HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pon dub 21, 2008 10:57

Hm tak mě to necváka je to pevné :wink:

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Příspěvek od perm » pon dub 21, 2008 11:57

ale na RMA to asi nebude, coz?

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » pon dub 21, 2008 12:08

Tak to asi ne chlape já kupoval do firmy 5x Vario III a z toho 3 cvakaly jako svina :) :tlem:

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » pon dub 21, 2008 17:07

Já ho mám necelý týden a necvaká nic, je to pevný.

blahy
nováček
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: pon lis 12, 2007 0:53
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blahy » úte dub 22, 2008 10:16

Já ho mám skoro půl roku a zatím tedy taky nic necvaká.

RedZero
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: pon dub 21, 2008 13:03

Příspěvek od RedZero » úte dub 22, 2008 15:37

Chtěl bych se zeptat, jak se pomocí TYTN II můžu připojit ke vzdálené ploše ? Hledal jsme jak jsem mohl, ale nenašl jsme nic ..

Díky

majkycz
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte dub 22, 2008 19:57

Příspěvek od majkycz » úte dub 22, 2008 19:59

...a podařilo se s tím někomu připojat přes VPN??? :wink:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv dub 24, 2008 12:09

opet par HW postrehu: (BTW: dnes mi snad prijde tynt II zpatky ze servisu...) ale kazdopadne co mne zarazilo kdyz jsem chtel naposled fotit tak to byl silenej rozdil v kvalite fotky s nasazenym a bez zadniho krytu... jinak receno to plastovy sklicko ktery je na zadnim krytu mam doskrabany jak svina a ty fotky jsou fakt rozdílny... vecir pridam pro porovnani... takze asi budu pred kazdym focenim sundavat kryt nebo ho koupim novej a budu se o nej lepe starat...

tslany
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 3070
Registrován: sob úno 24, 2007 9:56
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Bydliště: Brno

Příspěvek od tslany » čtv dub 24, 2008 14:47

a nebo si kup novej a trochu ho vytuň (trochu vybrousit... ;-) )

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » čtv dub 24, 2008 16:39

tak to cvakani nemam, ale kdyz mackam zelene tlacitko nebo tlacitko WIN, tak tam miniaturni vule je narozdil od prave strany... ale jako nebyt tveho postu tak sem si toho ani nevsiml :)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv dub 24, 2008 16:51

Foceno s krytem:Obrázek

Foceno bez krytu:Obrázek

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » čtv dub 24, 2008 20:01

mno ja ti nevim, ale kryt sklicka sice muze mit vliv na kvalitu fotky, ale na velikost (nebo aspon ne tak markantni rozdil prece jen to je skoro dvounasobna velikost)? nemel jsi treba omylem nastavenou jinou kvalitu fotek?

edit. btw uz sem nasel pri instalaci to VGA pro pocket plus.. no hnusne udelany to se pak tezko hleda kdyz je to takhle blbe :) ale povedlo se..

edit2. tak sice SPB pocket plus s VGA jede, ale ve chvili kdy se zmeni treba zase z real vga na klasik tak uz nejede a ani pak kdyz se prepne zpet...

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv dub 24, 2008 20:12

no to nevim cim je...taky jsem na to koukal...

kostohris
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 71
Registrován: čtv led 10, 2008 0:25
Zařízení: Motorola D160+Desire HD
Bydliště: Litomyšl

Příspěvek od kostohris » čtv dub 24, 2008 22:26

Podle me je to dane kompresi JPEG. Napr. pri foceni nejake jenobarevne plochy bude vysledna velikost souboru mensi nez kdyz vyfotim pri stejnem rozliseni nejakou krajinku plnou barev. Takze pri foceni s krytem je posrabane sklicko a rozmazany obraz, tim padem vice jednobarevnych(rozmazanych) ploch nez bez sklicka kde je videt vice detailu a tim padem je vetsi velikost vysledneho souboru.

yogi0077
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob dub 26, 2008 20:44

Příspěvek od yogi0077 » sob dub 26, 2008 21:10

Zdravim vas!!!
Najde sa tu niekto kto pomoze uplnemu zaciatocnikovy s Mda vario III???chcel by som ho flashnut ale nemam sajnu ktory flash si mam vybrat...mda je od T-mobile UK a pouzivam ho aj na surfovanie po nete cez webnwalk a neviem ci to novy flash neako nepokazi...pripadne ci sa da neako zalohovat ten ktory teraz mam teda od t-mobile....som v tomto uplny zaciatocnik a mda mam asi 5 den....Ak sa najde niekto kto by bol schopny a ochotny pomoct budem raaad....otazok mam habadej hehehehe :grin:

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

Příspěvek od Lukáš Mano » sob dub 26, 2008 21:31

Už se to tu nesčetněkrát řešilo!!! Mrkni se sem sem a sem A příště se snaž trochu HLEDAT!!!

yogi0077
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: sob dub 26, 2008 20:44

Příspěvek od yogi0077 » ned dub 27, 2008 9:06

Najde sa navod na flashovanie mda vario 3 aj cestine pretoze anglictina nieje moja silna stranka...keby sa dalo este tak v nemcine to by uslo...prosiiim

Uživatelský avatar
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: sob úno 02, 2008 22:05
Zařízení: iPhone 6S Plus
Bydliště: Havířov

Příspěvek od jjiirrii » ned dub 27, 2008 21:40

Nechci tě prudit, ale z toho co tady píšeš je mi jasné že nemáš žádné zkušenosti s Pocket PC a proto ti doporučuji pár týdnů pracovat s tím co máš, naučit se základy, pročíst si fóra s tématy které tě zajímají a až pak se pusť do takových věcí jako výměna ROM. Nemyslím to ve zlém, píšu z vlastní zkušenosti.

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

usb sluchatka

Příspěvek od Burgy » pon dub 28, 2008 8:01

Zdravim vsechny,
mel bych maly dotaz..
Po pul roce pouzivani Kaisera jsem potreboval pripojit k zarizeni sluchatka (flakam se v nemocnici..) a ejhle, po pripojeni tech defaultnich usb-sluchatek funguje jen jeden reproduktor..
Jelikoz jsou ted me testovaci moznosti s jinymi zarizenimi mirne receno omezene, nemuzu vyzkouset, jestli je chyba na strane konektoru, nebo sluchatek..
Napadlo me ale, jestli nekde v nastaveni neni nahodou nejaka volba....-audio vystup-mono/stereo.. Nevite nekdo..?
Diky za pripadne reakce.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12207
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » pon dub 28, 2008 8:39

Ne v nastaveni tato moznost neni,videl bych to na vadna sluchatka,uz jsem se s tim setkal.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů