HTC TyTn II ROM

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
RedBull
nováček
nováček
Příspěvky: 49
Registrován: čtv kvě 04, 2006 20:52
Zařízení: Omnia W, HTC TyTN II

Příspěvek od RedBull » pon dub 07, 2008 18:37

MAO píše:muzu ti jen doporucit helmi_kaiser_aku.0.7.0_04_clean nebo klidne verzi dynamic a co se tyce radia tak je to vcelku jedno ale nejlepe udelas kdyz si hodis jakoukoliv radioROM začínající označením 1.27.xx.xx mimo 1.27.14.xx :wink:
kde se da ta helmiho stahnout?

btw - jak je to s ni s ohledem na synchronizaci pres ActiveSync - funguje?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pon dub 07, 2008 18:42

to ano, ale je mene stabilni
No Thrills V3 nema se stabilitou nejmensi problemy.Jen v ni nejedou nektere aplikace diky novejsimu OS ,jakym je napriklad zmineny SKYPE a dale treba ICQ klient IM+.Jinak vse jede bez problemu.Rom Helmi stahnes jiz z opet fungujiciho ftp://ftp.xda-developers.com/,kde prihlasovaci jmeno i heslo je xda

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » čtv dub 10, 2008 6:33

presne tak.. stabilita je naprosto v poradku a jak rika uiqjirka, tak to, ze tam nejde skype je dany Windows mobile 6.1 ne primo danou romkou.. a zase novy operacni system nabizi jine moznosti a hlavne skype urcite s novou verzi bude podporovat i novy system...

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv dub 10, 2008 8:08

ale dokud tam je to slovicko BUDE tak to je takove vokate :-D

Uživatelský avatar
ps3nd4
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: čtv úno 21, 2008 18:53
Bydliště: PRAHA city

Příspěvek od ps3nd4 » pon dub 14, 2008 20:38

Kdyz jsem skusil instnou HardSPLv1 tak se mi telefon proste jen bile rozviti skosel jsem hledat White screen atd ale nic moc jsem nenasel... nevite nekdo jak na to?


UZ JSEM TO NASEL:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=354061

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » úte dub 15, 2008 18:12

kostohris píše:Jedina ceska aktualni ROM na Kaisera je pokud vim 1.83.462.0.CSY. Do teto ROM se uz nedoistalovava cestina Interwrite.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347041
a to je oficiální ROM nebo zas nějaká uloupená nebo "home made"? 8-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » úte dub 15, 2008 18:34

To neni ceska uloupena,ale dumpnuta primo z Kaisera.

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » úte dub 15, 2008 19:06

dumpnutá je co? :-) tedy oficiální?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » sob dub 19, 2008 7:54

vytazeni z posledniho ofiko vadanyho kaisera...

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » sob dub 19, 2008 10:27

OK, díky :-)

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » úte dub 22, 2008 7:38

Tak jsem právě flashnul tuto ROM od HyperDragon II, zatím spokojenost jdu testovat :wink:

EDIT: Po intenzivním denním používání opravdu spokojenost, vřele doporučuji :grin:

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jonathanio » čtv kvě 08, 2008 12:28

Mam problem s odblokovanim Kaisera. Postupuju podle navodu k HTC Kaiser Hard-SPL a vse funguje az do doby nez se ma zacit vyhledavat zarizeni. Na Kaiserovi mam stale ty tri barevne pruhy jak maji byt, ale ActiveSync ztrati pripojeni a na PC proste jen zmodra obrazovka a komp se mi restartuje. Zkousel jsem i KaiserUnlocker, ale se stejnym vysledkem.
Diky za radu.

Juf
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned kvě 25, 2008 7:26

Příspěvek od Juf » ned kvě 25, 2008 7:40

Mam problemek, po instalaci 1.83.462.0.CSY mi kaiser zamrza v uspornem rezimu .. dokud jede display je vse OK ale jak uplne zhasne (at uz sam ci tlacitkem) uz nejde zpet nahodit. Nesetkal se s tim uz nekdo?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned kvě 25, 2008 16:14

jj, setkal. vyřešila to jiná rom (vrátil jsem se k původní origoš od htc) a je klid 8)

FALCO_01
nováček
nováček
Příspěvky: 10
Registrován: sob říj 27, 2007 15:39
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FALCO_01 » pon kvě 26, 2008 6:47

Juf píše:dokud jede display je vse OK ale jak uplne zhasne (at uz sam ci tlacitkem) uz nejde zpet nahodit. Nesetkal se s tim uz nekdo?
Musíš mít zaškrtlou volbu " nastavení" - " připojení" - "připojení k PC pomocí USB" Povolit rozšířené funkce sítě !!! Pak už to běhá tak jak má!

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon kvě 26, 2008 9:52

řekl bych, že nemáš pravdu (a pokud ano, tak pak je "povolit rozšířené fce sítě" nepoužitelné při synchronizaci s AS). navíc, ta chyba/vlastnost s tím nezapnutím displeje nemá nic společného s "připojením k PC pomocí USB" ;)

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » pon kvě 26, 2008 15:19

Nevíte někdo, jak to vypadá s oficiální ROMkou pro Kaisera s WM 6.1? WM 6.1 existují už nějaký ten pátek, HTC slíbil vydat upgrade na Kaisera a zatím ticho po pěšině.

jonathanio
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: čtv led 03, 2008 2:33
Zařízení: iPhone 4S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jonathanio » pon kvě 26, 2008 15:24

Pokud vim tak oficialni 6.1 romka uz je ke stazeni v HTC Klubu, ale z vlastni zkusenosti muzu rict, ze celkem hodne zklamala. Podle mne neni o co stat ...

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7746

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » pon kvě 26, 2008 15:44

Jenže je za
a) jen v angličtině,
b) bez slibotechnovaných graf. ovladačů,
c) po instalaci nefunguje pár zbytečností jako např. přehrávání videa, foťák, Net Framework apod.,
d) zlobí odezva hardw. kláves,
e) některé programy nejdou (nekompatibilita s WM 6.1, to jediné omlouvá),
f) překreslení displeje se děje najednou :grin: , ale zato 2x pomalejc než dřív :-( = je to sice delší, ale zato horší cesta
..mám pokračovat?

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon kvě 26, 2008 17:48

sám bych to nenapsal lépe. třeba to byl záměr htc - vydat ještě horší romku než tu původní, abychom přestali remcat nad tím, že chceme lepší než tu původní :-D

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti