problem kopirovani velkych souboru na sd u universala

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Odpovědět
ftoz
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon čer 12, 2006 10:43

problem kopirovani velkych souboru na sd u universala

Příspěvek od ftoz » čtv čer 15, 2006 23:30

mam 2gb sd kartu a kdyz chci na ni nakopirovat velkej soubor, treba 500MB, hodi to chybu pri kopirovani a konverzi. maly soubory tak do 50MB jsou ok. muze to byt formatem sd karty? nebo maji windows 5.0 nejake omezeni na velikost souboru?

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » čtv čer 15, 2006 23:37

hadam ze to tam kopirujes klasicky primo pres kabel (via ActiveSync)... na velke soubory (filmy atd) bych ti doporucil koupit ctecku karet, nejen ze je pak kopirovani nekolikanasobne rychlejsi, ale hlavne nebudes mit problem s velkymi soubory...
Jinak pry tenhle problem resily i nove verze programu ActiveSync, ale koukam ze ty mas taky Universala a tim padem pouzivas ActiveSync 4.x + a tam uz byl tenhle problem prave vyresen... takze ctecka :) a pojede to ok

ftoz
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon čer 12, 2006 10:43

Příspěvek od ftoz » pát čer 16, 2006 2:11

pres bt jsi to zkousel? treba by to jelo.

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

gf

Příspěvek od JuriG » pát čer 16, 2006 7:43

Pres BT?? :tlem: To snad nemyslis vazne!? Vis jak by to kopiroval dlouho!!
:tlem: :tlem: By u toho zestarnul chudak.
500MB pres BT :tlem:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát čer 16, 2006 8:13

presne jak pise jurig, zkousel si nekdy posilat treba jen obycejnou mp3ku o velikosti treba 3MB pres modrej zub? jenom tohle by trvalo tak 7minut,tak si nedovedu predstavit jak dlouho (btw to by se snad ani neodeslalo) by si tam pres bt rval 500mb,nehlede na to ze defaultne se soubory ukladaji do My documents primo v zarizeni...a tam 500m
MB nedostanes ani kdyby si se rozkrajel

p.e.t.r.
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pát čer 16, 2006 12:33

Příspěvek od p.e.t.r. » pát čer 16, 2006 12:58

Co takhle vyzkoušet WM5torage? Když si to aktivuješ tak pracuješ s kartou ne v activesync, ale jako kdybys svůj foun použil jako čtečku karet. Mě to jede bezvadně. Problém je v tom že po celou dobu musíš mít foun zapnutej, maximálně můžeš mít zhasnutej display. Takže to chce nastavit při kopírování většího souboru, delší prodlevu ve vypínání zařízení.

ftoz
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: pon čer 12, 2006 10:43

Příspěvek od ftoz » pát čer 16, 2006 13:41

Zkousel jsem vsechno, nejdriv jsem preformatoval pametovou kartu z fat16 na fat 32, to nepomohlo, pak jsem zkusil wm5totage, ale ten jsem nerozchodil, okna mi ten disk nenasly, zkusil jsem i card export 2 a ten vypadal slibne, disk vidim ok. Kopirovat maly soubory taky ok, zkusil jsem tam nakopcit 270MB, jelo to asi 400kB/s a myslel jsem, ze to jede. asi v 70 procentech mi to zase hodilo chybu kopirovani, tak uz nevim

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host