Zelené pruhy na displeji u Uniho

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Zamčeno
Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Zelené pruhy na displeji u Uniho

Příspěvek od ridle » čtv čer 12, 2008 18:35

zdravim, mám problém s unim a tady jsou koukám samí odborníci.
kamarád si s ním hrál a nejspíš ho přetočil na jednu stranu a dole se objevil zelený půlkuh a na hoře zelený pruh a celkově jsou barvy tmavsí a někdy displej úplně zbělá.rozdělal jsem ho nahoře u kloubu a zjistil jsem že je kabel je odizolovaný a dotýká se toho železného kolečka. ve škole jsem to zafixoval pomocí izolepi s tím že se na to doma mrknu ale fungovalo to asi tak pul hodky tak sem to nechal na doma. Doma sem to rozdelal a zkusil sem to ale nepomaha to asi je nekde ten kabel zkratovanej nebo zkriplej a tak se chci zeptat jestli uz nekdo mel takovejhle problem a pak kolik by stal ten kabel a jestli by byl nekdo ochotny mi ho vymenit? Diky

Edit: po důkladnějším prohledání to spíš vypadá na zlomený kábel, takže kolik by ten kábel stál?

Uživatelský avatar
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř led 24, 2007 14:12
Zařízení: Nokia 920
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » čtv čer 12, 2008 18:55

Pokud ti jde jen o ten flex kabel, který jsem měl taky porušený - naskakovaly svislé černé pruhy střídající se bílou barvou, tak ten stojí pár stovek (u Varia 110,-)

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv čer 12, 2008 19:05

4ridle: Kontaktuj Shakala více zde

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » čtv čer 12, 2008 19:16

díky za odpovědi, nechal jsem shakalovi vzkas na shutboardu tak snad poradí

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » čtv čer 12, 2008 19:17

A kdyz nepomuze Shakal,urcite zdejsi moderator JuriG.Urcite doma bude mit flex kabel

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » čtv čer 12, 2008 19:43

Zdar tvuj problem je urco ve flexu pokud shakal nebude mit kablik po ruce dej mi vedet a zksuim tu pohledat mozna by se u me neco naslo ;-)

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » čtv čer 12, 2008 19:58

ok diky, zatim bych to vydel asi tak ze bych to poslal shakalovi na upgrade na 128Mb a snad by mi to pritom vymenil jenom musim pockat na jeho nazor a hlavne na vyslednou cenu

Uživatelský avatar
h4wk3y
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: pon úno 11, 2008 10:44
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od h4wk3y » pát čer 13, 2008 10:01

pak dej vedet, kolik jsi dal za ten flex kabl, docela by me to zajimalo...

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » pát čer 13, 2008 15:01

tak sem psal shakalovi mail, pak dam vedet jak jsme se domluvili a kolik to stalo

SHAKAL007
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv pro 21, 2006 15:39
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHAKAL007 » sob čer 14, 2008 3:46

Tak jeden flex kabel na UNIho mám, cenu bych viděl 1500,- Kč komplet s prací ( nový kabel s kloubem stojí na ebay 1480 Kč po přepočtu), takže jestli máš zájem pošli PDA

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » sob čer 14, 2008 9:45

Takže by to byla výměna i s kloubem? A kdybych k tomu chtěl i upgrade na 128MB RAM, tak by to celkově stálo kolik?

Uživatelský avatar
phsnake
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: čtv kvě 18, 2006 7:58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phsnake » sob čer 14, 2008 9:48

riddle cena za upgrade na 128M je asi 1650CZK ak sa pamatam plus cena za flex ako shakal pise je 1500CZK tak ssi to zrataj a dostanes cenu 3150CZK. Mozno par drobnych navyse za robotu.

SHAKAL007
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: čtv pro 21, 2006 15:39
Bydliště: Litovel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHAKAL007 » úte čer 17, 2008 12:22

tak kablík je vyměněnej a display šlape jako za mlada a zdá se mi že s novým kloubem je i tužší v kloubu ( možná ale i díky dotažení všech šroubků), jestli chceš i upgrade na 128 MB RAM tak dej vědět, abych PDA zbytečně neposílal na Tvoji adresu. S pozdravem Shakal007

zbynek84
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř čer 18, 2008 16:51

Příspěvek od zbynek84 » stř čer 18, 2008 16:52

Nevíte nahodou kde bych sehnal flex kabel na MDA Vario (HTC Wizard,Q-tek 9100)

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » stř čer 18, 2008 18:50

E-bay

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » stř čer 18, 2008 18:55

4zbynek84: Zkusil bych Shakala

Uživatelský avatar
ridle
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte led 01, 2008 19:06
Zařízení: iPhone 4 16GB
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ridle » stř čer 25, 2008 18:42

Zdravim tak je to opraveno a už to mám doma, dokonce i upgradované, děkuji Shakalovi, nejspíš už se tohle téma může locknout

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » stř čer 25, 2008 19:21

LOCK

Zamčeno

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti