odpojování od sítě

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Odpovědět
valda84
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv dub 16, 2009 15:39
Zařízení: HTC Touch 3G( Jade)

odpojování od sítě

Příspěvek od valda84 » ned kvě 10, 2009 10:37

zdravim.
mám HTC touch 3g a zdá se mi že se po stisknutí toho horního tlačítka se nejen vypne displej ale mobil přejde i do nějakého režimu spánku, kdy se odpojí od sítě(wi-fi i GSM).to způsobuje že mi chodí sms se spožděním atd...
neví někdo jak na to?
díky moc

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

odpojování od sítě

Příspěvek od tslany » ned kvě 10, 2009 10:50

je to standartní vlastnost Windows Mobile

valda84
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv dub 16, 2009 15:39
Zařízení: HTC Touch 3G( Jade)

odpojování od sítě

Příspěvek od valda84 » ned kvě 10, 2009 11:10

a nejde to nejak zrusit?nebo nastavit nejak jinak?nebo nejaky programek na to?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

odpojování od sítě

Příspěvek od tslany » ned kvě 10, 2009 11:13

co mi paměť slouží, tak ne, jedině některý programy vyžadují aby systém běžel neustále, např. Windows Media když přehrává hudbu

valda84
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv dub 16, 2009 15:39
Zařízení: HTC Touch 3G( Jade)

odpojování od sítě

Příspěvek od valda84 » ned kvě 10, 2009 11:24

a existuji na win ´mobile nejake sporice displeje, ktere by to mohli vyresit?popripade, jestli tu jsou nejake odkazy na foru?diky moc

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

odpojování od sítě

Příspěvek od tslany » ned kvě 10, 2009 11:29

spořičů existuje celá řada, stačí je najít, ale nevím k čemu ti to bude, akorát ti razantně klesne výdrž

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

odpojování od sítě

Příspěvek od Pavel Vlasák » ned kvě 10, 2009 11:40

To snad není normální, že se zařízení odpojí od GSM sítě při úsporném režimu, to je nesmysl. WiFi to beru, ale GSM, ne...

valda84
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv dub 16, 2009 15:39
Zařízení: HTC Touch 3G( Jade)

odpojování od sítě

Příspěvek od valda84 » ned kvě 10, 2009 12:51

no nejspise to tak bude, protoze si jinak neumim vysvetlit pozdni prichody sms..az po zapnuti displeje.... :???:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12219
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

odpojování od sítě

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 10, 2009 13:01

To je nesmysl,zarizeni se rozhodne neodpojuje pri uspornem rezimu od GSM.

valda84
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv dub 16, 2009 15:39
Zařízení: HTC Touch 3G( Jade)

odpojování od sítě

Příspěvek od valda84 » ned kvě 10, 2009 13:12

a neví teda někdo, čím by to mohlo být ty opožděné sms?přijdou vždycky až když zapnu displej :-(

valda84
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: čtv dub 16, 2009 15:39
Zařízení: HTC Touch 3G( Jade)

odpojování od sítě

Příspěvek od valda84 » ned kvě 10, 2009 15:12

no ted jsem to jese zkoumal a kdyz zapnu displej, tka je videt jak teprve naskoci signal na GSM...tak nevim....ale hovory mi to prijima normalne :-(

Uživatelský avatar
Tw!nC4m
nováček
nováček
Příspěvky: 44
Registrován: stř led 21, 2009 12:16
Zařízení: HTC DHD
Bydliště: Plzeň

odpojování od sítě

Příspěvek od Tw!nC4m » pát kvě 15, 2009 14:51

To je blbost, GSM se nevypéná, 3Géčko mam taky a netrpí tim.. Někdo tu o spoždění SMS psal, (to taky neni muj případ) možná je to chyba ROM..

Luke1111
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte říj 13, 2009 17:08
Zařízení: HTC Touch Cruise

odpojování od sítě

Příspěvek od Luke1111 » úte říj 13, 2009 17:17

Dobry vecer,
mam obdobny problem. Muj HTC Touch Cruise Polaris se take z niceho nic odpojuje od site, ale nezavisle na tom, zda je v rezimu spanku ci nikoli. Zaroven po samovonem odpojeni ma PDA casto potize najit SIM kartu ( coz je pravdepodobne duvod odpojovani ), byt je spravne vlozena v ctecce a zacvaknuta. SIM kartou to neni, vyzkousel jsem nekolik SIM karet ruznych operatoru a PDA mel problemy se vsema.
Drive nez se obratim na servise, chci se optat, zda nekdo nemel s timto PDA podobny problem ci zda to nemuze byt softwarova zalezitost. Diky predem.

Uživatelský avatar
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1163
Registrován: sob lis 10, 2007 11:56
Zařízení: Nokia Lumia 920

odpojování od sítě

Příspěvek od matoman » úte říj 13, 2009 18:27

Skus hardreset, a bez programov trochu pouzivat, ak sa bude prejavovat, pohladaj ci nieje nove radio, a ked nie tak kym mas este v zaruke urcite reklamuj.

jlp
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: úte čer 24, 2008 9:49
Zařízení: iPhone 3Gs 16GB 3.1.2 JB

odpojování od sítě

Příspěvek od jlp » stř říj 14, 2009 11:33

valda84 píše:no nejspise to tak bude, protoze si jinak neumim vysvetlit pozdni prichody sms..az po zapnuti displeje.... :???:

mozno je chyba v ROM, ako pri Diamond2, kde notifikacia na SMS v uspornom rezime nefungovala korektne a castokrat prehralo notifikaciu az po zapnuti tel.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch series“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti