HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Odpovědět
MathausIS
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: ned bře 16, 2008 16:21

Příspěvek od MathausIS » ned bře 16, 2008 16:54

Z nejakeho zahadneho duvodu se mi stahly informace o pocasi pri odpojeni od pc. Zkousel jsem je aktualizovat a uz zase se nedari spojit se serverem. Tak nevim cim to muze byt.

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » pon bře 17, 2008 9:15

MathausIS píše:Dobry den vsem. Mel bych nejake dotazy na zde pritomne. Procetl jsem co jsem mohl, bohuzel vsechny odpovedi jsem nenasel.

1. Nedari se mi dat do provozu seznam kontaktu. I kdyz mam kontakty na sim karte, nebo v zarizeni, popripadev obou, pri volani se mi nezobrazi jmeno volajiciho. Nejake postrehy k tomuto problemu?

2. Po nainstalovani TOMTOM jsem se snazil stahnout mapu, ale bohuzel se mi nepoarilo najit mapu pro Reykjavik. (snazil jsem se kontaktovat TOMTOM, ale nepodarilo se mi najit opdoved na dostupnost mapy pro Reykjavik).

3. Opakovane mam potize pro aktivaci 3G. Stale se zobrazuje zprava ze poskytovatel site neni registrovany.

4. Informace o pocasi se nezobazi i presto ze jsem pripojen pres wirelles.

5. Posledni dotaz jen pro zajimavost. Na kaiser jsem presel z Harald kvuli problemum s displejem. Po kalibraci je displej presny priblizne minutu pouzivani a pak je opet nepresny na 0.5-1cm. Nepomohl HR, vytahnuti baterie, nekolikanasobna kalibrace. Nejake rady k tomuto problemu.

Diky
mno kontakty ty by se zobrazovat mely. nejlepsi je si je dat vsechny do outlooku a oni se pri synchonizaci pres active sync krasne synchronizuji do zarizeni vse funguje naprosto v poradku. kontakty na sim vubec nevyuzivam.

Reykjavik? to je nad anglii priblizne ze? to by mohlo byt v mape UK + IE pro tomtoma jina mapa me nenapda jedine, ze by byla jeste zvlast. Kdyz si si vybiral jakou mapu zadarmo stahnes tak tam nebyla tahle moznost?

3G se aktivuje automaticky ve chvili kdy ses v jeho dosahu.. kdyz jezdim mimo prahu tak mam v horni liset G nebo E a v praze tam mam 3G vse automaticky. Jestli to tak u tbe neni doporucuju preflashovat ROM s novejsim radiem.

pocasi muze byt zpusobene spatnym nastavenim.. muzes tam mit nastaveno aktualizovat rucne.

displej. no tak to je zvlastni ta kalibrace to by me drzet s tim sem se jeste nesetkal.. pokud by se nejaka opetovna kalibrace nepovedla tak zkusit jinou rom kazdoapdne je to zvlastni

Krota
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pon lis 19, 2007 9:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krota » pon bře 17, 2008 16:38

Taky bych rekl ze mas dost zvlastni chyby, vetsinou jsem jeste nikde necetl, ze by kaiser totok nekomu delal. Pokud nepomuze HW reset, urcite bych zkusil jinou ROMku.

Bubu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon bře 10, 2008 15:41

Příspěvek od Bubu » pon bře 17, 2008 19:32

Ahoj. Dnes som sa chcela v skole pripojit cez Slicka na icq cez Orange World ale nejak mi to hodilo error>>>
Auth failed.Socket Error Time-out. Error number 10060.
Tak som isla kuknut, ci mi to vie sttiahnut pocasie... Nevie. tam mi to pise>>>
Unable to retrive data for selected city.
Zaujimave je to, ze na www stranky sa viem pripojit ale takto nie... este by ma zaujimalo ako rozbehat na tomto zariadeni wap... Dakujem
PS: nastavenia od orange mam

Dupi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon úno 25, 2008 7:06

Příspěvek od Dupi » úte bře 18, 2008 11:26

Vyriesene :)

Necituj poslední příspěvek. Přečti si pravidla fóra!! lukasm

Bubu
nováček
nováček
Příspěvky: 25
Registrován: pon bře 10, 2008 15:41

Příspěvek od Bubu » úte bře 18, 2008 14:33

2dupi... bolo by dobre napisat, ako sa to vyriesilo,ze?
Treba si nastavit APN. Start>Settings>Connection>Connection> Advanced>Selected Network>edit Orange World> v zalozke modem dat new alebo edit a nastavujem Access point name. Mala som tam orangewap co je iba na wap a na pristup na internet tam treba mat Internet.

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » ned bře 23, 2008 20:38

Ako odinštalovať program, ktorý nieje v ponuke "Odebrat programy"? (kde som ho našiel, tam som odstránil, ale stále je tam) :???:

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » ned bře 23, 2008 21:06

smazat z paměťové karty, popřípadě promazat registry, nebo nainstalovat znovu a mrknout do "odebrat programy" a doufat, že se tam objeví ;)

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » pon bře 24, 2008 12:26

tak dneska mi kaiser spadl vysunuty a vyklopeny z cca 1,5m metru na kachlicky a uplne vporadku... sice odpadl zadni kryt ale nikde se nic neulomilo a kaiser vecele prehraval filmik dal :-D takze vydrz (HW) konstrukce je na vysoke urovni...
to same uz nemuzu rict o kvalite "nalepeni" loga :-D to uz lehce zmizelo...

Obrázek

pavelikk
nováček
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: čtv pro 27, 2007 12:23

Příspěvek od pavelikk » pon bře 24, 2008 19:27

Nevíte někdo náhodou co je to pohotovostní číslo??? nastavil jsem si v v Keiseru heslo a pritelkyne se mi do nej snazila dostat:-( Ted mi to pise ..... Pro pokračování zadávání hesla zadejte"s" V případě stavu nouze zadejte pohotovostní číslo.
Druhá otázka je, zda existuje nějaký free prográmek k zaheslovaní sms. Pokud ano-jaký. Děkuji za odpovědi...

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » pon bře 24, 2008 19:52

Mno..s tím pohotovostním číslem fakt netuším..
Nicméně alespoň na tu Tvojí 2. otázku mám odpověď=>já už delší dobu používám smsorganizer a mohu ho jen doporučit..
Neni to sice úplně freeware produkt (ten softík je zadarmo, ale můžeš v něm nastavit jen tři pravidla-proč to netuším, autor nereaguje na e-mail..), ale použitelnost je dobrá..
V Tvém případě bys dal pravidlo, aby z čísla, které chceš držet v tajnosti, byly příchozí sms skryté, popř zaheslované..
Těch softíků, co tohle umí je ale celá řada..určitě Ti tady ještě někdo dá tip..(já mám zkušenosti jenom s tímhle-používám ho pro zálohování příchozích zpráv..pravidlo-z jakéhokoliv čísla-zálohuj příchozí sms na kartu..a je vystarano..;-)
--------------------------------------------
základní vlastnosti smsorganizeru:
--------------------------------------------
* Blacklist a Whitelist zpráv
* Atomatická a manuální záloha/obnovení zpráv podle pravidel/profilu
* Kódování zpráv
* Export zpráv
* Automatické přeposílání zprav podle pravidel/profilu
* Skryje/Ukáže zprávy manuálně nebo automaticky dle pravidel/profilu
* Automatické odpovědi podle pravidel/profilu
* Ukládání zpráv do uživatelských složek manuálně nebo automaticky podle pravidel/profilu
* Vlastní zvuk zprávy/kategorie/profily
* Integrace do Pocket Otlooku
--------------------------------------------

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » pon bře 24, 2008 20:40

... a niečo na zaheslenie priečinkov (pokial možno free) :-)

Uživatelský avatar
Burgy
nováček
nováček
Příspěvky: 42
Registrován: úte pro 04, 2007 14:14
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Burgy » úte bře 25, 2008 2:03

Mno, já bohužel zatím nemám stálou přítelkyni, takže nemám před kým co tajit a tedy s podobnými prográmky nemám zkušenosti..:-).
Nicméně třeba CCrryyppttoo umí šifrovat soubory (adresáře dle popisu asi ne..).
K dispozice je jinak spousta kvalitních, ale bohužel komerčních nástrojů - viz např. tento článek..

Uživatelský avatar
NeoPlex
smartstar
smartstar
Příspěvky: 932
Registrován: sob čer 10, 2006 10:52
Zařízení: BB Bold, SGSII
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeoPlex » úte bře 25, 2008 11:42

MAO píše:tak dneska mi kaiser spadl vysunuty a vyklopeny z cca 1,5m metru na kachlicky a uplne vporadku... sice odpadl zadni kryt ale nikde se nic neulomilo a kaiser vecele prehraval filmik dal :-D takze vydrz (HW) konstrukce je na vysoke urovni...
to same uz nemuzu rict o kvalite "nalepeni" loga :-D to uz lehce zmizelo...

Obrázek
tak to mas sakra kliku :) tohle byva destruktivni pad pro jakekoliv zarizeni bez ohledu na kvalitu zpracovani :) to se stat me tak mi ulitne vysouvaci cast a utrhne se mi i ta ksanda co tam je :D

Krota
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pon lis 19, 2007 9:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krota » úte bře 25, 2008 15:36

No me spadl Kaiser v aute, kdyz jsem ho vyndaval z drzaku. Stejne jako Maovi mi odpadla zadni cast krytu a nejakou chvily jsem nemohl najit baterii, ktery se zatoulala pod sedadlo. Kaiser nepadal teda primo na kachlicky, ale sel buzarem o dvere na podlahu auta z cca 1m.

Kairer taky v poradku bez jakykoliv nasledku.

vegas
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř bře 26, 2008 10:51

Příspěvek od vegas » stř bře 26, 2008 11:01

nazdar, kupil som kaiser cez orange sk a chcel by som najakym sposobom zmenit plochu. mam preddefinovanu klasicku orangeacku listu na lavom kraji displeja a chcel by som dosiahnut klasicke zobrazenie http://smartmania.cz/images/recenze/Htc ... res/01.jpg ...skusal som uz aj mozne-nemozne, vsetko co bolo v mojich silach ale bezuspesne

dik :roll:

dino.velvet
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte bře 25, 2008 19:50

Příspěvek od dino.velvet » stř bře 26, 2008 11:42

Zdravím všechy.

Ačkoli jsem se to fakt snažil najít jak v návodu, tak tady hledáním a bez úspěchu, prosím Vás o radu. Jsem čerstvým majitelem TYTN II a nedaří se mi spustit budík. Našel jsem tam jen jakousi funkci připomenutí, která ba šla nastavit, ale zase záleží na zvoleném profilu. Tedy dotaz zní. Jak si mám nastavit budík?

Děkuji za pomoc.

Krota
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 59
Registrován: pon lis 19, 2007 9:00
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krota » stř bře 26, 2008 12:04

Tak kdyz kliknes na ty velky hodiny a tam das zalozku pripomenuti, tak tam si jedno pripomenuti nazves treba Budik a normalne nastavis.

Jinak co jsem tak postrehl v dizkuzich, tak hodne lidi ma problem s tim, ze kdyz nastavi budik a zamkne zarizeni, tak rano mu budik nebudi, chce to vyzkouset. Ja osobne pouzivam na buzeni SPB Time a jsem zpokojenej.

dino.velvet
nováček
nováček
Příspěvky: 40
Registrován: úte bře 25, 2008 19:50

Příspěvek od dino.velvet » stř bře 26, 2008 12:26

Já zámek nepoužívám, v noci když leží na stolu to není třeba,ale právě u toho připomenutí, jak píšeš je problém, že to nevydá ani hlásku, když je aktivovám tichý režim. Tzn, že když chci mít vnoci klid od zvuků, tak to nebude ani připomínat / budit nahlas? Je mi jasné, že můžu deaktivovat telefon, ale to bych viděl až jako poslední variantu. Takže jiná rada?

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř bře 26, 2008 12:44

rekl bych ze do tydne bude logo uplne pryc... :-D

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů