HTC Universal, ROMky a podobne

Diskuze o komunikátoru HTC Universal (Qtek 9000)
Odpovědět
vtikovsky
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte dub 14, 2009 9:59
Zařízení: qtek 9000

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od vtikovsky » ned čer 21, 2009 17:07

flešnul sem tml_WM61_21028_regular_64mb
sd hc stále nefungujou a nemužu najít češtinu
PS:nakonec to flešování nebyl takovej horor

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od lukas.manak » ned čer 21, 2009 17:56

pokud si dobře pamatuju tak ve start,settings,system si musíš nastavit tu SDHC kartu ručně samo od sebe to nejede,

češtinu na Wm6.1 ani nenajdeš

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Tonda512 » pon čer 22, 2009 6:17

Přesně, nastavení -SD settings a a vybra SDHC - Type I(římská 1) a SR.

Jinak já jsem velmi spokojen s Tomale 8.9. Konečně jsem našel svoji ROM :-)

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » pon čer 22, 2009 10:28

Nemohl bys sem hodit pár screenů z toho tomala 8.9 ? Máš regular nebo lite?
Co jsem koukal do threadu, tak mě hlavně odradil fakt, že pro 128MB UNIho je jenom regular verze, ve který by mě neskutečně štvalo to fiingermenu nebo jak se to jmenuje. Jsem zvyklý na klasické malé nabídky a zvlášť u CorePlayer a Total CMD mě tahle nástavba štvala. Z těch Tomalovo screenů není vidět moc prvků WM6.5 nato, že je to hybridní ROM. Taskbar udělal klasicky černý bez přechodu, přidal pár fingerfriendly prvků a věci, kterých si cením (jako je FileDialog changer), jsou i v mojí oblíbené 8.5 verzi. Jsem ale zvědavej na jeho první čistě 6.5 ROM

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od lukas.manak » pon čer 22, 2009 14:35

tak já jsem flashnul tuhle tak uvidíme

vtikovsky
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte dub 14, 2009 9:59
Zařízení: qtek 9000

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od vtikovsky » pon čer 22, 2009 21:00

Tonda512 píše:Přesně, nastavení -SD settings a a vybra SDHC - Type I(římská 1) a SR.

Jinak já jsem velmi spokojen s Tomale 8.9. Konečně jsem našel svoji ROM :-)
jo dík našel sem to ale musim počkat na někoho kdo mi ted půčí kartu na test pak se ozvu

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od lukas.manak » úte čer 23, 2009 8:46

Tonda512 píše:Přesně, nastavení -SD settings a a vybra SDHC - Type I(římská 1) a SR.
Jinak já jsem velmi spokojen s Tomale 8.9. Konečně jsem našel svoji ROM :-)
kolik máš volné RAM po resetu?

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Tonda512 » úte čer 23, 2009 17:54

Hmm..jen 26mb. Samo po zapnutí všech pluginů to bude o mnoho méně...

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od lukas.manak » úte čer 23, 2009 18:03

tak to žádná hitparáda není....

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Tonda512 » úte čer 23, 2009 20:21

Tak to urcite no...ale zatim co jsem zkousel, tak jsem se vzdy dostal tak nejvic na 29mb...ale nejak stim vydrzim a pak poslu uniho na upgrade..

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » úte čer 23, 2009 22:47

No tak stačí se podívat, co tam všechno tomal nacpal a už je jasno, že to není nejlehčí ROM s volnou pamětí... Nějak se mi nelíbí, že se Tomal začíná ubírat Touch cestou. Do ROM cpe pluginy kopírující TF3D, misto klasických nabídek dává obří fingerfriendly, ovládání je touchscrollingem(aspon ze se da v registrech sikovně vypnout :D) a dalsich par zbytecnych veci.

Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 435
Registrován: pon dub 14, 2008 12:26
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Vejprnice (kousek od Plzně)
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Tonda512 » stř čer 24, 2009 0:31

Fingerfriendly nabídek jsem si nešiml, touchscrollin mi nevadí. A opravdu jsem lepší ROm nenašel, tak se s tím budu muset smířit. Ono ani na starších(8.2 apod.) verzích té RAM nebylo více...a v téhle ROM opravdu není nic, co bych považoval za zbytečné...

Ghormoon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 108
Registrován: stř lis 12, 2008 18:40
Zařízení: HTC Universal 64Mb
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Ghormoon » stř čer 24, 2009 4:14

OT: pred casem jsem v Unim zkousel 4Gb (nebo 8Gb, uz nevim) SDHC kartu a fungovala, myslite ze mam risknout 32Gb za 2k Kc bez moznosti zkusit predem?

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od lukas.manak » stř čer 24, 2009 5:17

já mám romku od Thinga po pár dnech můžu říct ,že je rychlá ,stabiltní ,čistá má po resetu 33,8MB RAM ja mám po resetu cca 29MB ,je tam sice pír bugu ,ale dá se to zatím přežít

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od tslany » stř čer 24, 2009 13:03

dejte mi cca. měsíc a máte tu ROMku bez balastu a která není Touch apod., viz. moje ROM pro G900, podle které hodlám uddělat i ROM pro UNiho (krom Touch verze, ta by byla pro Uniho hanbou :-) )

Uživatelský avatar
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 369
Registrován: úte lis 27, 2007 17:25
Zařízení: BB Q10
Bydliště: Hrušovany u Brna
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od lukas.manak » stř čer 24, 2009 13:51

beru tě za slovo........

nevíte někdo jak bude fungovat romka s pagepool 3 nebo 2 MB

Ghormoon
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 108
Registrován: stř lis 12, 2008 18:40
Zařízení: HTC Universal 64Mb
Kontaktovat uživatele:

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Ghormoon » stř čer 24, 2009 16:43

tslany: uvidime, ja ted zkousim tu svoji, ale moc mi to nejde ;)

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od ---UFO--- » čtv čer 25, 2009 14:13

Prosim vas, da sa nejako zazalohovat Romka, extROM, Bootloader a Splashscreen s Universala? V mojom mam Nemecku WM5 romku a chcem to pred flashom zazalohovat. Dakujem.

Uživatelský avatar
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Příspěvky: 2519
Registrován: ned dub 27, 2008 21:19
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Bydliště: Plzeň

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od Ruslan Botsyurko » čtv čer 25, 2009 19:42

2 UFO: SPB Backup

2 tslany:
líbí se mi ta tvoje ROMka pro Portege. Vypadá, že je fakt krásně čistá jen s podstatnými věcmi. Nenašel jsem si zatim čas se pořádně kouknout na vaření, tak se chci zeptat jestli bys zmáknul udělat i verzi pro 128MB uniho.
Pak integrace SDHC driveru, ale to asi nebude problém a ještě mě zajímá jestli ti funguje internet calling po nastavení udaju od poskytovatele VOIP (protože koukám, že si odemknul ten internet calling plugin na today screenu).

---UFO---
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 177
Registrován: ned bře 02, 2008 8:32
Zařízení: Motorola Milestone 2 + HP iPAQ 614c
Bydliště: Slovensko

HTC Universal, ROMky a podobne

Příspěvek od ---UFO--- » čtv čer 25, 2009 20:03

Ale ja nemyslim zazalohovat uzivatelske data. Ja myslim zazalohovat priamo rom, aby sa dala vratit naspat.

Odpovědět

Zpět na „HTC Universal“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host