HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
vanda753
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pát kvě 23, 2008 14:02

Příspěvek od vanda753 » pon kvě 26, 2008 15:41

Zdravim vsechny,
tak jsem dnes nasadil posledni csy ROM do Kaisra, vse vypada vazne dobre az na jeden maly nedostatek co jsem zjistil. Nefunguje tam jimm98y_smartdialing_2_5_27526. Nemate nekdo neco jineho, co by bezelo pod WM6.1?
Moc dekuju za kazdej napad.

Vanda :wink:

goldo
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon dub 14, 2008 21:57

pomoc k romke

Příspěvek od goldo » pon kvě 26, 2008 18:41

Ahojte mam k vam jednu prozbu ked som pred 5 mesiacmi kupoval svojho kaisera tak som tam mal romku 1.56 ktora bola tam nainstalovana aj cestina od sunnysoftu problem je ten ze na htc vysla oficialna romka 6.1 ktora je len v Ang jazyku ale proco pisem problem je ten ze ked som instaloval spat povodnu verziu romky 1.56 tak tam uz cestina nie je ja som si pred tym zalohoval tie 3 subory cab lenze za kazdym je dam hard reset tak je tam potrebne vkladat tie 3 subory a davat ich instalovat existuje taka romka ktora pri hard resete sa pri instalovani romky pyta z 5 jazykov aky jazyk chcem instalovat aspon ja som to mal takto.skusal som tam davat aj verziu 1.83 ale to sa mi nepodarilo nainstalovat skusal som vsetko co je na nete aj to odblokovanie ale neide to neviem preco ale asi je tak blokovany ze to asi ani nepojde takze by som tam chcel dat spat tu povodnu co tam bola pri kupe mojho pda.viete mi nejako pomoct pripadne poradit co sa s tym da robit.Dik

Uživatelský avatar
Nico
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 26, 2008 19:55
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nico » pon kvě 26, 2008 20:29

inetMark píše:Ma niekto tiez ako ja problem s novym Skype na novej romke pre Kaisera?
Mám naprosto stejný problém... na TyTNu II od víkendu funguju s novou ROM WM 6.1. CSY 3.28.462.1 a skype se mi nedaří rozlousknout.
Zkoušel jsem i původní starší Skype pro WM 6, ale se stejným výsledkem...pouze po delší době chybová hláška a hotovo... :???:

Uživatelský avatar
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: pon kvě 26, 2008 12:24
Zařízení: BlackBerry Passport
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misha kulicka » pon kvě 26, 2008 20:43

Nemá někdo zkušenost, jestli na nové ROMce jede IM+?

Uživatelský avatar
Nico
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 26, 2008 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc k romke

Příspěvek od Nico » pon kvě 26, 2008 20:46

goldo píše:Ahojte mam k vam jednu prozbu ked som pred 5 mesiacmi kupoval svojho kaisera tak som tam mal romku 1.56 ktora bola tam nainstalovana aj cestina od sunnysoftu problem je ten ze na htc vysla oficialna romka 6.1 ktora je len v Ang jazyku ale proco pisem problem je ten ze ked som instaloval spat povodnu verziu romky 1.56 tak tam uz cestina nie je ja som si pred tym zalohoval tie 3 subory cab lenze za kazdym je dam hard reset tak je tam potrebne vkladat tie 3 subory a davat ich instalovat existuje taka romka ktora pri hard resete sa pri instalovani romky pyta z 5 jazykov aky jazyk chcem instalovat aspon ja som to mal takto.skusal som tam davat aj verziu 1.83 ale to sa mi nepodarilo nainstalovat skusal som vsetko co je na nete aj to odblokovanie ale neide to neviem preco ale asi je tak blokovany ze to asi ani nepojde takze by som tam chcel dat spat tu povodnu co tam bola pri kupe mojho pda.viete mi nejako pomoct pripadne poradit co sa s tym da robit.Dik
Máš telefon od nějakého operátora ( brandovaný ) nebo koupený volně ? Osobně bych ti doporučil HardSPL a poté vyzkoušet ROM z tohoto odkazu http://www.uloz.to/429320/ruu-kaiser-ht ... 5-ship.zip , který je mimochodem o několik příspěvků výše. Myslím, že zásadní problém bude v tom, že si ten telefon úspěšně neodblokoval pomocí zmíněného souboru... Mě osobně to vypisovalo chybu špatné ID zařízení a po tomto zákroku změna ROM proběhla v pohodě... Je plně v češtině a nemusíš nic instalovat tzn. žádný interwrite od Sunnysoftu jako u té prvotní ROM... :)

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Příspěvek od perm » pon kvě 26, 2008 21:06

pokud nekdo potrebuje ty 3 CABy, tak mi poslete PM - mel jsem stejny problem (asi pred 2 mesicema jsem koupil Kaisera s cooknutoou ROMkou bez CZ) a podarilo se mi sehnat ty CABy, tak rad pomuzu... ;-)

loocas
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: sob lis 10, 2007 10:54
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od loocas » pon kvě 26, 2008 22:18

Ahoj, mam takovej problem.

Po flashnuti na posledny CSY verzi ROM vzdy po kliknuti na HOME na ikonku zmeskanych hovoru mi to vypise seznam jen zmeskanych, pokud chci videt vsechny hovory, pak musim zvolit filtr > vsechny hovory. Coz je fine, ale pokud aplikaci zavru a znova do ni skocim pres HOME plugin, tak mi to opet vypisuje jen zmeskane, coz je pekelne otravny, neni nejaka moznost, jak ulozit ten preset s filtrem a vzdy po kliknuti na tu ikonku zobrazit vsechny hovory?

Zajimavy je, ze kdyz se do toho vypisu dostanu pres programy, tak si to muj preset pomatuje a zobrazuje to spravne, jen pres HOME to zlobi.

Nevite, kde by se to treba v registru dalo vyhledat?

Predem diky.

P.s.: ENG (neoficialni) verze ROM mi pri flashovani vyhodi chybu, nevite, jestli se da sehnat podobna verze ROM jako je ta CSY (oficialne stazena od HTC) ale v anglictine? Cestina v mobilu mnevyhovuje.

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 88
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Příspěvek od Nerv_one » úte kvě 27, 2008 6:19

Dle sdeleni servisniho technika VSP Data a.s. – GSM Service lze ROM v ENG verzi, ktera se nabizi ke stazeni v HTC Clubu, lokalizovat do cestiny InterWriterem od Sunnysoftu (tou ktera byla v TyTNu s WM6.0).
Nabidka verzi WWE = ENG a CSY = CZE ke stazeni (z HTC) se pry lisi dle toho s jakou byl TyTN prodan. Je fakt, ze ja ho mam od O2, lokalizace je pres InterWrite a nabizi se mi ke stazeni WWE.

loocas
nováček
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: sob lis 10, 2007 10:54
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od loocas » úte kvě 27, 2008 9:53

Nerv_one píše:Dle sdeleni servisniho technika VSP Data a.s. – GSM Service lze ROM v ENG verzi, ktera se nabizi ke stazeni v HTC Clubu, lokalizovat do cestiny InterWriterem od Sunnysoftu (tou ktera byla v TyTNu s WM6.0).
Nabidka verzi WWE = ENG a CSY = CZE ke stazeni (z HTC) se pry lisi dle toho s jakou byl TyTN prodan. Je fakt, ze ja ho mam od O2, lokalizace je pres InterWrite a nabizi se mi ke stazeni WWE.
Tak to me docela stve, ja ho koupil od Sunnysoftu a ENG ROM mi to do toho odmita nahrat :( No, tohle je drobnost, ktera me priste prinuti zamyslet se nad tim, jestli koupit od Sunnysoftu, nebo ne.

Neberte me spatne, Sunnysoft je skvelej, nabizi supr produkty za supr ceny, ale me proste nevyhovuje cestina v mobilu, ktery se ted, bohuzel, nemuzu zbavit :(

Btw: co s tim vypisem hovoru? Nevite nekdo co a jak? Rad bych to napevno zmenil, at me to neprudi.

Predem diky moc.

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » úte kvě 27, 2008 16:23

perm píše:pokud nekdo potrebuje ty 3 CABy, tak mi poslete PM - mel jsem stejny problem (asi pred 2 mesicema jsem koupil Kaisera s cooknutoou ROMkou bez CZ) a podarilo se mi sehnat ty CABy, tak rad pomuzu... ;-)
Děkuju Permovi za zaslání, funguje to ok až na jednu drobnost - při psaní na hardwarové klávesnici nefunguje korektně diakritika při použití Fn+Space? Původně jsem to s úspěchem používal, nevíte co s tím?

Uživatelský avatar
Rodsten
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 99
Registrován: sob úno 23, 2008 13:06
Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro

Příspěvek od Rodsten » úte kvě 27, 2008 17:09

http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25387

je to hned ten třetí příspěvek, stáhni si tam ten soubor sym.txt a ulož do složky Windows, ale u WM6.1 se to jmenuje jako sym.0405.txt. aspoň u mně to tak bylo a je to OK. Potom snad soft reset.

Uživatelský avatar
Nico
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 26, 2008 19:55
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nico » úte kvě 27, 2008 18:47

1echeck píše:
perm píše:pokud nekdo potrebuje ty 3 CABy, tak mi poslete PM - mel jsem stejny problem (asi pred 2 mesicema jsem koupil Kaisera s cooknutoou ROMkou bez CZ) a podarilo se mi sehnat ty CABy, tak rad pomuzu... ;-)
Děkuju Permovi za zaslání, funguje to ok až na jednu drobnost - při psaní na hardwarové klávesnici nefunguje korektně diakritika při použití Fn+Space? Původně jsem to s úspěchem používal, nevíte co s tím?
Ono to funguje, ale tech drobnosti je tam vic... pocesteni zakladniho ovladani je v pohode, ale pro ostatni veci napr. v nastaveni, ktere drivejsi ROM neobsahovala je to na nic..protoze ve zminenem nastaveni na podobne nove ikony nejde kliknout nebo v pripade, ze ano, tak vypisuji systemovou chybu... Funguju na ceske ROM 6.1 a na par drobnych preklepu v cestine a nekompatibilitou s par aplikacema je v pohode - odezva daleko rychlejsi nez na starsi WM 6 s cestinou od Interwrite popr. bez ni a to i s tou spoustou programu, ktere me zarizeni obsahuje...
Skoda, ze zatim nefunguje skype pro ROM 6.1, ale to je vec urcite docasna... ;o)

Uživatelský avatar
Nico
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon kvě 26, 2008 19:55
Kontaktovat uživatele:

Re: pomoc k romke

Příspěvek od Nico » úte kvě 27, 2008 18:51

goldo píše:Ahojte mam k vam jednu prozbu ked som pred 5 mesiacmi kupoval svojho kaisera tak som tam mal romku 1.56 ktora bola tam nainstalovana aj cestina od sunnysoftu problem je ten ze na htc vysla oficialna romka 6.1 ktora je len v Ang jazyku ale proco pisem problem je ten ze ked som instaloval spat povodnu verziu romky 1.56 tak tam uz cestina nie je ja som si pred tym zalohoval tie 3 subory cab lenze za kazdym je dam hard reset tak je tam potrebne vkladat tie 3 subory a davat ich instalovat existuje taka romka ktora pri hard resete sa pri instalovani romky pyta z 5 jazykov aky jazyk chcem instalovat aspon ja som to mal takto.skusal som tam davat aj verziu 1.83 ale to sa mi nepodarilo nainstalovat skusal som vsetko co je na nete aj to odblokovanie ale neide to neviem preco ale asi je tak blokovany ze to asi ani nepojde takze by som tam chcel dat spat tu povodnu co tam bola pri kupe mojho pda.viete mi nejako pomoct pripadne poradit co sa s tym da robit.Dik
Objevil jsem v jednom prispevku kratke instruktazni video, treba ti na na Hard SPL pomuze resp. uvidis jak to vypada v praxi ;o)
http://www.youtube.com/watch?v=UaCt5pUn6iI

ka-r-los
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: sob kvě 13, 2006 18:52
Bydliště: Albrechtice nad Vltavou...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-r-los » úte čer 10, 2008 22:43

Mám problém s fotoaparátem pod WM6.1. Nedávno jsem flashnul českou verzi a až teď jsem zjistil, že mi po aktivaci fotoaparátu nezobrazuje náhled na displeji, přitom pod WM6.1 v EN to fungovalo bez problému. Zatím se mi nepodařilo nalézt žádné známé řešení. Nesetkal se s tímto problémem již někdo z vás? Děkuji

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » úte čer 17, 2008 7:58

Stačí odinstalovat ten jejich "povedený" fix foťáku.

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » úte čer 17, 2008 14:04

Nemate nekdo zkusenost s nefunkcnimi sms, mms, outlook. Jiz podruhe behem tydne mi na MW 6.1 angl. verze z HTC Club, nejde rozjet sms. Najednou mi zmizi odkaz z obrazovky a nejde mi nastartovat ani z programů. HR a obnova pres SPB back up nejde.. Neni nejaky programek na sms, mms a email ke stazeni ? Dekuij
T

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte čer 17, 2008 16:05

typuju to na nějaký soft, který ti tam dělá neplechu.. zkus instalovat postupně. jestli tam máš nějaký nelegál (nevím), možná to je i to. možná to je právě tou zálohou, kterou vytváříš, že poškodí soubory, ... já jsem tak válčil s tweaks2k, nakonec jsem zjistil, že používám nekompatibilní verzi :)

Uživatelský avatar
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: stř říj 10, 2007 8:36
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
Bydliště: Valtířov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ziza » úte čer 17, 2008 16:37

Misha kulicka píše:Nemá někdo zkušenost, jestli na nové ROMce jede IM+?
Nefachá, teda chodí, ale nikomu neodpovíš, aspoň taková je má zkušenost.

Uživatelský avatar
Toror
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: čtv pro 21, 2006 18:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toror » úte čer 17, 2008 20:56

pato... asi to bude nejakym programkem.... odinstaloval jsem nejaky prehravac a po restartu to je OK... zatim. Pouzivam hodne spb a vse registrovane.. tak snad bude klid.. dekuji za info.
T

Jezevec
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: pon lis 12, 2007 17:51
Zařízení: HTC TYTN II, HTC Pro 2
Kontaktovat uživatele:

IM+

Příspěvek od Jezevec » úte čer 17, 2008 21:29

Zdravím, IM+ na win Mobile 6.1 jede bez problému, mám verzi IM+ 4.58

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů