HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » stř bře 26, 2008 16:08

tak to mi řekni jak dlouho ho máš, nebo co s ním děláš :-O já mím kaisra asi 5 měsíců a logo je jako nový :-)

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » stř bře 26, 2008 16:42

re:MAO..
Slušná práce..;-) -> taky nechápu co s ním provádíš..:-). Já toho svého tahám bez obalu po kapsách, používám ho venku na stavbě (prach, déšť..), párkrát mi spadnul na zem (chudáček..;)..) a vypadá téměř netknutě..

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř bře 26, 2008 17:02

no mam ho od zari...tusim... a to je jen z tahani v kapce... nic vc s nim nedelam :-D

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » stř bře 26, 2008 17:34

Ako vidím "náš" Kaiser je celkom dobrý outdoor :) (viď MAO a Burgy - na stavbe: prach, ...)

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » stř bře 26, 2008 18:11

Hmmm....tak to mi zbejvá jen tiše závidet, protože můj Keiser je problém za 5 měsíců co ho mám,jsem ho diky všemožným poruchám používal měsic. Když to nebyl display tak to bylo něco jiného. A teď je to zase nějakej kod a tel je prsotě totál zaseklej. PROTO SE PTAM...Nevíte někdo náhodou co je to pohotovostní číslo??? Ted mi to pise ..... Pro pokračování zadávání hesla zadejte"s" V případě stavu nouze zadejte pohotovostní číslo.

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř bře 26, 2008 18:28

no to vazne netusim s tim jsem se nikdy a nikdy nesetkal... ja ho mel v servisu jen jednou a to po tadnu pouzivani kdyz nesel zapnout :-D

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » stř bře 26, 2008 18:41

tak to me po 14 dnech odesel display tak, ze celej zbelal... pak mi odesel soft, a ted zase tohle. se z toho fakt asi po....

dino.velvet
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte bře 25, 2008 19:50

Příspěvek od dino.velvet » stř bře 26, 2008 21:27

Už jsem přišel na to, jak nastavit na místo vyzvánění jakoukoliv MP3, ale jeste bych potreboval vedet jak to udelat, kdyz je hudba ulozena na pametove karte, jde to vubec nejak? Zatim jsem to delal tak, ze jsem Mp3ojku pretahnul do slozky "my documents" Děkuji za radu jak na to?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř bře 26, 2008 21:31

to vis ze to jde aby ti hralo vyzvaneni z karty ale je lepsi dat moznost najit si tu mp3 pres knihovnu medii a tam dat nastavit jako vyzvaneci melodii ;-)


BTW: dnes letel poprve vzduchem i cruiser a take v poradku...

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » stř bře 26, 2008 22:01

pavelikk píše:Hmmm....
Hele a nemyslí se tím pohotovostním číslem čistě náhodou nouzová linka 112..?
Jako že: zadejte správné heslo a pokud ho tedy nevíte a jste v nouzi můžete pochopitelně zavolat tísňovou linku a to skrze číslo 112..
Jen neruzumím tomu Pro pokračování zadávání hesla zadejte"s".. Je to blbost, ale zkusil jsi stisknout tu klávesu S..?
(nic jiného mě nenapadá...:???:..)

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » čtv bře 27, 2008 7:59

JAsně to jsem zkoušel jako první a několikrát. S tou 112 jsem to taky zkoušel a tel okamžitě napsal voláte nouzové číslo. Takže to pohotovostní také není... takže asi holt zase pošlu tel do toho výborného servisu... No jen doufám, že mi ho snad pošlou zpátky celej a ne jako minule...

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » čtv bře 27, 2008 9:54

tak nejdrive zkus infolinku HTC jestli tam nebudou vedet co je to za cislo :wink:

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » sob bře 29, 2008 11:37

uiqjirka v prvej diskusii píše: Muzou se totiz na druhou stranu najit uzivatele,kteri o tomto nevi,udelaji hard reset a cestina je pryc...Z extrom se nema co instalovat a v My Documents ji nenajdete.
Spravil som si zálohu tých troch *.cab-ov. Spravil som HR, ale aj tak pri zapnutí sa pýtalo či chcem CZ alebo ENG. Dal som si ENG, ale nejaké zrýchlenie som si nevšimol. Súbory mám stále vo /Windows/ :???:

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte dub 01, 2008 11:35

dnes se mi stala takova neprijemna vec... prislo mi vice sms na jednou a telefonek chvili nevedel co ma delat... ted mi na HTC Home stale sviti ze mam jednu neprectenou sms a pise mi to v prehledu sms ale ja uz mam vsechny prectene a ty co prisli na jednou (3 sms v rozmezi cca 2 vterin...) jsem uplne vymazal ale pristroj se furt tvrai ze nemam jednu prectenou...

RadekB
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 92
Registrován: úte led 29, 2008 16:12
Zařízení: Samsung Galaxy S4
Bydliště: Jesenice

Příspěvek od RadekB » stř dub 02, 2008 14:32

MAO-> Nepomohlo by např. použít SK Tools a přes Category / Cleanup / Messaging files to vyčistit?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř dub 02, 2008 19:06

ne ne bylo to skoro moje chyba... nejak se mne oznacila jadna jedina mms jako nevyzvednuta a uz to takhle haprovalo...

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Mrtvý Kaiser?

Příspěvek od Radek Hübl » ned dub 06, 2008 19:43

mam problem a velky...
nekdo mi volal a tom se telefon tak seknul ze sem ho musel resetovat... pak se ale pri nacitani seknul kdyz se na display naplsalo smart mobility a pak naskocilo nejaky psani ale vubec jsem ho nestihl precit... ted se mi pristroj sekne vzdy na tom kdyz mi naskoci oznaceni verze RGD potom pozhasne dispaly a konec...ale pristroj se prihlasi do site prorotze to slysim v reprakach...co s tim? :-(

Uživatelský avatar
sutrus
nováček
nováček
Příspěvky: 35
Registrován: stř zář 19, 2007 19:42
Zařízení: HTC TyTN II

Příspěvek od sutrus » ned dub 06, 2008 20:47

Jako prvni bych udelal HardReset
Pokud nepomuze nahrat znovu ROM
A jako posledni servis

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pon dub 07, 2008 10:46

vyreseno...sice ne moc idealne ale za to ze ja sem deb*l si muzu sam...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pon dub 07, 2008 11:06

MAO: Aspoň víš pro příště, zálohovat, synchronizovat a zase zálohovat. Ale hlavně že to jede.

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů