Stránka 3 z 8

Napsal: čtv kvě 22, 2008 11:12
od groovox
posledna verzia TCPMP je 0.81RC1 beta, je o.k

Napsal: čtv kvě 22, 2008 12:48
od Rodsten
Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
Je někde návod k flashu této ROMky ? Mám ještě originál od Sunnysoftu 1.56 a s flashem zkušenosti nemám. Poradí někdo ? Návod v češtině ?

Napsal: čtv kvě 22, 2008 12:55
od inetMark
to groovox: Vdaka za tip.

EDIT: Aj ta mi vyhodi tu istu neocakavanu chybu.

Prosim o cestinu

Napsal: čtv kvě 22, 2008 16:20
od jhquentin
Mohli byste mi nekdo prosim nekam uploadnout cestinu, ktera je funkcni na WM 6.1??
Diky moc

Napsal: čtv kvě 22, 2008 17:14
od bomber666
Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
no to je možne ale ja měl ofiko verzi jak jsem koupil HTC a po nainstalovani Hardspl a instalaci tohohle hnusu 6.1 co je zminovane mi to co pišeš ta verze 1.83... nejde ani za nic dat do meho HTC jenom verze 1.53... asi docela divne ne ?při natahnovani verze 1.83...mi to po 0% chcipne..a tečka....

Napsal: čtv kvě 22, 2008 17:21
od bomber666
Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
nechci nějak naražet ale kde jsi tu verzi vzal ?...mne ten staženy soubor udělal 2 soubory po rozbaleni a po par minutach mi to chcipne na 0%- tech..což asi neni idealni řešení...

Napsal: čtv kvě 22, 2008 19:12
od jjiirrii

Napsal: čtv kvě 22, 2008 20:51
od Radek Hulán
Instaluj si HardSPL, pak jde flashovat všechno:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679

Napsal: pát kvě 23, 2008 8:53
od dandak
groovox píše:posledna verzia TCPMP je 0.81RC1 beta, je o.k
A ať ji nemusíte hledat, tak

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116954016/TCPMP_0.81RC1.cab

Napsal: pát kvě 23, 2008 8:55
od dandak
bomber666 píše:
Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
nechci nějak naražet ale kde jsi tu verzi vzal ?...mne ten staženy soubor udělal 2 soubory po rozbaleni a po par minutach mi to chcipne na 0%- tech..což asi neni idealni řešení...
HardSPL (měl jsem ten samý problém). Návod v txt je přiložen, stačí se podle něho řídit, je to fofr a pohoda.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116952877/kaiser-HardSPLv1.rar

Napsal: pát kvě 23, 2008 9:55
od tom028
Muzu se optat co presne vam nejede na tem ormce a IGO8? Ja jsem nahodil tu romku, k tomu IGO 8 a jede mi to. I kdyz mam pocit, ze to ma horsi signal, ale to by nemelo mit vliv. Jo a jeste dotaz. Uz se to tu probiralo, ale nejak jsem nedosel k zaveru. Kde vzit zase normalni ROMku abych se vratil zpet? na WM 6

Napsal: pát kvě 23, 2008 12:14
od dandak
Pokud chceš poslední CZ, tak je to tato:

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116700725/RUU_Kaiser_HTC_CZ_1.83.462.0_CSY.zip

Napsal: pát kvě 23, 2008 14:31
od vanda753
Ja jsem tam tu novou ROM vcera flashnul ale jsem malinko na rozpacich. Tvari se opravdu rychlejs (ikdyz to mam zatim prazdny). Prepinani obrazovky je opravdu vylepsene, na me pusobi lepe ale nerekl bych, ze je o moc rychlejsi. Prevraci se cely display v kuse, neprekresluje se to jedno po druhem. iGO8 mi tam jede, bez sebemensich problemu, co me ale trochu ser.. je, ze mi prijde, ze ma nekdy problemy s HW klavesami, zareaguje treba az na treti zmacknuti, obcas se taky tak chova i display pri tapu, musim tapnout 3x nez se probudi a neco udela. Strojem to neni, vzhledem k tomu, ze to vyvstalo az s novou ROM.
Mam ale taky i dobrou zpravu, to nove radio je sakra setrne k batt, toho uz jsem si ale vsiml driv kdyz jsem zkousel Duttyho 6.1 ROMky z xda-developers.
To je tak zatim vse co jsem zpozoroval, dam ji jeste cas tento vikend a pokud to nejak nevytweakuju s tema klavesama, tak pujde ven.

Vanda :wink:

Napsal: pát kvě 23, 2008 16:46
od htcjirka
Novou oficialni ROM jiz muzete stahovat z HTC e-Clubu,pokud jste zaregistrovani.

Napsal: pát kvě 23, 2008 18:15
od 1echeck
Napište sem pls někdo zkušenosti s touto ofiko rom!

Vestina

Napsal: pát kvě 23, 2008 19:26
od aeon101
Chapu to spravne, ze ta nova ofiko romka je na HTC klube v cestine? Je tam CZ...bral bych ji ale radsi v anglictine...

Dan

Napsal: pát kvě 23, 2008 19:37
od Rodsten
Tak jsem jí tam před pár minutami taky nahrál, teda tu ofiko verzi staženou přímo ze stránek htc. Flash proběhl naprosto bez problému. Prozatím to je čisté a šlape hezky, uvidím časem jak to půjde, max. se vrátím k původní verzi. Jinak, zkoušel jsem tu klávesnici a výše popsané problémy se u mně nevyskytly

WM 6.1 na HTC Touch Cruise

Napsal: pát kvě 23, 2008 20:18
od pavel.hurta
A WM 6.1 na Cruise ještě na stránkách HTC e-clubu není? Nějak to tam nemůžu najít. Dík.

tak že asi zase nic pro mně

Napsal: pát kvě 23, 2008 20:37
od bomber666
tak jsem si naivně myslel že to bude nějaka plně funkční verez ale bohužel některe věci včetně navigace nejedou....tot muj postřeh tak ž ja davám zpět starou dobrou verzi 1.56....CSY a nebo tu 1.86..taky není špatna na tuhle přejdu až to bude opravdu plně fukční...se mi zdá že to nemají soudruzi s "SSSR" odladěný...-))

Napsal: pát kvě 23, 2008 20:45
od htcjirka
Nektere veci opravdu ve wm 6.1 opravdu nejdou,ale jen diky tomu,ze je to novejsi verze windows a software dodavany vyrobcem nepodporuje wm6.1.Takze chyba neni u soudruhu bombere.
Jinak legalne zakoupene iGo 8 slape vyborne na wm6.1