HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Jimm98y
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: stř čer 18, 2008 13:12

Příspěvek od Jimm98y » stř čer 18, 2008 13:18

Zdravim, nemáte někdo na téhle ROM problém s navrhováním českých slov při psaní na softwarové klávesnici a nefunkčností kombinace FN + Mezerník na HW klávesnici? Navrhování slov se mne vůbec nezobrzí i přes to, že je zapnuté v nastavení a FN+Mezerník nemá žádný efekt. Portoval jsem si tuhle ROM pro Vario, odstranil většinu problémů, nicméně tyto dva problémy stále přetrvávají a na xda-developers se u hodně ROM také řeší...

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » stř čer 25, 2008 21:18

Tak jsem se po 14 dnech vratil na WM 6. neustale mizeni sms a nemoznos s nimi pracovat, neustale ztraceni p. karty atd.... WM 6 je sice trochu pomalejsi, ale stabilni to 6.1 neni. Mate take takove zkusenosti ?
T

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » stř čer 25, 2008 21:40

mate nekdo zkusenost s touto ROM ?
RUU_Kaiser_ROGERS_WWE_1.83.631.4_radio_sign_22.51.88.13_1.27.15.32R_Test

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

ok

Příspěvek od bomber666 » čtv čer 26, 2008 1:34

když jsem jel na WM6.0 tak jsem na tu 1.83 CSY jel a v pohodě....ted jedu na WM6.1CSY(3.28.462.1) a po vložení misto HardSPL 1.0 ..HardSPL 3.28 taky už v pohodě..-)))

Jezevec
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon lis 12, 2007 17:51
Zařízení: HTC TYTN II, HTC Pro 2
Kontaktovat uživatele:

Jezevec

Příspěvek od Jezevec » čtv čer 26, 2008 1:45

Zdravím, já si na českou 6.1 také nemohu stěžovat, mám v ní doinstalované desítky programů a ještě ani jednou nezmrzla, jistě některé programy zatím asi nejsou kompatibilní, ale to jen málokteré. A po pořízení baterie 2800 mAh odpadl i můj poslední problém s výdrží.

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » čtv čer 26, 2008 9:50

Jj, HardSPL 3.28 mi vyřešil převážnou většinu problémů s novou 6.1 CSY. Akorát si musím udělat čas na přeflešnutí HardSPL na verzi "forced_usb", protože v bootloaderu mám teď "serial".

edit: přeflešnuto :) , teď už sedí vše jak má. Jinak vysvětlení pro neznalé - HardSPL 3.28 je pro verze ROM začínající 3.28, to samé platí pro 3.29 (a další verze 1.00 ...) a forced USB řeší problém viz. výše. Při zachování původního SPL PDA nehorázně zamrzalo :evil:

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » čtv čer 26, 2008 14:38

Jakou mi poradíte spolehlivou ROM v angličtině. (WM 6, WM 6.1)
Koukal jsem, ale je jich tolik, že nevím která je stabilní. WM 6.1 mě zatím nepřesvědčil, ale nechám si poradit. Tak prosím o radu s WM 6.
Děkuji
T
PS: Nemáte někdo odkaz na ofiko ROM WM 6 od HTC s čím se kaiser kupuje?

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » čtv čer 26, 2008 16:22

Mrkni se sem. Dneska jsem flashnul tuhle ROM V9 a zatím spokojenost.Hodně lidí si pochvaluje HD III

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » čtv čer 26, 2008 19:44

Dekuji, dal jsem tam orig. 6.1 z HTC C a Hard Spl 3.28... uvidime ?
T

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » čtv čer 26, 2008 22:45

Tak 6.1 opět špatný. Opět zamrzle sms, email. Vracim se k WM 6.

djvanila
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: pon říj 08, 2007 8:03
Bydliště: Rpety

IGO 8

Příspěvek od djvanila » pon čer 30, 2008 14:44

Povedlo se tedy někomu rozject to IGO8?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » pon čer 30, 2008 15:04

Stačí vypnout asitované GPS nebo HTC Home

Plzi
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: sob pro 01, 2007 2:38

Příspěvek od Plzi » pon čer 30, 2008 17:09

Na IGO8 abys nemusel nic vypinat staci sehnat nejnovejsi "update" a ten doinstalovat posledni verze co je 8.0.0.41506.

Odzkouseno vse je OK a slape!

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » úte črc 01, 2008 13:39

Plzi-> Dík, ale pozdě :-) Se starší verzí iGO8 jsem zároveň vypnul HTC Home a přešel na SPB Mobile Shell 2.1. + freeware digitální hodiny na today obrazovku, na které jsem byl z HTC Home zvyklý. A je to taková paráda, že už bych se k HTC Home nevrátil.
EDIT: Dokonce součástí SPB Mobile Shell je perfektní správce kontaktů, podobný tomu od firmy Sunnysoft - ten jsem si k HTC Home musel koupit.

raal
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: sob čer 14, 2008 19:11

ROM + HTC Touch dual

Příspěvek od raal » čtv črc 10, 2008 20:31

Blbý dotaz amatéra, jak je to s HTC Touch Dual, jaka rom by mela byt. Diky za info. RAAL
uiqjirka píše:HTC se opravdu opet vytahlo

Tady je udajne CSY WM6.1 romka,ktera opet pisu udajne lze a nekterym nelze stahnou z oficialniho update na HTC e-Clubu.Neni to muj zdroj.

http://www.uloz.to/429320/ruu-kaiser-ht ... 5-ship.zip

Uživatelský avatar
phsnake
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: čtv kvě 18, 2006 7:58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phsnake » pon črc 14, 2008 9:16

nasiel by sa nejaky dobrak co by bol ochotny upnut ROM "ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.16.25-ship.zip" niekam na rapishare.com alebo inde(len nie CZ servre, z tych sa neda tahat rychlost cca 1b/s)?THX ak mi to niekto upne poslite mi msg na ICQ: 82511292, MSN: phsnake78@hotmail.com, SKYPE: PhSnake

Vdaka vopred

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pon črc 14, 2008 10:26

Tak jsem ti ji Uploadnul na RapidShare :wink:

Uživatelský avatar
phsnake
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: čtv kvě 18, 2006 7:58
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phsnake » pon črc 14, 2008 10:35

vdaka

bembel
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv kvě 15, 2008 13:39

prosba o radu

Příspěvek od bembel » pon srp 04, 2008 13:46

Dobry den,

mam zhruba mesic MDA Vario III (kaiser od T-mobile) a rad bych si prehral WM na verzi 6.1 . Jsem zacatecnik a nerad bych neco zkazil. Snazil sem se navod hledat sam tady na foru ale moc sem to z prispevku nepochopil. Proto jsem chtel pozadat vas zkusenejsi o navod jak mam postupovat.

1. chtel bych si zalohovat ROM od t-mobile kdybych se k ni chtel vratit ale nevim jak se to dela
2. stahnul sem si: ruu-kaiser-htc-csy-3.28.462.1-radio-sign-25.83.40.02-1.65.16.25-ship.zip
a pak jeste: Kaiser-HardSPL-3.28-force-USB.zip
jenze nevim co mam s pustit driv nebo jak se to prehrani vlastne dela.

za pomoc predem dekuji

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pon srp 04, 2008 16:00

4bembel: Ohledně flashování Kaisera (MDA Vario III) se podívej sem.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů