HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » pon dub 28, 2008 9:07

na 99,9% odesly sluchatka.. parkrat se mi to tez stalo a od te doby je vzdy radne smotam (zadne hozeni jen tak jak jsou do batohu, pak je z toho akorat chuchvalec) a nebo v pripade koss porta je davam spravne slozeny do toho pytliku a v poho.. prave na sluchatkach se nejvic kazi misto blizko konektoru.. tam byva nejvetsi namaha na kebel a vetsinou se tam prerusi v izolaci drat a pak nehraje vetisnou jendo sluchatko. je to velice neprijemne stalo se mi to u nekolik sluchatek

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » pon dub 28, 2008 11:13

nikde jsem to tu nenašel tam mě prosím nelinčujte :oops: ... nevíte někdo jak nastavit průsvitnost obrázku na pozadí na today obrazovce?

Jumper
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: úte pro 18, 2007 8:08
Zařízení: HTC TP2, HTC TyTN II, Samsung Galaxy S3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jumper » pon dub 28, 2008 12:17

tak jsem uspesne nahral novu ROM, ale není v ni ten program na skenovani vizitek, nemáte ho někdo a ještě sháním ten červený plugin...díkec, zkoušel jsem hledat na foru, ale zatím marně

EDIT: tak wordcard mobile uz mam, jeste ten cerveny pugin, pls hlp

\\Používej tlačítko EDIT!! lukasm

Algeroth
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob dub 12, 2008 21:04
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Algeroth » čtv kvě 01, 2008 23:38

Chtěl bych se zeptat, zda neznáte nějakou stránku, kde je kompletní přehled software od HTC. Vím, že tvoří spoustu užitečných věciček ale na jejich stránkách nic nemůžu najít a jiné stránky nemají kompletní produkci (nebo si to možná jen já myslím :-) ).

Uživatelský avatar
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 69
Registrován: stř říj 10, 2007 8:36
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
Bydliště: Valtířov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ziza » pát kvě 02, 2008 7:26

triball píše:nikde jsem to tu nenašel tam mě prosím nelinčujte :oops: ... nevíte někdo jak nastavit průsvitnost obrázku na pozadí na today obrazovce?
Musíš si ten obráezek otevřít v klasickém prohlížeči obrázků pod win a tam zadat, že ho chceš dát jako pozadí Dnes a hned ti vyskočí jak ho chceš mít průhledný.

Devastat
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: úte dub 29, 2008 22:21

Příspěvek od Devastat » sob kvě 03, 2008 17:01

Vim ze asi mnou polozen dotazy nebudou zrovna nejlespí aale radsi se zaptám..

1)nevíte nekdo kdy vyjde oficiální win 6.1 od HTC? pro uz zverejneny seznam telefonu?
2) predpokládám ze preflashováním na neoficiální rom ztrácím záruku...je to pravda?

Diky za jakekoliv smysluplné odpovedi/ zkusenosti

headquest
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: pát zář 14, 2007 12:33

Příspěvek od headquest » sob kvě 03, 2008 20:15

1.) hodne tezko rict, az bude tak bude
2.) ano je to risk, podle zkusenosti se na to nekdy divaji nekdy ne..

Uživatelský avatar
Hemmer
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: ned pro 23, 2007 19:37
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hemmer » sob kvě 03, 2008 20:33

2. Kdyz se preflash na neofico povede a pokazi se nejaka blbost na founu, chces ho poslat do servisu, tak staci soupnou spet ofico

Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 150
Registrován: pon zář 24, 2007 0:16
Zařízení: Samsung Nexus S

fax

Příspěvek od Revin » ned kvě 04, 2008 11:48

Někdo se tady ptal jestli Kaiser umí přijmout fax - zkoušel jsem to a asi to nejde nebo teda aspoň nevím jak na to. Normálně jsem si z práce poslal fax a čekal co Kaiser. Kaiser to prostě přijmul jako hovor a nikde jsem nenašel nějakou volbu kde bych dal že chci přijmout fax, tak nevim. Možná na to je někde nějaká utilitka...

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » úte kvě 06, 2008 19:36

To jsem byl já. Díky za info. Tak holt si nechávám Nokii 9300i a Kaisera.

Dunan
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte dub 01, 2008 18:15

Hot fix

Příspěvek od Dunan » čtv kvě 08, 2008 23:01

V e-Clubu na HTC stránkách je hotfix týkající se Bluetooth.

Hot fix for system hang resulting from Bluetooth usage when memory is low.

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » čtv kvě 08, 2008 23:27

Ano, už asi 4 měsíce.

Dunan
nováček
nováček
Příspěvky: 18
Registrován: úte dub 01, 2008 18:15

Příspěvek od Dunan » čtv kvě 08, 2008 23:35

Tento je nový, včerejší.

//necituj poslední příspěvek, tslany

Floyd
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob kvě 10, 2008 14:15

TomTom

Příspěvek od Floyd » sob kvě 10, 2008 16:40

Zdravim vsechny!
Omlouvam se, urcite se to tu nekde asi resilo, ale nenasel jsem...
Po instalaci a prvnim spusteni TomToma se nabidne moznost stazeni mapy..to vse funguje a GPS je aktivni. Jak tam mam ale dostat jinou mapu? Stahl jsem si mapu vychodni evropy (archiv.cab, cca 170MB), kvuli velikosti jsem ji hodil na Micro SD kartu..co ted ale s tim? Kdyz to zkousim instalovat, asi po minute to hodi hlasku, ze instalace byla neuspesna...nic vic...Tak se chci zeptat co delam spatne, popripade, jak se da zprovoznit jina mapa? Diky!

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » ned kvě 11, 2008 19:52

Ze stranek www.tomtom.cz si stahni program pro PC - TomTomHome. Po instalaci pripoj k PC pristroj a muzes stahovat mapy, instalovat do pristroje a nazpet. (samozrejme mapy nejsou zadarmo)

Floyd
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob kvě 10, 2008 14:15

Příspěvek od Floyd » ned kvě 11, 2008 21:53

Diky za odpoved!
Programek jsem si stahl, celkem good, akorat jsem tam nenasel moznost pridat mapu, kterou mam jiz z jineho zdroje stazenou v PC. Je nejaka default slozka, kde se musi hodit soubory mapy, aby je TomTom poznal? Zkopiroval jsem vse na pametovou kartu, ale nebere to...

//necitujposlední příspěvek, tslany

lunatic.george
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: sob led 05, 2008 20:55

Příspěvek od lunatic.george » ned kvě 18, 2008 6:25

Podívej se, kde máš uloženou tu původní mapu a do stejného adresáře ulož i ty nový mapy. Pak jen stačí zapnout TomToma a v nastavení map vybrat tu, kterou chceš zobrazovat. Mě to tak tedy funguje.

richmon
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: ned kvě 18, 2008 16:56

Telefón TYTN II

Příspěvek od richmon » ned kvě 18, 2008 17:05

Kúpil som si zázrak TYTN II a neviem či ho mám zahodiť alebo dať do servisu? Spokojnosť nastala, keď som sa zmieril s pomalosťou kôli obrazovému procesoru, ale prijal som to za svoje a hladal som klady.

Čo ma štve viac je, že keď dotelefonujem strašne dlho trvá aplikácii telefónu kým sa vypne niekedy sa obrazovka o realizovanom rozhovore stratí postupne no namiesto položky START mi zostane svietiť položka PHONE a tá mi tam vysí niekedy aj 5 min a niekedy aj dlhšie a v tom čase nie je možné používať zariadenie pre iné programy lebo sa k nim nedostanem.

Nerobil som žiadne zmeny ROM a ani som neinštaloval žiaden soft a čo viac skúsil som RESET aj HARD RESET aj test s baterkou. Čo mi poradíte?

Neviete ako sa dá prebrať zo spánku TYTN II ni len stlačením tlačidla main power?????
Dáko som to nastavil aj na otáčacie koliečko no už mi to po resetoch tak nepracuje.



Ďakujem za slová a Váš čas.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » pon kvě 19, 2008 16:44

rozhodně to není standardní chování pdačka, takže bych přece jenom ještě jednou udělal hard reset a podíval se na vše v klidu :)
ze spánku se dá "vzbudit" jen přes main power (resp. nevím o tom, že by to šlo jinak)

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » pon kvě 19, 2008 17:59

urcite pomuze flash rychlejsi romky... nejlepe nejake upravene z xda. zakladni romka je vic nez tragicka

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů