HTC Universal, ROMky a podobne

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Odpovědět
Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » sob lis 15, 2008 19:36

kawasaki: chyba bude bud v zakaldni desce jak uz se tu nekolikrat reklo (naprikal mel jsem jednu zakaldovku a prestala prsote komunikovat s dotekovkou :-D flex byl v proadku displje taky ok ale prsote deska ne a ne..) Chyba muze byti jeste ve flex kabelu, na vlastni oci sem videl ze diky spatnemu flex kabelu nehrali repraky ;-)

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » sob lis 15, 2008 19:43

no flashujem akurat new win JuriG:Ty bi si mi niako nemohol pomocť čo??dosku nemáš nahodou niaku naviše alebo čo stim hmm???:(
Edit:Win flashnuty...nejde zvuk ani fotak zase:((((
EDIT:Linux nabootovany nič nepomaha vraciam spať Win mobile

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » ned lis 16, 2008 1:12

Jen OT k těm čipům... vždycky musí být v pda čip, který se zabývá zvukem, jinak by zvuk prostě nebyl - je to v podstatě D/A převodník, případně ještě s integrovaným nízkofrekvenčním zesilovačem.

Jen je to buď "obyčejný" čip, který se dává např. do Touchových modelů, určených pro netechnické uživatele, jež se nezajímá o střeva, ale o vzhled - proto čip není tolik znám, nebo je pda určeno technicky znalejším, a proto se použije čip od renomované audio firmy, např. Wolfson, aby přitáhl nameděné technické hračičky :-).

Jinak z důvodu miniaturizace mívají čipy víc modulů najednou, např. zvuk s bluetoothem, jak tu někdo zmiňoval, nebo já mám zvuk s driverem dotykové vrstvy displeje.

..a nebo je to všechno úplně jinak :-D.

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » ned lis 16, 2008 1:28

Dělat multi-funkční čipy není nic nového.
Není potřeba chodil k notebookům, vždyť i Qualcommový čipset z generace Kaisera a spol obsahuje CPU, GPS, WiFi a kdoví co ještě.

Jen u Uniho mě multifunkční čipy moc nesedí - místa na desce je díky velké ploše pro klávesnici/LCD dost.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned lis 16, 2008 1:33

ono bohužel kolikrát nejde o místo ale o peníze

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1623
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvek od Standa » ned lis 16, 2008 1:46

Jo, o cenu jde asi taky, ale do toho už nevidím. Dál jde zřejmě i o spotřebu energie a možná vyzářené teplo.
Ale s tím místem souhlasím, často uživatelé omlouvají jack 2.5 tím, že v pda přece na jack 3.5 není místo... což je blbost :-).

EDIT, ať to tu zbytečně nesviním:
nAscA píše:ot, myslim, ze do Diamondu bys ho narval tezko ;)
Jo, ale my jsme se bavili o pda... :-D

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned lis 16, 2008 2:06

osobně na 3.5 mm jacku moc nebazíruju, ale vešel by se do každého PDa :-)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » ned lis 16, 2008 10:19

ot, myslim, ze do Diamondu bys ho narval tezko ;)

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » ned lis 16, 2008 11:02

takže čo to premna znamená???

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » ned lis 16, 2008 11:12

i do diamondu by se vešel, stačilo by jen chtít a v konstrukci s ním počítat a ani by nemusel diamond utrpět na tlouštce

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned lis 16, 2008 11:13

to znamená Konec OT!

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon lis 17, 2008 0:03

Takže čo odporučate stím spraviť???

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon lis 17, 2008 0:20

Kdyz ti ani jina ROM nepomohla, tak je to na 100% vada na HW. Podle mne uz to spraví jenom vymena zakladovky.
Predavam slovo JuriGovi :grin:

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » pon lis 17, 2008 2:24

Jeste je posledni moznost, jak potvrdit/vyvratit chybu na "zvukovce" - zkus sehnat BT sluchatka - pokud nepujde zvuk ani do nich, je to jasne.

PS: predpokladam, ze se ani nedovolas, ze? Bez zvukovky by nemel jet repracek nad LCD ani ten "v plechu".

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon lis 17, 2008 10:25

Volanie ide!!!!Bluethoot ide!!!

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » pon lis 17, 2008 11:12

Jde ti zvuk z repracku na volani -> zvukovka castecne jede.

Ze jde bluetooth neznamena ze pres neho musi jit zvuk - vyzkousej.

(a ty vyricniky si priste odpust nebo se tu na tebe kazdy vykasle)

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon lis 17, 2008 11:22

Takže ked volám tak počujem v repraku druheho aj on mna mikrofon tiež pohode....no nemám ako vyskúsať nemám bluethoot sluchadla:(
Výkričniky neberte ako kričanie omlúvam sa:(:(

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » pon lis 17, 2008 11:28

Tak bude asi chyba v jacku - zasekl se v takové poloze, že nejdou sluchátka ani repráčky.
Zvukovka jede, jinak by byly hluché i ty 2 telefonní repráčky.

Ani nikdo v okolí nemá BT sluchátka?

Uživatelský avatar
kawasaki
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 104
Registrován: stř pro 19, 2007 22:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Púchov(Slovakia)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kawasaki » pon lis 17, 2008 11:31

JJ asi to bude tak:).....no ale fotak hlasi chybu že Failed to initialize camera 36001:100:1
Skusim zohnať bluethoot sluchadla uvidim:)
Len ked pustim hudbu do reprakou normalne tak to šušti tam vlny preskakuju a tak ako keby boli odpalene takse slabučké šuštanie

Uživatelský avatar
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Příspěvky: 920
Registrován: pon čer 27, 2005 9:11
Zařízení: Lumia 925
Bydliště: Praha (+ Uherský Brod)

Příspěvek od Sir Andrew » pon lis 17, 2008 12:58

Tak to zkus kamerku připojit a odpojit - třeba je nějaká povysunutá.

Nefunguje ani jedna nebo kvůli chybě ani nemáš možnost přepnout ji?

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host