, jestli se má nahradit. Jinak vše proběhlo kupodivu v pohodě a to dokonce včetně obrázků u některých kontaktů. Předpokládám, že s E50 by taky nemusel být problém.

Nemáte někdo zkušenost s funkcí počasí, co je v hlavní obrazovce TouchFLO pod hodinami? První týden fungovala víceméně pohodově, ale po týdnu se "zasekla" a ukazuje pořád stejnou lokaci, počasí a teplotu. I když jezdím přes půl republiky. Nevíte, jak tuto chybu odstranit nebo nesetkali jste se s ní někdo?

Uživatelský avatar
Floop
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte črc 21, 2009 17:14
Zařízení: TD2... WM 6.1

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Floop » ned lis 29, 2009 10:59

pokud vim tak lokaci si urcujes sam... telefon ji automaticky nemeni... a asi je teplota tam u vas porad stejna :tlem:

Kari
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned lis 29, 2009 12:40
Zařízení: HTC touch 2

HTC Touch2 - zkusenosti

Příspěvek od Kari » ned lis 29, 2009 13:24

mám dotaz...
včera jsem si koupil tento mobil a potřebuju k připojení k wifi mac adresu mobilu, ale nemůžu jí nikde najít...
nevíte někdo jak ji můžu zjistit? :)

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů