Uni: Zmatená dotykovka po upgrade ROM

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Uni: Zmatená dotykovka po upgrade ROM

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » stř kvě 20, 2009 0:16

Bohuzel netušim, na mym unim jsem to nemusel resit. Ale právě se divim, že Waiet uz ozkoušel po Cotullovi nekolik dalších ROMek a pořád mu to blbne. Nejdřív zkoušel mtty tool, ktera mu po zadani prikazu task32 vyhodila level = FF (normalne ma byt level = 00), to nejak potom vyresil, ale ten digitizer zlobí pořád. Fakt mě uz nenapadá čim by to mohlo bejt. Ale vem si třeba další záhadu: oba máme s Waietem Uniho upgradovanou verzi (akorat jinej housing), jeden čas sme měli oba stejny radio,extROM i ROM (cotulla), našel sem nejakou verzi SRS wow HD, ktera u mě fungovala, ale nejak blokovala pripojeni k GPRS. Poslal sem mu ten samej CAB, on ho nainstaloval a nefungovalo mu to vubec(chrastěly repraky). Nebo UltimateLaunch: Waiet ho používal v pohodě na unim, poslal mi instalačku(zase na stejny ROM), ale instalace se nejak kousla na 100% ,musel sem ji killnout task managerem, samotnej UltimateLaunch nabehl, tak sem ho nastavoval, ale asi tak za 5 minut pri ukladani nastaveni nehoraznej lag a pomohl jenom HR. Zkoušel sem i čistou instalaci po hardresetu abych se ujistil ze se UltimateLaunch nezere s nejakym jinym progem a zase stejny problem. Takze nejaky rozdily v tech Unýsech prostě sou ikdyz jsou stejný a ikdyž jsou na obou stejny ROM/extROM/radio, ale bůhví proč to tak je...

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Uni: Zmatená dotykovka po upgrade ROM

Příspěvek od Jiří Hanč » stř kvě 20, 2009 11:50

Tj právě zvláštní, mezi upgradovanými G3 Universaly (slovo Unís nebo Uniové nějak nemusim :-D ) jsou takové rozdíly. Jenže, cj. příčinou?
Díky, že jsi to za mě napsal farokhu :tlem:

BTW. Ten "Task 32 = FF" řeší Super CID (aka CID unlock/SIM unlock) - odemknutí zařízení pro všechny operátory (SIM) a ROMky... (je na to utilita od buzze, intaluje se to jako radio (0.0.00 nebo tak nějak) a pak se ještě něco spouští v zařízení)...

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Uni: Zmatená dotykovka po upgrade ROM

Příspěvek od Sir Andrew » sob čer 06, 2009 23:10

Záhadně mě po flashi kalibrace poslouchala! Jednou, ale hodnoty pro moje LCD mám!
Kdyby někomu nepasovaly Ziminixovy, tak dávám do placu své:

Kód: Vybrat vše

496,482 844,225 838,772 154,770 156,207

Uživatelský avatar
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Příspěvky: 553
Registrován: pon bře 19, 2007 14:47
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Uni: Zmatená dotykovka po upgrade ROM

Příspěvek od Jiří Hanč » ned čer 07, 2009 19:26

A když teď naběhneš přes menu na kalibraci tak funguje?

Protože mně to taky jednou a pouze jednou šlo...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Uni: Zmatená dotykovka po upgrade ROM

Příspěvek od tslany » sob čer 13, 2009 8:31

při procházení xda-developers jsem anšel zajímavej návod, jak přeskočit Welcome.exe aniž být poblíž PC, snad se to někomu bude hodit http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=2

telusik
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: sob úno 18, 2012 17:56
Zařízení: htc sensation Xe

Uni: Zmatená dotykovka po upgrade ROM

Příspěvek od telusik » sob úno 18, 2012 18:00

dobry dne mam ten isty problem ... s touto dotykovov plochov... viete ma prosim vas kontaktovat na maily telusik@azet.sk

potreboval by som vediet presny postup ako ste na to nabehly... lebo skusal som uz skoro vsetko ako pisete dohadujete a neviem sa tam dostat kalibraciu som obisiel natiahnutim na pam.kartu subor ktory to obide potom som chcel nainstalovat par suborov aby to nakalibrovalo pitalo to vsak licenciu ... takze tam som skoncil :( a tie cisla neviem kde mam zadavat prosim cim skôr ma kontaktujte dakujem ...

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host