[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » sob črc 04, 2009 11:28

AllmostOfficial 1.2 Professional

Obrázek Obrázek Obrázek

Detaily
Windows Mobile 6.1 Professional
XIP & SYS: 21051
Podpora 128MB RAM
Pagepool: 6MB
Verze ROM: 3.10.02
ExtROM připojená jako "Safe Storage"
Doporučenád RadioROM: 1.15.00

Paměť
ROM (volná/celkem): 41.32/43.72
RAM (64MB Uni): 26.76/48.34
Storage: 11.16

Součásti
Adobe Flash Lite 3.1
Adobe Reader LE 2.5 (Rhodium)
Cambridge Extended Bluetooth Profiles
HTC Bluetooth Explorer 1.2
HTC Comm Manager (9 tlačítek, "klasické" zobravení)
HTC Connection Setup (Rhodium)
HTC Network Plugin
HTC SymbolPad
HTC X-Button
ITaskMgr (nahrazuje standartní MS Task Manager)
Microsoft .NET Compact Framework 3.5
Microsoft Bing
Microsoft Windows Live
Microsoft MyPhone Beta
ObexInboxEx
Remote Desktop client
SD Settings (SD + 2x SDHC)
Stowaway Bluetooth Mouse
Tray ikonky (Power, WrlsMgr, Screen Rotate)
VOIP
Windows Media Today Control

Download (51MB) : Rapidshare.com, 4shared.com


AllmostOfficial 1.2 Lite

Obrázek Obrázek Obrázek

Paměť
ROM: 41.57/43.72
RAM: 28.91/48.34
Storage: 21.53

Odstraněno
Adobe Flash Lite 3.1
Adobe Reader LE 2.5
Cambridge Extended Bluetooth Profiles
HTC Bluetooth Explorer 1.2
HTC Connection Setup
HTC Network Plugin
HTC SymbolPad
HTC X-Button
Microsoft Bing
Microsoft Getting Started
Microsoft MyPhone Beta
Microsoft Transcriber
Microsoft Windows Live
ObexInboxEx
Remote Desktop klient
Stowaway Bluetooth Mouse
Tray ikonky
VOIP
Windows Media Today Control

Download (41MB) : Rapidshare.com, 4shared.com

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.0 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » sob črc 04, 2009 11:28

reserved

IceMan196
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 01, 2009 12:25
Zařízení: HTC Universal 64MB

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IceMan196 » čtv črc 09, 2009 22:55

Nebyl by prosím nějaký jiný down než z Rapidu??

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » pát črc 10, 2009 10:05

přidány odkazy na 4shared

IceMan196
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 01, 2009 12:25
Zařízení: HTC Universal 64MB

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IceMan196 » pát črc 10, 2009 14:36

Díky moc :-)

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od ---UFO--- » sob črc 11, 2009 13:26

Prosim vas, aku ExtROM by ste odporucili ku tejto ROM? Momentalne mam cistu. Dakujem.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » sob črc 11, 2009 13:37

osobně používám ExtROM jako další úložiště, navíc si ani nejsem jistej jestli v použitým OEMku je zaktivovaný autorun pro vyvolání customizace, ale do další verze plánuju UC

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od ---UFO--- » sob črc 11, 2009 20:56

UC z SD karty je dobra vec. Ja som to skusal dorobit do HP iPAQ 614c ale tento navod funguje iba na HTC asi. Ale nasiel som iny. Ten by mal fungovat aj inde. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525810


Da sa nejako nainstalovat podpora MMS a videohovorov na tejto vasej rom?

Existuje nejaky sposob, aby ked je na UNIM vypnuty display siel zapnut iba tlacitkom power nie aj ostatnymi?

Da sa UNI uplne vypnut aj inak ako vytiahnutim baterie?

Dakujem

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2084
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od koumes » sob črc 11, 2009 22:55

Zapnuti jen tl. Power je v nastavení!Ostatní musíš dodat a vypnout nejde úplně,to umí jen DELL.Asi...

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IkE Blaster » sob črc 11, 2009 23:07

Jen Dell? Co to je za blbost? :lol:

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2084
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od koumes » sob črc 11, 2009 23:15

Hele,další nevim,ale DELL to má v nastavení přímo.OT

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od ---UFO--- » ned črc 12, 2009 8:44

koumes píše:Zapnuti jen tl. Power je v nastavení!Ostatní musíš dodat a vypnout nejde úplně,to umí jen DELL.Asi...
Dakujem, uz som to nasiel. Hladal som na nespravnom mieste.

Uplne vypnut sa da napriklad HP 614 a aj HTC Touch HD.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » ned črc 12, 2009 10:19

to záleží čistě na softwaru, např. když do Uniho dáš Linux, tak dlouhým podržení Power yvoláš nabídku a tam si můžeš zvolit co chceš udělat, rád bych to integroval i do WM ale musel bych vědět jak :-)

Ohledně MMS, na xda-dev. jsou CABy ale chystám ho integrovat přímo do ROMky nebo aspoň vydat AddOn. Co se týče videohovorů, tak si myslím že na WM6.x existuje, ale je to prý nestabilní nebo co, tak to raději nebudu riskovat, snad v budoucnu

IceMan196
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 01, 2009 12:25
Zařízení: HTC Universal 64MB

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IceMan196 » stř črc 15, 2009 17:39

Mám jeden dotaz ohledně této verze 6.1, jde tam nějako zapnout podpora prstu při scrollování v čemkoliv?? Celkem jsem si na to zvyknul z Tomalových ROMek a teď mě to vážně chybí, jinak jsem s ní celkem spokojený a rád bych ji vyzkoušel delší dobu.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » stř črc 15, 2009 17:51

jde to snadno v registrech

HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Gestures\Touch
"Disabled"=dword:0

IceMan196
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: stř črc 01, 2009 12:25
Zařízení: HTC Universal 64MB

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od IceMan196 » čtv črc 16, 2009 10:33

Díky moc, už jsem to zprovoznil. Podařilo se mi to přes program CeRegEditor z počítače (můj první "zásah" do registrů :-) Btw. chtěl bych se ještě zrovna zeptat, jaký je nejlepší prográmek na úpravu registrů do PPC? Celkem by se to i hodilo, kdybych k tomu nepotřeboval PC/NB.

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od ---UFO--- » čtv črc 16, 2009 13:10

to IceMan196: Ja pouzivam Registry Editor 0.9 beta. Mozes ho stiahnut tu: http://handheld.softpedia.com/get/Syste ... 7793.shtml

to tslany: Prosim vas, pracujem na svojej vlastnej romke, ale neviem, ako zmenim verziu rom, ktora sa zobrazuje na splashscreen a v Device information v systeme. Pouzivam kuchynu 2.0 od Tomala. Dakujem.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pát črc 17, 2009 16:19

2 Iceman:
Z meho pohledu je univerzalne nejlepsi Total Commander - pro spravu souboru, pristup k ftp a k uprave registru.
Ale je to o zvyku, jestli ti bude vyhovovat jiny program, tak proc ne.
koumes píše:Pro testry s rom od "tslany"ho,jaké máte trable s rádiem a zkusenosti?Kdyztak feedback do správného topicku.
Prej si nekdo na xda stezoval, ze blbne wifi, ale u mne funguje uz pul mesice naprosto v poradku. Mam radio 1.15, ktery tslany doporucoval, pravda signal zadnej zazrak, ale problemy s nim nemam. Jediny problem, ktery jsme resili je fakt, ze kdyz aktivuju UMTS, tak klesne signal prakticky o polovic, ale to se prej da vyresit.

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2084
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.1 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od koumes » pát črc 17, 2009 20:11

JJ,stalo se mi,ze sem se prihlasil na wifi u nas v hospe,zadal klic a jelo mi to.Akorat sem nemel sim unlock a nejak mi blblo flesovani.
Po mtty atd sem nahral tslanyho rom s radiem 1.15 a pripojeni k wifi ko :-( Laboroval sem,skousel a nakonec s pomoci znameho v hospe
poresil ;-D Ted pres ni jedu a ok.Je to o nastaveni ip,ne auto,zadat dns atd a jede. ;-D

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

[ROM|Uni] AllmostOfficial 1.2 WM6.1 B:21051 WWE

Příspěvek od tslany » pon črc 20, 2009 11:57

Nová verze 1.2
  • opraven nk.exe
  • nový WiFi ovladač
  • ROM má velmi jednoduchou verzi UserCompilant za pomocí MortScriptu (bude později doplněno do 2. příspěvku)
  • do Professional edice přidán HTC X-Button a OBEXInboxEx
  • nová tray ikonka baterie
  • ROM je nyní zabalená v SFX namísto RAR
Tato verze by měla vydržet mnohem déle než ty předešlé :-)

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti