HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » sob kvě 24, 2008 15:02

tuhle rom mi to nabízí ke stažení na e-clubu htc RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.28.405.0_radio_sign_25.83.40.02_1.65.16.25_Ship

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob kvě 24, 2008 15:35

A nekterym to nabizi jiz vyse zminenou csy rom na HTC e-Clubu...zajimave...

buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte lis 06, 2007 16:57

Příspěvek od buksa.jan » sob kvě 24, 2008 16:03

Uz ji nekdo zkousel? tu novou ceskou? me to taky nabizi jen tu anglickou...

SuperSrsen
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob kvě 24, 2008 13:00
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Příspěvek od SuperSrsen » sob kvě 24, 2008 16:04

uiqjirka píše:HTC se opravdu opet vytahlo

Tady je udajne CSY WM6.1 romka,ktera opet pisu udajne lze a nekterym nelze stahnou z oficialniho update na HTC e-Clubu.Neni to muj zdroj.

http://www.uloz.to/429320/ruu-kaiser-ht ... 5-ship.zip
Zkoušel jsem ji natáhnout do telefonu, vyhodilo to chybu 294: Neplatné ID výrobce, tak jsem použil JumpSPL, aktualizaci se podařilo spustit, zůstalo to však viset na 15% a cca po dvou minutách to vyhodilo chzbu spojení a nazdar. :roll:

buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte lis 06, 2007 16:57

Příspěvek od buksa.jan » sob kvě 24, 2008 16:11

aha tak to je fajn vedet....ted sem ji tak chtel zkusit dat...
dik...za info

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob kvě 24, 2008 16:17

tak jsem použil JumpSPL


Pokud Flashujes jen pres samotne Jump SPL tak jsi sebevrah.Chce to urcite mit naistalovano HardSPL.

Vypada to,ze je dostupna pro uzivatele O2 a tudiz jde stahnout a instalovat uzivatelum,kteri maji Kaisera od O2.Pro ty ostatni by musel byt HardSPL.

EDIT:
Na ce4you doporucuji tez sledovat diskuzi.Ti co maji Kaisera od O2 operatora nebo naistalovane HardSPL jde instalovat romka bez problemu.

SuperSrsen
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob kvě 24, 2008 13:00
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Příspěvek od SuperSrsen » sob kvě 24, 2008 16:36

Tam je problém ten, že pokud použiji HardSPL, vůbec se nedostanu na trikoloru, je tam jen bílá obrazovka a podle toho, co jsem vyčetl na xda-dev, tak to někdy dělává a radili v tomto případě použít JumpSPL.

//necituj poslední příspěvek, tslany

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob kvě 24, 2008 16:43

Problem s bilou obrazovkou je znamy a jiz davno vyresen,kdyby jsi radne cetl.Jump SPL se pouzije,ale ne na flash romky,nybrz na flash HardSPL!

SuperSrsen
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob kvě 24, 2008 13:00
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Příspěvek od SuperSrsen » sob kvě 24, 2008 16:53

Tak by jsi mě mohl trochu popostrčit kde to je a já to nastuduji...;o)

Uživatelský avatar
Filippo
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: stř led 24, 2007 14:12
Zařízení: Nokia 920
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filippo » sob kvě 24, 2008 17:00


Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob kvě 24, 2008 17:19

Filipo dal jsi spatny odkaz.Odkaz ktery se tyka bile obrazovky ma nadpis white screen solved,coz je v prekladu bila obrazovka vyreseno.Zde je uspesne reseni http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061

SuperSrsen
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: sob kvě 24, 2008 13:00
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Příspěvek od SuperSrsen » sob kvě 24, 2008 19:10

WM 6.1 v češtině nainstalován, ale byla to prasárna...:o))) Děkuji všem za rady...;o)

jhquentin
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv kvě 22, 2008 16:19
Kontaktovat uživatele:

WM 6.1 čeština

Příspěvek od jhquentin » sob kvě 24, 2008 19:50

Na mem T-Mobile Vario po HardSPL nainstalovano bez problemu.... Diky moc za upload :tlem:

Petr86
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned kvě 25, 2008 18:52

Příspěvek od Petr86 » ned kvě 25, 2008 19:05

6.1 mě moc nenatchla tak jsem tam dal 1.83.462.0 CSY. Vše běhá až na funkci telefonování při příchozí hovoru nevyzvaní po přijmutí nic nesliším já ani volající jen na displeji vidím aktivní hovor.
Verze radia 1.65.16.25
Neví někdo co stím?

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » ned kvě 25, 2008 19:19

No prosim :), nevie niekto toto?
Vzdy ked vypnem a zpanem BT, tak sa mi zmeni viditelnost BT na false. To by som este prezil, BT mavam stale zapnute, takze by mi to neprepinalo. Vadi mi ale, ze ked je viditelnost BT zapnuta, tak mi na today obrazovke blika ikona v tray liste napravo dole (nie hore, ale dole). Nenasiel som nikde, kde sa to da vypnut. Vie mi niekto poradit?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 25, 2008 19:19

Vše běhá až na funkci telefonování při příchozí hovoru nevyzvaní po přijmutí nic nesliším já ani volající jen na displeji vidím aktivní hovor.
Verze radia 1.65.16.25
Porad dokola omylane,mas spatnou verzi radia.K WM6 jsou urcita radia k WM6.1 jsou urcita radia.Nahod napriklad 1.27.15.32 posledni nejnovejsi radio pro WM6

Petr86
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned kvě 25, 2008 18:52

Příspěvek od Petr86 » ned kvě 25, 2008 19:26

to: uiqjirka

moc se v tom nevyznam, mužeš poradit kede ho seženu.
Dík

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12268
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 25, 2008 19:30


Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » pon kvě 26, 2008 12:44

Já si pod ROM 1.83.462.0 CSY dal rádio 1.27.12.32 a všechno šlape OK.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116951633/KAIS_Radio_Only_1.27.12.32_CustomRUU.rar

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » pon kvě 26, 2008 15:26

Ma niekto tiez ako ja problem s novym Skype na novej romke pre Kaisera?

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti