HTC Kaiser D3d Drivers

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Uživatelský avatar
ps3nd4
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv úno 21, 2008 18:53
Bydliště: PRAHA city

HTC Kaiser D3d Drivers

Příspěvek od ps3nd4 » pát črc 18, 2008 9:26

Requirements: You MUST have WM6.1 WWE from HTC (or some cooked ROM based off of it).
Overview: To elaborate further, these drivers do not accelerate video playback. These drivers do not accelerate normal Windows operation. Some of you have asked if we have abandoned accelerated 2D. We have not, it may still come. The simple fact is, that in this particular case, it was easier to work with the 3D drivers first.

Obrázek

More Info:

Kód: Vybrat vše

http://www.htcclassaction.org/driverprogress.php
Download Instructions: http://rapidshare.com/files/130541524/H ... s.cab.html




Zatím testuju.. ale muzete taky :)

Uživatelský avatar
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2379
Registrován: sob led 19, 2008 21:42
Zařízení:    
Bydliště: Písek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster » pát črc 18, 2008 13:24

Zajimave. Zde je test:

http://www.htcclassaction.org/download/Lights.rar

Sice mi to vypise vzdy off (na G900), ale je to rychlejsi, nez na Kaiserovi a to vyrazne. Zkuste i ostatni, zajima me predevsim prvni tabulka, tak jestli sem muzete opsat alespon prvni 3 radky (Driver a desc). Ja osobne pod Driver nic nemam a Desc Intel XScale Optimized D3DM Driver

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » pát črc 18, 2008 16:32

Na ROM 3.28.462.1 CSY to nejede - jak bylo ostatně avizováno.. Je to holt jen na WWE, napište sem někdo jestli ty "lights" rozjedete? Každopádně na tom xdáči dělaj, jestli se jim to podaří tak maj můj donate..

denitex
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv lis 15, 2007 15:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denitex » pát črc 18, 2008 20:25

Tak jsem to vyzkoušel na HyperDragon IIIi Lite a na origo 6.1 WWE a nejede to ani na jednom, tak teď vyzkouším Dutty's Diamond V1 ROM na které to mají oni a jsem zvědav jestli to pojede :-(

Odzkoušeno a opravdu to jede jenom na Dutty's Diamond V1 ROM a ještě k tomu ne zrovna korektně, už se mě to kouslo tak, že pomohl až SR.

Uživatelský avatar
sutrus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř zář 19, 2007 19:42
Zařízení: HTC TyTN II

Příspěvek od sutrus » pát črc 18, 2008 21:24

Seznam ROM na kterych to chodi je tady

Kód: Vybrat vše

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2421170&postcount=1964
Jak opravit problem "error 0xc00000005" najdete tady

Kód: Vybrat vše

http://www.modaco.com/content/windows-mobile-news/265615/how-to-install-and-use-net-compact-framework-3-5-without-upgrading-your-rom/
Ja mam momentalne L26 V9 a jede bezproblemu.

denitex
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv lis 15, 2007 15:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denitex » pát črc 18, 2008 22:16

Vyzkoušeno na HyperDragon IIIr - Radio 1.65.24.36 a NEJEDE!!!

OPRAVA!!! Nedalo mě to a tak jsem nad ránem znova přeflashoval HD IIIr a světe div se už to maká.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát črc 18, 2008 22:45

Jen tak zkusmo sem zkusil spustit ten testovací program Lights.exe na MDA Compact IV (HTC Touch Diamond), a jede to jak z praku (rychle) i bez instalace ovladacu, vazne parada;) u Diamondu to uz asi maji vyresene od zacatku.

A tady jsou udaje z toho programu, co mi to vypisuje pri spusteni:
Driver:
Desc:
Id: 0
Ident: 00000000-0000...
Name:
Vendor: 0
Hardware rasterization: True
Hardware TandL: True
Using video memory

Uživatelský avatar
sutrus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř zář 19, 2007 19:42
Zařízení: HTC TyTN II

Příspěvek od sutrus » pát črc 18, 2008 22:50

To same mi pise Kaiser. Skoda ze utilitka neumi zobrazit "jak rychle" vykresluje.

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3099
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » sob črc 19, 2008 7:56

každopádně, šup s nim do SmartWiki :wink:

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Příspěvek od X46X » pon črc 21, 2008 19:10

Já teda nwm jak se pozná jestli to funguje nebo nefunguje.. ale mam lurentovu V9 na kerý by to fungovat mělo a žádnej rozdíl nevidim.. aspoň teda co se skrolování v menu týče..

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » pon črc 21, 2008 19:49

Jsou to ovladače pouze pro 3D akceleraci (direct 3D a openGL),takze na 2D věci jako menu,tomtom apod. to nemá vliv. 2D ovladace budou nasledovat,jsou udajne slozitejsi na vyvoj,ale kdyz uz mají tohle ;-)

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Příspěvek od X46X » pon črc 21, 2008 20:38

jo tak to mě nenapadlo myslel sem že když sou 3D tak sou automaticky 2D že 3D zahrnuje 2D Takže třeba 3Dhry by měly šlapat atd.. Pomůžou ty ovladače i foťáku? Aby se už přestal sekat když nemá dostatek světla, to je hrozný..

AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 07, 2006 12:55
Zařízení: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od AndyS » pon črc 21, 2008 22:05

fotak nema bohuzel nic spolecneho s 2D/3D ovladaci. Je to vlastnost snimace a to konkretne jeho nizke citlivosti. Uz sem to tu na foru psal hodnekrat. Existuje na to maly trik (ne vzdy funguje) ale pokud se povede, je ten obraz krasne plynuly, byt trochu tmavy.

metalmaus
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pon kvě 12, 2008 15:11

Příspěvek od metalmaus » úte črc 22, 2008 8:35

AndyS: a muzes prosimte popsat ten trik? nejak sem ho od tebe taky na formu nenasel. diky

Uživatelský avatar
X46X
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 189
Registrován: čtv kvě 22, 2008 19:19
Zařízení: HTC Sensation, HTC Kaiser
Bydliště: Praha

Příspěvek od X46X » úte črc 22, 2008 9:05

Taky se přimlouvam za zopakování..

AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: ned kvě 07, 2006 12:55
Zařízení: Samsung Galaxy S3
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od AndyS » úte črc 22, 2008 12:32

Hm... Tak ho nemuzu zaboha najit... dokonce ani na xda-dev kam sem ho daval 100% taky. No tak jeste jednou.
Zapnout fotak
zaostrit a drzet namacknute
VYPNOUT kaisera a porad drzet namacknute ostreni
chvili pockat a PORAD drzet namacknute
zapnout kaisera a porad drzet

no a melo by to najet se zamknutym casem. Ne vzdy se to podari, ale trebas na transmission sem diky tomu natocil par peknych a naprosto temer plynulych videi (jak za dne)

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Aktualizace graf.ovladačů

Příspěvek od 1echeck » úte črc 22, 2008 21:57

Tak a máme tu aktuální verzi která jede na CSY 6.1.. 8-)

Kód: Vybrat vše

 http://htcclassaction.org/driverprogress.php#update_20080717_1
edit: Když píšu že jede, tak tím myslím že jede (tj. otestováno).

Uživatelský avatar
pretorian
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 107
Registrován: sob úno 17, 2007 23:28
Zařízení: HTC Desire HD

Příspěvek od pretorian » úte črc 22, 2008 22:53

a otestoval to nekdo ??

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » úte črc 22, 2008 23:37

Ano funguje. Test 3D - OK.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř črc 23, 2008 6:15

u mně taky na te verzi rom 6.1CSY funguje..-)) jen mně zajima když to je 3D zaneman to že mi me IGO8 bude plynuleji vykreslovat cestu a ne se jako kdyby ssseeeekkaaatt...mám jako na mysli tu šipečku co ukazuje cestu kam jet..-)))

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti