Stránka 8 z 8

Napsal: stř srp 06, 2008 15:25
od Libi
Zdravím, snažil jsem se flashnout a nějak jsem se seknul na 17%. Naskočil Error, postupoval jsem podle pokynů a stejně mám pořád na displeji jen trikoloru. Žádná ROM tam nejde. Poraďte co s tím? SPL mám 1.93.000 a Kaisera mám od O2.

Napsal: čtv srp 07, 2008 7:26
od Libi
Tak už jsem to rozchodil, chyba asi nastala při HardSPL a pak tam šla nahrát jen ROM RUU_Kaiser_HTC_CZ_1.83.462.0_CSY, znovu jsem odemknul a pak už to šlo normálně.
Z nové ROM 6.1 ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.16.25-ship. nejsem nijak nadšený a chybí mi v nastavení tlačítek funkce nastavení - přidržet (hold). Pomůže třebřa SmartsKey? Ten jsem používal u Varia, tak jestli půjde i na Kaiserovi. Taky se musím podívat po diskusích jak rozchodit českou HW klávesnici, nepíše mi to třeba,,ě'' a bliká na Tray Bluetooth.

Napsal: úte srp 12, 2008 10:12
od c4r10s
Ahoj,
prosím Vás o radu. Snažil jsem se flashnout své Vario III na ROM 6.1 a zastavil mě problém hned na začátku, když jsem se snažil o unlock. Udělal jsem všechno, co je v návodu- nahrál jsem JumpSPL 1.56 (později i 1.93)do Varia a spustil ho, odpojil a připojil při objevení se USB dole v bílém poli a spustil jsem HardSPL 3.28 (později i 3.29, 3.56), proklikal jsem se na poslední NEXT a potom mi to napsalo, že ověřuje data na PDA ať čekám, tak jsem čekal a za chvíli mi to hodí hlášku Error 260 -CONNECTION. Co s tím?

Napsal: úte srp 12, 2008 10:38
od Lukáš Mano
Postupoval si: Unlock - Flash nové ROM - změna HardSPL ??

EDIT: Před změnou HardSPL je NUTNÉ vyndat/zandat baterku!!

Napsal: úte srp 12, 2008 12:46
od c4r10s
Postupoval jsem takto: Vyndal jsem a zandal baterku, vyndal SIM a kartu, zapnul, připojil Vario k PC a nahrál JumpSPL, spustil jsem ho a objevila se trikolora, kde se mi ukázalo verze SPL- Jump a po chvíli dole v bílém poli USB, vypojil jsem Vario a chvilku počkal a znovu zapojil. V PC se mi Vario přihlásilo jako nové zařízení (ne přes AS), spustil jsem ze složky flash HardSPl- Kaiser Custom RUU a dál už to znáš -Error 260- Connection. Postupoval jsem přesně tak jak je uvedeno výše v odkazu, kde jsem si stáhl oba návody. Tak co dělám špatně?! Zkoušel jsem i nejdřív spustil JumpSPL a potom, co jsem znovu připojl k PC spustit flash ROM, ale i to mi napíše stejný ERROR.

Napsal: stř srp 13, 2008 14:56
od c4r10s
Na něco jsem přišel, ale není to zcela podle návodu. Připojil jsem Vario přes AS spustil jsem ze složky flash HardSPL- Kaiser Custom RUU a už mě to pustilo dál až na Update. Ale v tom jsem v přístroji spustil SPL Jump- což proběhlo v pohodě až do doby, kdy jsem podle návodu odpojil a zapojil USB. Pak nastal znovu ERROR. Není v tom návodu někde chyba? Co kdybych vůbec přístroj z USB nevypojil? Nebo vůbec nespustil SPL Jump? Co by se stalo? Mám nutkání to zkusit takhle, ale nerad bych něco podělal. Poradí někdo? Díky.

Napsal: stř srp 13, 2008 15:10
od perm
nevite nekdo jak je to s tim stahovanim primo z HTC? Maji to ted novy a jednodussi-ale nabizi mi to English_WWE, i kdyz mam na krabici prelepku od HTC, ze se jedna o vyrobek pro CZ trh :-/ Zkousel jsem jim poslat dotaz, ale uz 3 dny bez reakce...

Napsal: stř srp 13, 2008 18:23
od 1echeck
"Nový" a "jednodušší" to je no. K ničemu ale taky. Tentokrát bez uvozovek. Více zde

Kód: Vybrat vše

http://carnero.cc/mobility/3-28-462-1-csy/

Napsal: pát srp 15, 2008 11:42
od perm
diky

Nejde přehrávač TCPMP

Napsal: pát srp 29, 2008 7:54
od Libi
Už jsem vyzkoušel všechny verze TCPMP playeru a na všechny mi to hodí hlášku a nejde spustit. Nevíte někdo co s tím? Nebo je nějaký jiný free podobný přehrávač ?

Napsal: pát srp 29, 2008 10:04
od 1echeck
Nejlepší je Core Player. Doporučuju zkusit ošetřenou verzi a při spokojenosti zaplatit originál.

poprvé

Napsal: stř lis 19, 2008 19:28
od tajn
problém vyřešen - češtinu nahráli v servisu

Napsal: sob lis 22, 2008 9:41
od Depi
Chtěl bych jen upozornit, T-mobil (CZ) zpřístupnil na svých stránkách WM6.1 pro MDA VarioIII

HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Napsal: sob srp 01, 2009 17:10
od UntosCZ
vlastním HTC TyTN II zakoupený u Vodafone s WM 6.0
pokusil jsem se nainstalovat WM 6.1 podle tohoto návodu.

Instalace se zdařila ale teď mi zařízení funguje pouze jako PDA, nelze se připojit k mobilní síti :-( .

Prosím o radu

Děkuji

Skype: untoscz
ICQ: 191221965
SMail: untoscz@seznam.cz
GMail: untoscz@gmail.com

HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Napsal: ned srp 02, 2009 11:56
od Lynx
Změň Radio....

HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Napsal: ned srp 02, 2009 15:43
od UntosCZ
vyzkoušel jsem jich asi 8 a nějak to moc nepomohlo, když tam nabootuju Google Android tak mi to dokonce řekne co mám za operátora, ve WM mi to neukáže nic, ale volat mi to nedovolí, ani tísňová volání

nějak už nevím co s tím