HTC Kaiser D3d Drivers

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Uživatelský avatar
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 301
Registrován: stř dub 25, 2007 8:48
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport
Bydliště: Bystřice

Příspěvek od berczo » stř črc 23, 2008 6:52

Kurnik a proč se ptáš ?!?! Pokud ti funguje, tak spusť IGO8 a skoukni to a poreferuj ostatním tady na SM, zda je něco lepšího ?!?!?!
OMFG :tlem:

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř črc 23, 2008 6:57

no rad bych ale nechystam se nikam cestovat....to byl dotaz jestli to už někdo odzkoušel....

czech_Daver
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: stř kvě 07, 2008 12:53

Příspěvek od czech_Daver » stř črc 23, 2008 7:28

taky by me to zajimalo jestli to pomuze ... doufam ze drivery pro cruise budou nasledovat. Jinak k tomu Igo 8 ... naplanuj si cestu a dej simulaci nebo prulet ... tak nejak se to jmenuje a Igo ti tu trasu proleti a uvidis jestli se seka 8-)

Uživatelský avatar
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: pon čer 02, 2008 13:52
Zařízení: HTC One
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lynx » stř črc 23, 2008 7:41

Tak na 6.1.CSY to jede - tedy zatím nevidím problém. Jen DEMO a TRIANGL nejdou zavřít. Pomůže jen SR. Máte někdo podobný problém?

Uživatelský avatar
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: pon čer 02, 2008 13:52
Zařízení: HTC One
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lynx » stř črc 23, 2008 7:51

Zdá se podle ukázky v TT6, že je to opravdu lepší...

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř črc 23, 2008 8:43

no tak jsme vyrazil tady po městě s IGO 8 a taky se mi zda že se ta šipka vykresluje plynuleji i když to nemužu sledělit na 100% pač musim sledovat cestu a ne když zatačím šipku na HTC..-))možna na delši trase to bude zretelněji pozorovatelne

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » stř črc 23, 2008 11:06

Teď jsem zkoušel iGO8 v režimu simulace - průlet a žádné zlepšení jsem nezaznamenal. Ale napadla mě hloupá otázka: Nemusí být ten software už napsaný tak, aby ty drivery využíval?

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » stř črc 23, 2008 11:16

Stačí si to přečíst na htcclassaction (viz.výše). Kdo neumí eng tak snad může využít nějaký překladač. Ty ovadače jsou zatím pouze testovací a non-full screen (to snad nepotřebuje překlad?) Nejdůležitější pro tuto chvíli je, že v Kaiserovi ten hardware JE a že je PŘIPOJENEJ. Na to už máme důkaz. Teď nezbývá než čekat (a posílat donate xda :wink: )

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

New update

Příspěvek od 1echeck » úte črc 29, 2008 22:52

Na htcclassaction.org dnes vyšel nový "build" g. ovladačů k testování. Zatím ale stále nic k serioznímu využití.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti