UNI nejde zapnout wifi...

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Odpovědět
Uživatelský avatar
wajola
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 01, 2006 21:29

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od wajola » úte led 06, 2009 18:12

kdyz v com manageru tapnu na ikonu wifi,aby se zaplo a ono,nic, kdyz otevru nastaveni wifi a chci zapnout, tak jen naskoci "hodiny" a stejne se wifi nezapne... zkousel jsem prehrat rom i radio a nic nepomohlo....nenapada nekoho,co s tim???
Diky moc za vsechny odpovedi, uz jsem z toho uplne mimo :o(

Uživatelský avatar
ziminix
VIP
VIP
Příspěvky: 1279
Registrován: čtv čer 14, 2007 7:38
Zařízení: ...
Bydliště: Třebíč

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od ziminix » úte led 06, 2009 18:39

Hm, taky mi to občas blbne, ale vždycky pomůže normální reset. A přestalo to fungovat zničehonic, nebo po flashi nějaký ROMky?

Uživatelský avatar
wajola
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 01, 2006 21:29

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od wajola » úte led 06, 2009 18:46

z niceho nic.. :o(
a reset tomu nepomaha...

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od Jiří Hanč » úte led 06, 2009 20:20

Tak HR, pripadne nova ROM...

Uživatelský avatar
wajola
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 01, 2006 21:29

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od wajola » úte led 06, 2009 20:26

novou rom jsem uz zkousel a nepomohlo to :( a HR je zbytecny kdyz nepomuze ani nova rom... :(

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od tslany » úte led 06, 2009 20:37

co vyndat na delší dobu baterku? (aby se zresetovalo datum)

Uživatelský avatar
wajola
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: čtv čer 01, 2006 21:29

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od wajola » úte led 06, 2009 20:47

nevim,vyzkousim a dam vedet....

palikx
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv pro 11, 2008 23:16
Zařízení: HP ipaq 6815

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od palikx » sob úno 21, 2009 20:54

zdravim mam uplne stejny problem s HP ipaq 6815.s wm 5 se obcas podarilo zapnout ale podruhe uz ne.po flashi nekdy slo opet ale druhy den uz zase ne.
zkusil jsem wm 6 a tam jsem to nezapnul vubec.
prosiim mam to hodit do kose nebo se najde napad?

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od Sir Andrew » sob úno 21, 2009 23:27

Nemůže to být vybitou baterkou? Dokonce nemusí být ani na pár procentech. Mám tu svou celkem jetou a při 30% mi už nenaskočí ani telefon (asi nějaký "power saving mode").

palikx
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: čtv pro 11, 2008 23:16
Zařízení: HP ipaq 6815

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od palikx » ned úno 22, 2009 15:14

v mem pripade asi ne.baterka je na 100 procentech pripadne na nabijecce.
zkousim vse mozne.v podstate to vypada ze telefon vubec nevidi wifi adapter.ale ja nevim jak mu vysvetlit jinak nez kladivem ze tam opravdu je.

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od Sir Andrew » ned úno 22, 2009 20:09

Co třeba zkusit přeflashovat radio? Třeba kromě telefonu řeší i jiné bezdrátové sítě. Obyč PDA bez telefonu sice radio nemají a WiFi funguje, ale třeba to má Uni jinak - za zkoušku nic nedáš.

infiniti
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob úno 28, 2009 16:08
Zařízení: HTC Touch Diamond

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od infiniti » sob úno 28, 2009 16:11

Mám úplně ten samý problém, akorát na zařízeni HTC Touch Diamond. Také od určité doby mi to nejde zapnout... Po čerstvém přeflashování a nahrání rom to jede, pak nahraju aplikace a po nějaké době wifi nejde vůbec zapnout. Zkoušel jsem telefon restartovat, vyndavat baterku, simku a prostě nic... Už jsem z toho fakt zoufalej, opravdu nikdo nevíte čim by to mohlo být? :-(

Jaitni
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: ned led 04, 2009 20:18
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od Jaitni » sob úno 28, 2009 19:12

Tak přesně todle se mi stalo na mým Glofiishi M700. Pomohlo nahrát jinej wireless manager.... Třeba to pomůže i tady ;-)

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 915
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od Sir Andrew » ned bře 01, 2009 12:28

Vypadá to, že problém bude v nějakém doinstalovaném programu.
Doporučuji ho vystopovat a nahradit jiným.

smoky doky
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: čtv říj 29, 2009 5:17
Zařízení: HTC universal

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od smoky doky » čtv říj 29, 2009 5:35

Zdravím narazil jsem na váš problém skuste jednu věc mě wifi maká pořát..V nastavení WIRELESS LAN klikněte na spodní řádek Power mode a hodte baterku uplně do červeného políčka.Pak wifi pojede aš dokud uni nezhasne uplně......... :???:

Uživatelský avatar
vosa
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 84
Registrován: pát bře 06, 2009 17:01
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Tábor
Kontaktovat uživatele:

UNI nejde zapnout wifi...

Příspěvek od vosa » úte bře 16, 2010 14:43

vyresil to uz nekdo?....tak se taky pridam...mam uplne stejny problem, baterie na 100procentecj pritom treba i na nabijecce, ale nic...kdyz macknu zapnout tak chvilku dela ze by mohlo ale nic...a kdyz dam nastaveni tam dama wifi a tapnu turn wifi on, tak mi to udela takove neobvykle pip...je to u vas taky? musite mit zaply zvuk ale....mne se to ale stalo az potom co jsem si delal tu "upravu" na cerny kryt tak doufam ze jsem neco neurval....jo to uplne vybiti, staci na azkladni desce vyndat na chvilmnku tu malou baterku ?? to bych mohl skusit hned a potom zkusim RADIO, jinou ROM atd...

... to co rika smoky doky taky nepomaha...

Edit:
Chtel jsem udelat hard reset, ale napadlo me ze jsem neudealal ani jeden softreset :D ale ruzne jsem prendavala baterky takze se to trochu museko jakoby restartovat...ale ted jsem ho udelal a funguje :D ...jen by me zajimalo jak dlouho ;)

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host