HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pon dub 07, 2008 11:10

je to tak... na tech 1000 sms se muzu vykaslat... ten seznam s 250 kontaktama taky nejak dozenu ale 3 mesice zaloh z prace se bude tezko shanet... :-D ale je mi divny ze proste takovy sek bez jakehokoliv varovani a hned HR...

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » úte dub 08, 2008 13:11

Nevíte o nějakém free programku na zaheslovaní zprav nebo celeho tel???

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte dub 08, 2008 13:58

proč něco extra na telefon? pokud ti stačí automatické uzamknutí přístroje s heslem, což je defaultní fce..

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » úte dub 08, 2008 21:01

p.a.Ť.o : Vim ze v nastaveni tel si muzu dat heslo...ale pokud se kouknes o par stranek zpet pochopis proc uz nechci. Minule jsem si tam dal heslo a tel se celej zakousal... vsechny data v pr.... a tel v servisu...

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » stř dub 09, 2008 6:26

to ti sice neberu, ale zase pochop, že ani já, ani nikdo jiný, nebude listovat 12ti stranama jen proto, že jsi líný napsat tento "fakt" přímo k tvému dotazu (např. jako zde) nebo přidat odkaz na daný problém. v opačném případě to je plýtvání jak tvým, tak i mým časem ;)

k tvém dotazu zamčení pda: pLock nebo S2U2.

Algeroth
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob dub 12, 2008 21:04
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Algeroth » sob dub 12, 2008 21:14

Zdravím, měl bych dva dotazy týkající se kalendáře v HTC Kaiser.

Jde nějak donutit vestavěný kalendář aby načetl data narození z kontaktů? Nikde jsem to nenašel (ale třeba jsem jen slepý :) ) a nějak se mi nechce věřit, že by tato funkce v PPC nebyla, můj předchozí mobilní telefon (Siemens SXG75) ji zvládal naprosto bez problému. Případně zda mi můžete doporučit nějaký prográmek, který by to uměl.

A druhá otázečka. Existuje pro WM6 nějaký český (a případně i slovenský) jmenný kalendář (nebo plugin který by takto doplnil stávající kalendář)? Na předchozím mobilu jsem měl takový to prográmek, leč je to jen java aplikace.

Díky za odpověď a případné typy.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » ned dub 13, 2008 11:58

k tem svatkum: ja pouzivam PocketNDays :wink:

http://www.sweb.cz/eXEden/PocketNDays.htm

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1025
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned dub 13, 2008 12:31

Algeroth píše:Jde nějak donutit vestavěný kalendář aby načetl data narození z kontaktů?
Stačí zadat datum narození pro daného člověka do Kontaktů, pak se bude zobrazovat i v kalendáři. Nic víc k tomu není zapotřebí...

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Příspěvek od perm » ned dub 13, 2008 21:48

drobnej dotaz-jak dlouho vam vydrzi Kaiser na baterce?
mam ho asi 4 dny a nemel jsem na nej zatim moc casu, ale prislo mi divne, ze jsem ho mel pres noc na nabijecce, rano cvicne zapnul a pres den byl v krabici bez SIMky (jen ve FLIGHT MODu) a vecer byla baterka KO :???:

Dalamar
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned dub 13, 2008 22:11

Příspěvek od Dalamar » ned dub 13, 2008 22:14

TyTn II vydrzi pri beznem provozu tak den a pul, s vypnutim na noc mozna dva, vic ne. Pokud clovek intenzivneji brouzda na internetu tak den, pokud si pusti GPS tak 3-4 hodiny. Jako u vsech spotrebicu bych zkusil baterku trikrat na maximum nabit a co nejvice vybit, treba se to trochu zlepsi

Uživatelský avatar
sutrus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř zář 19, 2007 19:42
Zařízení: HTC TyTN II

Příspěvek od sutrus » ned dub 13, 2008 22:22

Pokud pouzivam GPS nebo Wi-Fi tak max 7 hodin.
Na noc vypinam pouze GSM modul a nabijim kazde 4 dny provozu cca 1.5 hodiny volani.
Pokud volam casteji tak kazde 3 dny.
Pri hrani a blbnuti max 1 den.

Algeroth
nováček
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: sob dub 12, 2008 21:04
Zařízení: HTC TyTN II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Algeroth » pon dub 14, 2008 22:26

p.a.Ť.o píše:
Algeroth píše:Jde nějak donutit vestavěný kalendář aby načetl data narození z kontaktů?
Stačí zadat datum narození pro daného člověka do Kontaktů, pak se bude zobrazovat i v kalendáři. Nic víc k tomu není zapotřebí...
Něco takového jsem očekával ale asi někde dělám chybu, protože se mi prostě ty data nezobrazí.

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » úte dub 15, 2008 13:55

Ahoj, jsem tu po 1. Zítra mi přijde Kaiser :-)) a chci se zeptat, fólie je na displeji již nalepená, nebo si jí tam musím dát sám?
(Pro někoho je to cvik, ale vzpomínám si jak jsem se vztekal s nalepením fólie na LOOXe).

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte dub 15, 2008 14:37

od vyrobce neni napalena zadna folie... musis se s tim poprat :wink:

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » úte dub 15, 2008 16:23

OK, tak to zas bude.......:-/

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » ned dub 20, 2008 10:31

Kaiser nemocny... vcera mi asi 3x spadnul a jednou tak blbe ze se mi nejak ohnul kloub a ted kdyz ho zavru tak klavka jakoby se zasunula vic nez je zdravo a je jakoby posunuta... az budu mit zitra cas tak ho asi rozdelam a mrknu kde muzu byt problem... hold musim si na party brat cruise a ne kaisera :-D

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Offtopic

Příspěvek od Jiří Hrma » ned dub 20, 2008 11:25

MAO: jj, koukal sem, včera si s ním třískal jak o život :-) :-D Chudák, to si ho dorazil v tom autobuse ne?

Mao + Kaiser + Kaiser :twisted:
Obrázek
(sorry za OT)

mtb.biker
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: úte dub 15, 2008 13:52
Zařízení: HTC Desire WHITE, BlackBerry Torch, BB Bold 9000
Bydliště: Cheb+Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtb.biker » ned dub 20, 2008 18:42

Zdarec. Jeden technickej dotaz, umí přijmout TyTn II fax?

(zatím jsem to nezkoušel ale na svý starý Nokii 9300i mi to fungovalo bezvadně a cca 4x do roka :wink: když jsem byl v terénu a ne v kanclu, tak jsem si to nechal poslat).

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 862
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pon dub 21, 2008 10:34

tak jsem zjistil ze mi opravdu praskl kloub... posilam na "pozarucni" opravu... cena kloubu je uzasnych 8 stovek a s praci by se meli vyjit do 2 stovek takze muzete hazet s kaiserem jak je libo za litra mate new kloub ale od ted beru na (opilecke) akce neco co nemuzu tak lehce rozbit :-D asi cruise nebo odolnyho siemense (M 65) ale zpet k tematu: s tim faxem nemam tucha ale docela by mne zajimal vysledek...

edit by Sir Andrew (at nezakladam dalsi prispevek):
Ja si zas "ven" bravam Vario. Jednak se o Uniho bojim (ptz se znam) a navic clovek nidkdy nevi jestli Uniho nezahledne nejaky chmatak a Uni se za par dnech neobjevi na Aukru. Vsak po Silvstru jsem ztratil stylus, nakrapl kryt okolo LCD a ztratil i druhou gumicku u klvesnice :oops:

perm
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: čtv dub 05, 2007 16:13

Příspěvek od perm » pon dub 21, 2008 10:41

chci se zeptat-mate pri celnim pohledu nejakou vuli na leve strane Kaisera?
kdyz mackam tlacitka na leve celni strane, tak citim, jak se vrchni cast pritlacuje na spodni a pak se zas vraci-tak se chci jen zeptat, jestli je to OK.
(pouzivam ho cca 5dni)

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů