[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
vpalik
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: úte čer 02, 2009 12:31
Zařízení: HTC HD2

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od vpalik » stř srp 05, 2009 8:45

zdravím, nepřemýšlel jsi nad počeštěním? Tedy ne že by mi nějak aj vadila, alečeských romek pro uniho asi moc není.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » stř srp 05, 2009 9:00

Přemýšlel jsem nad tím, ale momentálně mám trochu jiné priority, snad až bude ROM "hotová" :-)

vpalik
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: úte čer 02, 2009 12:31
Zařízení: HTC HD2

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od vpalik » stř srp 05, 2009 10:10

Tak snad alespoň česká klávesnice v základu.
Zkoušel jsem real VGA se 128 dpi. Hlásí to nějaké chybějící soubory, ale rozběhne se to. Je to celkem fajn až comm mgr, ten je nějakej divnej :tlem:
Jinak dobrá rychlá stabilní rom.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » stř srp 05, 2009 11:22

RealVGA balíčky (96 i 128dpi) přímo na ROM přidám ke stažení později :-)

vpalik
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: úte čer 02, 2009 12:31
Zařízení: HTC HD2

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od vpalik » stř srp 05, 2009 11:32

Všiml jsem si, že v popisu máš, že používáš 96 dpi. Zkoušel jsem to, ale potom se nikam nedovolám a nikdo mně. Telefonní aplikace nejde ani spustit a to to ani do 96 dpi nepřepnu. Stačí jen, že naistaluji ResPack96dpi. Je v tom nějaký fígl?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » stř srp 05, 2009 11:37

právě že já už používám ten balíček přímo pro build 21051 a funguje mi to dobře, později ho upnu teď momentálně se nemůžu připojit na NTFS oddíl a můžu zkoušet cokoliv

Ghormoon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 108
Registrován: stř lis 12, 2008 18:40
Zařízení: HTC Universal 64Mb
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Ghormoon » stř srp 05, 2009 20:34

vpalik píše:Všiml jsem si, že v popisu máš, že používáš 96 dpi. Zkoušel jsem to, ale potom se nikam nedovolám a nikdo mně. Telefonní aplikace nejde ani spustit a to to ani do 96 dpi nepřepnu. Stačí jen, že naistaluji ResPack96dpi. Je v tom nějaký fígl?
to mi taky delallo na Tomalovy romce, zkopni soubory, odinstaluj, nakopni je zpatky :D

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2101
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od koumes » stř srp 05, 2009 20:57

Tak ohledně Real VGA a správně donastavit a co se týká českých znaků tak je v příloze. :tlem: :-D :twisted:
A jinak hledat :P
Přílohy
sym.txt
(347 bajtů) Staženo 62 x

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » stř srp 05, 2009 21:13

Ohledně RealVGA, v příloze je SDKCerts, pokud jej nemáte nainstalovaný, a poté 96 nebo 128DPI balířek ušitý přímo na ROM :wink:

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2101
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od koumes » stř srp 05, 2009 21:22

Pěkné a hlavně instal do PDA :-D

vpalik
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: úte čer 02, 2009 12:31
Zařízení: HTC HD2

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od vpalik » čtv srp 06, 2009 18:31

Mě to blblo u všech romek včetně Tomalovi 8.9, kromě právě Tomalovi 9.0, ale tam jsem žádné potřebné soubory nenašel. Jestli to nebude tím, že ta jeho 9.0 je wm 6.5. Ale vyzkouším nové respacky a uvidíme

Sláva!! Tak to jede s dpi 96 :tlem: Tak teď ještě nové brýle :-D

EDIT: Podporuje tvoje romka sítě 3g? Když jsem si chtěl přidat tlačítko 3g do comm mgr, tak mi to řeklo, že to přístroj nepodporuje. Tak teď nevím. Podporuje uni sítě 3g nebo nepodporuje?
Jinak jsem zkusil rozlišení realVga 96 dpi. Je to hodně mrňavý, ale dá se s tím dělat. Horší je, že celý systém nějak pomalejší.
Tvoje rom je jediná, u které nemám problémy s bluetooth - HF parrot a gps modulem. Všechno běží jak má.
Vím, že děláš čisté romky, ale docela by bodlo mít už v romce českou klávesnici, total commander a advanced config.

//Používej tlačítko Upravit, tslany

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » čtv srp 06, 2009 19:03

3G nevím, kde jsem já tak sotva byc hrozjel EDGE (kdyby ho Uni měl), ale mělo by tam být, akorát ho Comm Manager nepodporuje tak se bude muset aktivovat jinde. Zkusím se podívat po jinačí verzi ComMgr která není "Touchoidní" a obsahuje 3G.

Jojo, bluetooth, většina kuchařů integruje to rozšíření z Rhodia a pod., já jsem integroval rozšíření 2 roky staré a jak to jede :-)

Počkej si na další verzi, v tý by mělo být plně funkční User Customization takže by si mohl akorát nastavit že po HR se to nainstaluje :wink:

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Tonda512 » čtv srp 06, 2009 19:29

tsalnyho ROM 3G urcite podporuje. Mam teda verzi 1.1, ale v dosahu 3G jsem tak 18 hodin denne a maka v pohode.

vpalik
nováček
nováček
Příspěvky: 26
Registrován: úte čer 02, 2009 12:31
Zařízení: HTC HD2

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od vpalik » sob srp 08, 2009 5:20

Našel jsem na xda toto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=544874
Půjde to na tslanyho romce? Mělo by to jít na wm 6.1 a 6.5.Zatím jsem to nějak nerozchodil.

EDIT Tak jsem to nerozchodil, ale vyzkoušel jsem to na Diamondovi. Hezký, ale k ničemu :roll:

katoo
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: čtv lis 29, 2007 10:27
Zařízení: MPx200,HTC UNI O2 128MB,I-mate Jasjar 128MB
Bydliště: Návsí
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od katoo » pon srp 24, 2009 20:02

Nová verze odzkoušena,bohužel při instalaci Today,který probíhá po najetí woken to nereaguje.Je to problém asi jen u mě.
Radio 1.15.00
Protokol 42.51.P8

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » pon srp 24, 2009 20:06

Zkus chvilku počkat, po HR to vykonává náročnější konfigurační úkoly

IceMan196
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 01, 2009 12:25
Zařízení: HTC Universal 64MB

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IceMan196 » úte srp 25, 2009 15:41

Tak jsem si dneska nahodil 1.2 a chtěl bych se zeptat na dvě věci.

1. Kde se dá zařízení soft-resetovat?? U jiných ROM to šlo po kliknutí do pravého horního rohu a zvolením ve vysunuté nabídce (asi bych to měl vědět, ale WM zařízení mám teprve 2měsíce a setkal jsem se s tím poprvé)

2. Druhá věc jsou zprávy. Moc se mi totiž na ostatních ROMkách líbilo, jak řadily zprávy jakoby chat. Jde tato funkce někde zapnout?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » úte srp 25, 2009 16:11

1) U těch "jiných ROM" to obstarával WkTask, ten já ale v ROMce nemám, takže buďto doinstalovat, nebo resetovat normálně tlačítkem mezi 3.5 jackem a miniUSB

2) Jde to zapnout za pomocí registrů:

Kód: Vybrat vše

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM]
  "SMSInboxThreadingDisabled"=dword:0

IceMan196
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 01, 2009 12:25
Zařízení: HTC Universal 64MB

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IceMan196 » úte srp 25, 2009 16:26

Děkuji moc za rychlou odpověď. Registry jsem si upravil a po resetu všechno běhá jak má :-) Jsem nad míru spokojný, výborná práce.
Jen se mi ještě objevil jeden malý problém. Po resetu mě jen problikne obrazovka se zadáním PIN kódu a pak rovnou naběhne Today. Je to trošku otravné, manuálně přes Comm Managera dávat Phone Settings, abych se dostal k zadání PINu. Nejde to taky nějako šikovně opravit přes registry??

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » úte srp 25, 2009 16:34

U mě obrazovka PINu funguje normálně, ale pokud se ti nechce běhat do Comm Manageru, tak zkus zelený talčítko telefonu, měla by naběhnout obrazovka pro zadání PINu :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti