Otazka pre majitelov TyTN.....

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Otazka pre majitelov TyTN.....

Příspěvek od erik.aragorn » čtv črc 31, 2008 12:13

Nazdar ludia
Mam Orange SPV M3100( HTC TyTN), ale uz som menil bateriu. Ale stale pri nabijani je velmi horka, a pocas nabijania sa prestanea ko keby nabijat a blika oranzova dioda. Bateria je nova, dnes kupena. vydrz je rovnaka zhruba hodinu. a stale je moc tepla ked je mobil spusteny. co s tym moze byt?

Uživatelský avatar
Monk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 170
Registrován: sob srp 18, 2007 19:12
Zařízení: ZTE Blade
Bydliště: Slovensko

Příspěvek od Monk » pát srp 01, 2008 5:45

Nemas nahodou zapnute wifi?
Wifi zerie veelmy rychlo baterku.

Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erik.aragorn » pát srp 01, 2008 5:46

Nie to nemam...wi-fi mam vypnute

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát srp 01, 2008 8:19

a přehřívá se baterka, nebo i kryt?

Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erik.aragorn » pát srp 01, 2008 10:48

aj to a aj to

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » pát srp 01, 2008 12:58

hm, divný, když mě se přehřívala baterka, tak to na kryt až tak moc nešlo, jenom když sem ho měl u topení nebo nabíjel

Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erik.aragorn » pát srp 01, 2008 16:15

utopeny nebol...nooo ono je to zohriate dole a niekedy az na klavesnici to citit...ale to pri nabijani ked ide z baterie tak len vzdau je taky

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát srp 01, 2008 17:26

Pozor,aby ti neshorel jako jednomu uzivateli Tytn II neboli Kaiser

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... 438&fi=0#1

Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erik.aragorn » pát srp 01, 2008 17:41

Noo stava sa to co uz....kvalita vyrobkov...ale hmm nemoze byt nieco ma maticnej poskodene? leb bateria je zo skodu viac zahriata nez na vrchu

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob srp 02, 2008 10:53

Jen k te shorele baterii,ta byla ze sunnysoftu.Takze pozor na neoriginalni beterie.

Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erik.aragorn » sob srp 02, 2008 11:59

ja som si objednal cez orange a ty co viem dodavaju original baterie a tato je od DynaPack-u, T-MObile m ineho dodavatela baterii.
MOje SDA ma przmenu bateriu od Samsungu.
Takze bohvie, vyraba si HTC baterie vlastne?

Matteo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 03, 2008 12:29

Příspěvek od Matteo » ned srp 03, 2008 12:30

Kúpil som si teraz tento model a mám taký problém, že mi stále svieti kontrolka Fn a keď stlačím tlačidlo Fn znova tak svetlo kontrolky len zoslabne ale nezhasne ako napr. pri zapnutom Cap. Kontrolka nezhasne ani pri zasunutí klávesnice pričom kontrolka Cap zhasne. Je to chyba alebo to robí aj vám ?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned srp 03, 2008 19:34

jo, nenapsal sem utopení, ale u topení, neboli u zahřívacího zařízení :wink:

Uživatelský avatar
erik.aragorn
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: ned pro 30, 2007 12:28
Zařízení: HTC Desire X, HTC 7 Mozart, Samsung Galaxy Pocket
Bydliště: Planeta Zem....
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erik.aragorn » ned srp 03, 2008 19:48

jaj sorry...heh ceske vyrazy...niekedy si to nevsimnem:-D...eee proste sa hreje stale...len ked je vypnuty je normalny.....co mi napadlo ci niekde nemoze byt nieco co zvysuje odpor a tym sa zahriev a zvysuje tym aj odber energie?? je to mozne?

Matteo: To sa mi este nestalo veru...dufam ze ani nestane...

Matteo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 03, 2008 12:29

Příspěvek od Matteo » ned srp 03, 2008 20:35

Tak asi to bude chyba. Môže mi to ešte niekto kto má tento model potvrdiť ?

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » ned srp 03, 2008 21:09

4Matteo: to ale bude něco divnýho, TyTN (Hermes) žádný signalizování FN nebo Caps pomocí LED nemá, neméš náhodou TyTN II (Kaiser)?

Matteo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: ned srp 03, 2008 12:29

Příspěvek od Matteo » ned srp 03, 2008 21:19

Ospravedlňujem sa mám TyTN II prehliadol som to.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů