HTC Kaiser: Oficiální Windows Mobile 6.1 ROM je na světě

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 53
Registrován: úte lis 06, 2007 16:57

Příspěvek od buksa.jan » stř kvě 21, 2008 20:23

no ja nevim me teda Igo8 jede...tak jak jelo na predesle verzi...WM6

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » stř kvě 21, 2008 20:26

No třeba konkrétně já dodržuju výrazně jen ten zákaz vraždění :) Dobře, ale po pročtení příspěvků (na xda) je zřejmé, že to je jakási leaked beta verze s hafem chyb, špatným GPS fixem, nefunkčním IGO a to jsem to jen prolétl.. Věřím tomu, že oficiální verze bude bez chyby a to jen díky tomu, že jí budou jen slibovat a nikdy nevyjde :evil:

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » stř kvě 21, 2008 20:37

to jsem to zase podělal ofiko verzi v češtine WM prof. 6.0 jsem blbec přejel timhle hnusem...nepomuže někdo jak dostat zpět ofiko verzi 6.0 v češtině at mi zase vše funguje jak má ? diky všem

denitex
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: čtv lis 15, 2007 15:50
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od denitex » stř kvě 21, 2008 20:47

a co jsi tam měl za ROMku? tuto: ROM 1.83.462.0 CSY

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » stř kvě 21, 2008 21:05

No idem to skusit. Snad sa zlepsi praca s BT (v spolupraci s HF napriklad).

PS: Neviem naco potrebujete cestinu na tych par slov. Vacsina aplikacii aj tak nie je po cesky (cest vynimkam ako SPB a podobne) - ak nejake aplikacie vlastne pouzivate vobec.

Uživatelský avatar
marthynovak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 110
Registrován: ned úno 03, 2008 11:11
Zařízení: Waiting for MM2
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marthynovak » stř kvě 21, 2008 22:40

Jenom pro informaci.Xda-developers melo problem s microsoftem kvuli nelegalnim softwarum na jejich FTP serveru a uverejnovani WM 6.0.Proto to bylo na cas pozastaveno,tedka uz je vse v normalu

MarekTT
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: úte kvě 13, 2008 11:55

Příspěvek od MarekTT » stř kvě 21, 2008 22:55

Skusal niekto aj tie nove 6.1 rom co su pre TCruise ?

bomber666
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: stř dub 02, 2008 12:38

Příspěvek od bomber666 » čtv kvě 22, 2008 3:42

dentix :...jo jo přesne tu byla tam jak jsem koupil HTC Kaiser od nova..a já pořad čekal až vyjde ofiko verze 6.1 že to přejedu no a tak dlouho jsem čekal,čekal....až jsme to cele dodělal....

interMart:.... tak v tomhle připadě nejde ani tak o češtinu....ale o to že některe pro mně duležite věci jako je navigace(a myslím ne jenom to) nefunguji a to ne jenom mně ale i jiným uživatelům a to je pro mně dost fatalní dopad na to že tohle je pry "oficilaní verze" kdo tohle vypustil do světa by mně zajímalo...

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » čtv kvě 22, 2008 6:44

igo mi jede. předchozí rom hyperdragon II...

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 81
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Příspěvek od perm » čtv kvě 22, 2008 7:47

OT: proc porad nekdo resi to, ze nekdo druhej chce cestinu?! stejne muzete resit i to proc nekdo chce fotak, BT, WiFi, tel. seznam apod. - proste to ma clovicek zazity jako soucast ne kterou je zvklej a pokud to tam dotycnej mel a vyhovovalo mu to, tak proc mu do toho kecat?!
Me osobne by bylo celkem jedno, jestli mam ovladani CZ nebo EN, ale mam CZ a proc? Protoze proste musim dat obcas Kaisera z ruky i nekomu dalsimu a ne kazdej tu EN uplne zvlada a je pro me jednodussi mit ho v CZ a nemuset 3x za 10vterin odpovidat na dotazy "Co znamena ..." - takze treba tak...

...proste mi pripada zbytecny zasirat (pardon, za ten vyraz, ale myslim, ze je vystiznej) 40% vlaken diskuzi nad tim jestli zvladne nekdo ovladani v EN nebo ne...

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » čtv kvě 22, 2008 7:59

Jak je to s možností downgrade z té angl. WM6.1 na oficiální českou WM6.0 1.83.462.0 CSY ?
Chtěl bych tam tu novou zkusit, ale nerad bych si zavřel dveře.
Jinak ta 1.83.462.0 CSY je tady:

Kód: Vybrat vše

http://rapidshare.com/files/116700725/RUU_Kaiser_HTC_CZ_1.83.462.0_CSY.zip

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » čtv kvě 22, 2008 8:52

Takže nic, při upgrade mi to na jednom procentu spadne s chybovou hláškou "ERROR [294] : INVALID VENDER ID" a zůstane původní 1.56.113.4 od T-Mobile.

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » čtv kvě 22, 2008 8:59

Protože ho musíš odemknout

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » čtv kvě 22, 2008 9:01

To je to HardSPL ?

ka-r-los
nováček
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: sob kvě 13, 2006 18:52
Bydliště: Albrechtice nad Vltavou...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-r-los » čtv kvě 22, 2008 10:08

Já jsem s flashováním počkal až na tuto rom, flash z 1.56 na ofiko WM6.1 proběhnul bez problémů, ale jak píši výše, z důvodu minimálních, nebo spíše zhoršení problému stávajících, plus nefunkčnost programů, jsem chtěl provést down na 1.82 CSY, ale tam byl problém že mi flash utilita hlásila verzi nové rom jako 1.00. To mě malinko zmátlo a radši jsem se vrátil na původní 1.56.

S tím HardSPL jsem laboroval dřív, ale nikdy se mi to úspěšně nepovedlo a byl jsem rád že sem to nemusel podstupovat kvůli ofiko romce. Znovu poukazuji na to, že jsem HardSPL nikdy nepoužil.

Uživatelský avatar
dandak
nováček
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: pon lis 13, 2006 10:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dandak » čtv kvě 22, 2008 10:13

Narval jsem to tam přesně podle pokynů toho softu. Flash už potom proběhl OK a zatím zkouším tu CSY z 16.4.2008.

Uživatelský avatar
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Příspěvky: 993
Registrován: čtv led 03, 2008 10:51
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Příspěvek od Radek Hulán » čtv kvě 22, 2008 10:17

1.83.462.0 CSY je vynikající ROM, velice rychlá, s integrovanou češtinou a 100% stabilní.

Windows Mobile 6.1 nejsou nijak zásadní upgrade, aby do toho člověk musel jít (zkoušel jsem hodně 6.1 verzí a nakonec se vždy vrátil zpět k výborné 1.83.462.0 CSY).

Nerv_one
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 89
Registrován: sob lis 24, 2007 16:10
Zařízení: THL 5000

Příspěvek od Nerv_one » čtv kvě 22, 2008 10:17

Než se pustím do flashovaní, chci se zeptat, kde se dá sehnat ROM, která byla nainstalována při koupi.
Kaisera jsem kupoval u O2, kde je pod názvem DATAPHONE.
ROM: 1.56.405.5
Radio: 1.27.12.32
Češtinu + další CABy jsem si zazálohoval z \Windows.
Ptám se, kdybych se k ní musel vracet při píp. reklamaci.

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » čtv kvě 22, 2008 10:38

tak jsem si jí taky nahodil a zatím nemám výhrady... celkem svižná, uvidíme jak to bude s výdrží, ale u mě tomu dávám max 1-2 dny... :-) jedna z pozitivních věcí je že již defaultním java emulátoru hry fungují :!: :-)

Uživatelský avatar
inetMark
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: sob dub 26, 2008 17:23

Příspěvek od inetMark » čtv kvě 22, 2008 10:43

Sice mi na tej ROM nejde posledna verzia TCPMP 0.72 RC1, co ale nie je taky problem, kedze je tu CorePlayer.
Preklapanie obrazovky je konecne sviznejsie a praca s mojim BT HF je konecne bezproblemova a aj prijmanie hovorov je hladke.

PS: Nepouzival som ziadne neoficialne ROM, kde vraj boli vyssie spominane problemy vyriesene skor. Aj tak, ked HTC vyda oficialne na svojich strankach novu ROM, tak si to stiahnem znova a nainstalujem.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů