HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » pát kvě 23, 2008 20:45

tom028 píše:Muzu se optat co presne vam nejede na tem ormce a IGO8? Ja jsem nahodil tu romku, k tomu IGO 8 a jede mi to. I kdyz mam pocit, ze to ma horsi signal, ale to by nemelo mit vliv. Jo a jeste dotaz. Uz se to tu probiralo, ale nejak jsem nedosel k zaveru. Kde vzit zase normalni ROMku abych se vratil zpet? na WM 6
po instalaci IGO 8 nejde ta IGO vubec spustit..-((( ani verze 6+ ...jen takova menši závada..pro mně docela podstatna nebot jsem si HTC kupoval hlavně kvuli navigaci...-)))

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12267
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 23, 2008 20:51

nebot jsem si HTC kupoval hlavně kvuli navigaci...-)))
Tak si i radne zakup navigaci iGo 8.Jede v poradku

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » pát kvě 23, 2008 20:52

uiqjirka píše:Nektere veci opravdu ve wm 6.1 opravdu nejdou,ale jen diky tomu,ze je to novejsi verze windows a software dodavany vyrobcem nepodporuje wm6.1.Takze chyba neni u soudruhu bombere.
Jinak legalne zakoupene iGo 8 slape vyborne na wm6.1
jo jasně..jak už jem psal na jinym foru...až budu krast budu mit legalně všechno ale to už budu zavřenej tak mi to bude jedno...-))

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12267
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 23, 2008 20:55

Tak si pak nestezuj a nebrec,ze ti neco na WM6.1 nejde,kdyz pouzivas nelegalni software.

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

Příspěvek od pavel.hurta » pát kvě 23, 2008 20:58

Pánové, nevíte jestli už je ke stažení WM 6.1 na Cruise? Dík.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12267
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 23, 2008 21:01

Pavle zatim neni.

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

Příspěvek od pavel.hurta » pát kvě 23, 2008 21:04

Dík. I když to, co je na Kaisra, tak by mělo pasovat i na Cruise, je to přece stejné.

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » pát kvě 23, 2008 21:05

Zkoušel někdo TomToma? Jede na WM 6.1?

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pát kvě 23, 2008 21:11

41echeck: Samozřejmě TomTom jede bez problému :wink:

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » pát kvě 23, 2008 22:00

náhodou problém a řešení se zobrazením textů při zapnutém cleartype v landscape režimu nemá nikdo? docela mě to s*re, na ten "necleartype" se nedá koukat... :cry:

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » pát kvě 23, 2008 22:27

4lukasm: Tak samozřejmě TomTom nejede bez problémů :-(

Edit: beru zpět, moje chyba, funguje, jen jsem omylem zkoušel nainstalit verzi ttn_6_032_8351.cab, která byla "unsuccesful". ttn2007.cab jede v pohodě.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » sob kvě 24, 2008 6:04

tak jsem dal tu romku do pryč. zatím nejhorší, jakou jsem testoval, takže jestli to má být finální verze od htc, tak potěš koště. cleartype na prd, nestabilní, nedařilo se mi pořádně zkalibrovat displej, telefon vytuhával bez jediného důvodu, bez podpory softick card export, prostě stále nějaký problém, který se mi během 3í dnů, kdy jsem udělal pomalu 3 hr, nechtělo řešit...

btw: mít českou rom je více "user friendly", ale nefunguje např. soft tweaks2knet a víc jsem se s ní ani nedrbal a hodil tam tlr wwe rom a je klid B)

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » sob kvě 24, 2008 8:56

Takže jsem počkal s flashováním až na oficiální verzi a pocity jsou smíšené :evil: Firmu HTC už jsem si zařadil na úroveň Microsoftu (to není pochvala). No ale jinak všechno funguje, až na WinXplore - potřeboval bych si znovu vytvořit zástupce programu (Create shortcut) a na této nové rom to nejde.. Poradí mi někdo :roll: ?

Uživatelský avatar
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob úno 23, 2008 13:06
Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro

Příspěvek od Rodsten » sob kvě 24, 2008 9:40

Tak ta verze na HTC není v češtině jak tu někdo psal, ale anglická.
No a už jsem jí taky dal pryč. Prostě mně nenadchla a jakmile jsem tam nainstaloval věci, které jsem tam měl předtím a prozatím vše legální, tak to jelo pomaleji než předtím, sekalo se to a 2x to hodilo nějakou chybovou hlášku.
Zkusmo jsem tam dal od Sunnysoftu i češtinu a skoro to se tehybalo. Takjsem tam dal zpět 1.56 a provedl obnovu ze zálohy...

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12267
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob kvě 24, 2008 10:47

Cestina od sunnysoftu neni univerzalni a tudiz neni urcena pro WM6.1

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 188
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jonathanio » sob kvě 24, 2008 11:02

Nainstaloval, vyzkousel ..... dekuji nechci. Cekat i nekolik vterin na odezvu systemu se mi opravdu nechce.
Hlasim navrat zpatky k helmi 0.7.0_04 clean ...

ka-r-los
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: sob kvě 13, 2006 18:52
Bydliště: Albrechtice nad Vltavou...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-r-los » sob kvě 24, 2008 11:16

Připojuji se, tato nová ROM mi nepředvedla nic, kvůli čemu jí mít nainstalovanou. Jak je výše zmíněno, to překreslení displeje z normálního do landscape režimu v jednom kuse mi ve výsledku přijde ještě pomalejší než ve starších ROM.

Problém s ClearType je docela vážný, když jsem to uviděl tak jsem si myslel, že už mám tak unavené oči, ale když jsem se podíval z boku a viděl text tak jak jsem měl, tak jsem CleaType zase vypnul.

Čeština není originální, ale funguje.

Sečteno podtrženo, asi si budme muset počkat na nějakou Cooked ROM.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12267
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » sob kvě 24, 2008 11:25

HTC se opravdu opet vytahlo

Tady je udajne CSY WM6.1 romka,ktera opet pisu udajne lze a nekterym nelze stahnou z oficialniho update na HTC e-Clubu.Neni to muj zdroj.

http://www.uloz.to/429320/ruu-kaiser-ht ... 5-ship.zip

Uživatelský avatar
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned úno 03, 2008 11:11
Zařízení: Waiting for MM2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marthynovak » sob kvě 24, 2008 13:40

To se HTC moc nepovedlo :-(

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » sob kvě 24, 2008 14:56

Ja som s romkou spokojny. Preklapanie do Landscape modu je rychlejsie a hlavne Bluetooth je lepsi a stabilny v spojeni s mojim BT HF (co pred tym nebol ani s HotFixom).

Jedna vlastnost WM 6.1 mi vsak vadi. Vzdy ked vypnem a zpanem BT, tak sa mi zmeni viditelnost BT na false. To by som este prezil, BT mavam stale zapnute, takze by mi to neprepinalo. Vadi mi ale, ze ked je viditelnost BT zapnuta, tak mi na today obrazovke blika ikona v tray liste napravo dole (nie hore, ale dole). Nenasiel som nikde, kde sa to da vypnut. Vie mi niekto poradit?

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů