TYTN II - několik závad a problémů

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
robert1
nováček
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: stř úno 27, 2008 22:02
Zařízení: Lumia 92'30

TYTN II - několik závad a problémů

Příspěvek od robert1 » sob bře 22, 2008 18:31

tak mám tytn II měsíc. a zatím (při vzorném zacházení) mám toto: výklopná mechanika vůbec nedrží nastavenou polohu. pořád si lehá. v zavřeném stavu vykazuje značnou vůli. vyklá se.

při vytáčení hovoru se z reproduktoru ozývají zvuky jak při volání z analogových 601. při zvednutí hovoru v repr. občas praskne.

a největší problém je datové spojení. zapnu Tytn. pustím třeba operu mini. pak jí zavřu. do toho někdo zavolá a pak už se nikam nepřipojím. ani na stažení pošty. musím ho celý restartovat. datové spojení (GPRS) prostě pořád zůstává on line. nepomáhá ani odpojení. prostě pak už se na GPRS nepřipojí. dělá to tak ve 4 z 5ti případů.

jinak skvělá mašina, ale tohle mě dost kazí dojem. přitom kolega je s ním velmi spokojen. co vy?

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » sob bře 22, 2008 18:40

Co se týče GPRS tak bych zkusil jinou ROM. A ohledně konstrukce, to co říkaš není normální šel bych ho reklamovat. Ve vysunutém a vyklopeném stavu musí držet svojí pozici. :wink:

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » sob bře 22, 2008 18:53

Určite reklamuj. Ja ho mám asi 1/2 roka a všetko OK ;-)

1echeck
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 50
Registrován: čtv bře 13, 2008 20:04
Zařízení: Touch Pro 2
Bydliště: near ml
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1echeck » ned bře 23, 2008 14:09

Tak to je bez další debaty na reklamaci

mihals
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 140
Registrován: pát zář 14, 2007 13:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Pardubice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » ned bře 23, 2008 15:45

pouzival jsem ho dele nez mesic, mechanismus byl v pohode, ale pouze ten mesic...
co se tyce dat, taky to obcas zlobilo, ale tak 1 z 5 pripadu

Krota
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pon lis 19, 2007 9:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krota » ned bře 23, 2008 19:55

Mam ho od prosince a zatim uplne bez problemu.

Mensi problemy jsem mel, ze mi zamrzal pri volani .... ale problem jsem vyresil tim, ze jsem odinstaloval program PocketCM a od te doby uplne bez problemu.

Moje rada tobe zni: Nedrzeni vyklopneho systemu --- reklamace

S tim datovym pripojenim, nevim jake pouzivas programy, ale zkusil bych odinstalaci programu ktere pouzivas a zjistit kterej to dela. Muze to klidne delat Java v ktere poustis Operu.

Sumeni v reproduktoru by mohl delat taky nejakej program, treba jestly pouzivas program na zaznam hovoru nebo tak neco podobneho ....

Zkus udelat HWreset a pokud ti to hned po nainstalovani OP bude behat bez problemu, zacal bych instalovat jedlotlive programy a tak vysledujes jakej ti dela dane problemy.

Uživatelský avatar
Petr Němec
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 93
Registrován: pát čer 02, 2006 16:00
Zařízení: Moto Nexus 6
Bydliště: Jevíčko
Kontaktovat uživatele:

TYTN II - několik závad a problémů

Příspěvek od Petr Němec » stř čer 03, 2009 10:30

Zdravim vsechny..musim rict ze ten mechanismus je dobrej...asis narazil na spatnej kousek...vcera saem koupil tytna kterymu budou v prosinci 2009 2 roky a je jako novej,bez skrabanecku a mechanismus drzi jak pe*o po ránu :grin:
akorat je uz asi v prde** baterka nebo nevim cim by to bylo...displej jede na polovicni jas a pres noc ve flight modu bez zapnuti displeje to 8% z baterky a jak zacnu neco delat tak za hodinu je na polovicce kapacity.

To bude ale asi tim ze to mam jeden den..protoze dostava na p*d*l... :grin:

Vario sem ze zacatku nabijel i dvakrat denne a to to nemelo ani gps nebo dvoujadrovej procak...

Chtelo by to nrjakou utilitu ktera by nastavovala frekvenci procesoru podle zateze...

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů