HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
groovox
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 310
Registrován: úte dub 22, 2008 14:34
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2
Bydliště: Praha

Příspěvek od groovox » čtv kvě 22, 2008 11:12

posledna verzia TCPMP je 0.81RC1 beta, je o.k

Uživatelský avatar
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob úno 23, 2008 13:06
Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro

Příspěvek od Rodsten » čtv kvě 22, 2008 12:48

Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
Je někde návod k flashu této ROMky ? Mám ještě originál od Sunnysoftu 1.56 a s flashem zkušenosti nemám. Poradí někdo ? Návod v češtině ?

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » čtv kvě 22, 2008 12:55

to groovox: Vdaka za tip.

EDIT: Aj ta mi vyhodi tu istu neocakavanu chybu.

jhquentin
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv kvě 22, 2008 16:19
Kontaktovat uživatele:

Prosim o cestinu

Příspěvek od jhquentin » čtv kvě 22, 2008 16:20

Mohli byste mi nekdo prosim nekam uploadnout cestinu, ktera je funkcni na WM 6.1??
Diky moc

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » čtv kvě 22, 2008 17:14

Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
no to je možne ale ja měl ofiko verzi jak jsem koupil HTC a po nainstalovani Hardspl a instalaci tohohle hnusu 6.1 co je zminovane mi to co pišeš ta verze 1.83... nejde ani za nic dat do meho HTC jenom verze 1.53... asi docela divne ne ?při natahnovani verze 1.83...mi to po 0% chcipne..a tečka....

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » čtv kvě 22, 2008 17:21

Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
nechci nějak naražet ale kde jsi tu verzi vzal ?...mne ten staženy soubor udělal 2 soubory po rozbaleni a po par minutach mi to chcipne na 0%- tech..což asi neni idealni řešení...

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 194
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » čtv kvě 22, 2008 19:12


Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Příspěvek od Radek Hulán » čtv kvě 22, 2008 20:51

Instaluj si HardSPL, pak jde flashovat všechno:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=334679

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » pát kvě 23, 2008 8:53

groovox píše:posledna verzia TCPMP je 0.81RC1 beta, je o.k
A ať ji nemusíte hledat, tak

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116954016/TCPMP_0.81RC1.cab

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » pát kvě 23, 2008 8:55

bomber666 píše:
Radek Hulán píše:1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).
nechci nějak naražet ale kde jsi tu verzi vzal ?...mne ten staženy soubor udělal 2 soubory po rozbaleni a po par minutach mi to chcipne na 0%- tech..což asi neni idealni řešení...
HardSPL (měl jsem ten samý problém). Návod v txt je přiložen, stačí se podle něho řídit, je to fofr a pohoda.

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116952877/kaiser-HardSPLv1.rar

tom028
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: pát kvě 23, 2008 9:52

Příspěvek od tom028 » pát kvě 23, 2008 9:55

Muzu se optat co presne vam nejede na tem ormce a IGO8? Ja jsem nahodil tu romku, k tomu IGO 8 a jede mi to. I kdyz mam pocit, ze to ma horsi signal, ale to by nemelo mit vliv. Jo a jeste dotaz. Uz se to tu probiralo, ale nejak jsem nedosel k zaveru. Kde vzit zase normalni ROMku abych se vratil zpet? na WM 6

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » pát kvě 23, 2008 12:14

Pokud chceš poslední CZ, tak je to tato:

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116700725/RUU_Kaiser_HTC_CZ_1.83.462.0_CSY.zip

vanda753
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát kvě 23, 2008 14:02

Příspěvek od vanda753 » pát kvě 23, 2008 14:31

Ja jsem tam tu novou ROM vcera flashnul ale jsem malinko na rozpacich. Tvari se opravdu rychlejs (ikdyz to mam zatim prazdny). Prepinani obrazovky je opravdu vylepsene, na me pusobi lepe ale nerekl bych, ze je o moc rychlejsi. Prevraci se cely display v kuse, neprekresluje se to jedno po druhem. iGO8 mi tam jede, bez sebemensich problemu, co me ale trochu ser.. je, ze mi prijde, ze ma nekdy problemy s HW klavesami, zareaguje treba az na treti zmacknuti, obcas se taky tak chova i display pri tapu, musim tapnout 3x nez se probudi a neco udela. Strojem to neni, vzhledem k tomu, ze to vyvstalo az s novou ROM.
Mam ale taky i dobrou zpravu, to nove radio je sakra setrne k batt, toho uz jsem si ale vsiml driv kdyz jsem zkousel Duttyho 6.1 ROMky z xda-developers.
To je tak zatim vse co jsem zpozoroval, dam ji jeste cas tento vikend a pokud to nejak nevytweakuju s tema klavesama, tak pujde ven.

Vanda :wink:

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 23, 2008 16:46

Novou oficialni ROM jiz muzete stahovat z HTC e-Clubu,pokud jste zaregistrovani.

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » pát kvě 23, 2008 18:15

Napište sem pls někdo zkušenosti s touto ofiko rom!

Uživatelský avatar
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 478
Registrován: úte zář 25, 2007 17:21
Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Bydliště: Kamenice u Prahy

Vestina

Příspěvek od aeon101 » pát kvě 23, 2008 19:26

Chapu to spravne, ze ta nova ofiko romka je na HTC klube v cestine? Je tam CZ...bral bych ji ale radsi v anglictine...

Dan

Uživatelský avatar
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob úno 23, 2008 13:06
Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro

Příspěvek od Rodsten » pát kvě 23, 2008 19:37

Tak jsem jí tam před pár minutami taky nahrál, teda tu ofiko verzi staženou přímo ze stránek htc. Flash proběhl naprosto bez problému. Prozatím to je čisté a šlape hezky, uvidím časem jak to půjde, max. se vrátím k původní verzi. Jinak, zkoušel jsem tu klávesnici a výše popsané problémy se u mně nevyskytly

pavel.hurta
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: sob led 26, 2008 18:51
Zařízení: iPhone 4

WM 6.1 na HTC Touch Cruise

Příspěvek od pavel.hurta » pát kvě 23, 2008 20:18

A WM 6.1 na Cruise ještě na stránkách HTC e-clubu není? Nějak to tam nemůžu najít. Dík.

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

tak že asi zase nic pro mně

Příspěvek od bomber666 » pát kvě 23, 2008 20:37

tak jsem si naivně myslel že to bude nějaka plně funkční verez ale bohužel některe věci včetně navigace nejedou....tot muj postřeh tak ž ja davám zpět starou dobrou verzi 1.56....CSY a nebo tu 1.86..taky není špatna na tuhle přejdu až to bude opravdu plně fukční...se mi zdá že to nemají soudruzi s "SSSR" odladěný...-))

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12266
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pát kvě 23, 2008 20:45

Nektere veci opravdu ve wm 6.1 opravdu nejdou,ale jen diky tomu,ze je to novejsi verze windows a software dodavany vyrobcem nepodporuje wm6.1.Takze chyba neni u soudruhu bombere.
Jinak legalne zakoupene iGo 8 slape vyborne na wm6.1

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti