HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Libi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 06, 2008 15:18

Příspěvek od Libi » stř srp 06, 2008 15:25

Zdravím, snažil jsem se flashnout a nějak jsem se seknul na 17%. Naskočil Error, postupoval jsem podle pokynů a stejně mám pořád na displeji jen trikoloru. Žádná ROM tam nejde. Poraďte co s tím? SPL mám 1.93.000 a Kaisera mám od O2.

Libi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 06, 2008 15:18

Příspěvek od Libi » čtv srp 07, 2008 7:26

Tak už jsem to rozchodil, chyba asi nastala při HardSPL a pak tam šla nahrát jen ROM RUU_Kaiser_HTC_CZ_1.83.462.0_CSY, znovu jsem odemknul a pak už to šlo normálně.
Z nové ROM 6.1 ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.16.25-ship. nejsem nijak nadšený a chybí mi v nastavení tlačítek funkce nastavení - přidržet (hold). Pomůže třebřa SmartsKey? Ten jsem používal u Varia, tak jestli půjde i na Kaiserovi. Taky se musím podívat po diskusích jak rozchodit českou HW klávesnici, nepíše mi to třeba,,ě'' a bliká na Tray Bluetooth.

c4r10s
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte srp 12, 2008 10:02

Příspěvek od c4r10s » úte srp 12, 2008 10:12

Ahoj,
prosím Vás o radu. Snažil jsem se flashnout své Vario III na ROM 6.1 a zastavil mě problém hned na začátku, když jsem se snažil o unlock. Udělal jsem všechno, co je v návodu- nahrál jsem JumpSPL 1.56 (později i 1.93)do Varia a spustil ho, odpojil a připojil při objevení se USB dole v bílém poli a spustil jsem HardSPL 3.28 (později i 3.29, 3.56), proklikal jsem se na poslední NEXT a potom mi to napsalo, že ověřuje data na PDA ať čekám, tak jsem čekal a za chvíli mi to hodí hlášku Error 260 -CONNECTION. Co s tím?

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » úte srp 12, 2008 10:38

Postupoval si: Unlock - Flash nové ROM - změna HardSPL ??

EDIT: Před změnou HardSPL je NUTNÉ vyndat/zandat baterku!!

c4r10s
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte srp 12, 2008 10:02

Příspěvek od c4r10s » úte srp 12, 2008 12:46

Postupoval jsem takto: Vyndal jsem a zandal baterku, vyndal SIM a kartu, zapnul, připojil Vario k PC a nahrál JumpSPL, spustil jsem ho a objevila se trikolora, kde se mi ukázalo verze SPL- Jump a po chvíli dole v bílém poli USB, vypojil jsem Vario a chvilku počkal a znovu zapojil. V PC se mi Vario přihlásilo jako nové zařízení (ne přes AS), spustil jsem ze složky flash HardSPl- Kaiser Custom RUU a dál už to znáš -Error 260- Connection. Postupoval jsem přesně tak jak je uvedeno výše v odkazu, kde jsem si stáhl oba návody. Tak co dělám špatně?! Zkoušel jsem i nejdřív spustil JumpSPL a potom, co jsem znovu připojl k PC spustit flash ROM, ale i to mi napíše stejný ERROR.

c4r10s
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte srp 12, 2008 10:02

Příspěvek od c4r10s » stř srp 13, 2008 14:56

Na něco jsem přišel, ale není to zcela podle návodu. Připojil jsem Vario přes AS spustil jsem ze složky flash HardSPL- Kaiser Custom RUU a už mě to pustilo dál až na Update. Ale v tom jsem v přístroji spustil SPL Jump- což proběhlo v pohodě až do doby, kdy jsem podle návodu odpojil a zapojil USB. Pak nastal znovu ERROR. Není v tom návodu někde chyba? Co kdybych vůbec přístroj z USB nevypojil? Nebo vůbec nespustil SPL Jump? Co by se stalo? Mám nutkání to zkusit takhle, ale nerad bych něco podělal. Poradí někdo? Díky.

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Příspěvek od perm » stř srp 13, 2008 15:10

nevite nekdo jak je to s tim stahovanim primo z HTC? Maji to ted novy a jednodussi-ale nabizi mi to English_WWE, i kdyz mam na krabici prelepku od HTC, ze se jedna o vyrobek pro CZ trh :-/ Zkousel jsem jim poslat dotaz, ale uz 3 dny bez reakce...

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » stř srp 13, 2008 18:23

"Nový" a "jednodušší" to je no. K ničemu ale taky. Tentokrát bez uvozovek. Více zde

Kód: Vybrat vše

http://carnero.cc/mobility/3-28-462-1-csy/

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Příspěvek od perm » pát srp 15, 2008 11:42

diky

Libi
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: stř srp 06, 2008 15:18

Nejde přehrávač TCPMP

Příspěvek od Libi » pát srp 29, 2008 7:54

Už jsem vyzkoušel všechny verze TCPMP playeru a na všechny mi to hodí hlášku a nejde spustit. Nevíte někdo co s tím? Nebo je nějaký jiný free podobný přehrávač ?

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » pát srp 29, 2008 10:04

Nejlepší je Core Player. Doporučuju zkusit ošetřenou verzi a při spokojenosti zaplatit originál.

tajn
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: stř lis 19, 2008 19:23

poprvé

Příspěvek od tajn » stř lis 19, 2008 19:28

problém vyřešen - češtinu nahráli v servisu

Depi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte srp 05, 2008 18:27

Příspěvek od Depi » sob lis 22, 2008 9:41

Chtěl bych jen upozornit, T-mobil (CZ) zpřístupnil na svých stránkách WM6.1 pro MDA VarioIII

UntosCZ
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob srp 01, 2009 17:04
Zařízení: HTC TyTN II

HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Příspěvek od UntosCZ » sob srp 01, 2009 17:10

vlastním HTC TyTN II zakoupený u Vodafone s WM 6.0
pokusil jsem se nainstalovat WM 6.1 podle tohoto návodu.

Instalace se zdařila ale teď mi zařízení funguje pouze jako PDA, nelze se připojit k mobilní síti :-( .

Prosím o radu

Děkuji

Skype: untoscz
ICQ: 191221965
SMail: untoscz@seznam.cz
GMail: untoscz@gmail.com

Uživatelský avatar
Lynx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: pon čer 02, 2008 13:52
Zařízení: HTC One
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Příspěvek od Lynx » ned srp 02, 2009 11:56

Změň Radio....

UntosCZ
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: sob srp 01, 2009 17:04
Zařízení: HTC TyTN II

HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Příspěvek od UntosCZ » ned srp 02, 2009 15:43

vyzkoušel jsem jich asi 8 a nějak to moc nepomohlo, když tam nabootuju Google Android tak mi to dokonce řekne co mám za operátora, ve WM mi to neukáže nic, ale volat mi to nedovolí, ani tísňová volání

nějak už nevím co s tím

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů